[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

W sumie jak miała się tam męczyć, to dobrze że wyszła. Ciekawe jaki mecz będzie w poniedziałek.  :terefere:

Toni

No bo zapewne będzie, standardowo w każdym live show. :) Wiemy póki co, że napewno gościem będzie Jordan, wejdzie nowa osoba i ktoś wyjdzie. Mnie bardziej ciekawi czy zaliczą zadanie tygodniowe, gdyż jak widać coraz większej liczbie osób nie chce się tego przelewać. :) Val stwierdziła że jest za mądra na takie zadanie. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Nie dziwię się, że im się nie chce. Jak nie pilnują ognia lub nie rozwiązują zadań to przelewają coś. Myślę że czas na jakieś ciekawsze zadania. Pod tym względem u nas naprawdę w BB4,5 było lepiej!

Toni

:) Od kilku edycji zadania tygodniowe mają dość często nudniejsze od tych które były u nas, ale za to często psychicznie wykańczające bo ileż można przelewać wodę z jednego pojemnika do drugiego i to niemal cały tydzień, :) tudzież nie spać i czegoś pilnować itp.

Damian

No ale i tak zadania mogłyby być ciekawsze. Na szczęście ring jest naprawdę wciągający. Jest mnóstwo atrakcji! dlatego tak naprawdę mógłbym oglądać tylko ringi.  :kid: A no i zauważyłem że to tylko w naszych edycjach uczestnicy mięli tendencję malowania ścian, podpisywania. W niemieckich edycjach praktycznie do finału ściany są czyściutkie, nie ma jakiś napisów.

Toni

To prawda, nie przypominam sobie, żeby malowali ściany. U nas było jednolicie biało (BB1-3) stąd może dlatego. Ringi są super, nie tylko jest temat przewodni jak nominacje czy exit, ale także inne ciekawe.
Zadanie tygodniowe przerwane tak więc niezaliczone. :) Najbliższy tydzień to ziemniaki w menu mieszkańców.

Damian

Dlaczego przerwane? a co do ścian, to w sypialniach w BB4/V były kolory, a i to nie pomogło. Wszystkie były pomalowane markerem.

Toni

Malowanie ścian markerem to moim zdaniem świadczyło o zdemoralizowanych ludziach którzy tam byli.
A co do zadania tygodniowego, mieszkańcom się nie chciało a poza tym przestała chyba im cieknąć woda. :)
Tak więc z własnej winy nie zaliczyli, lecz na rękę im to. :)

Damian

I znowu do ringu nic się nie będzie działo.  :miecz:

illumanti

Ja już nie oglądam tak często, znudziło mi się. Co z tego, że uczestnicy maja mocne charaktery, dom ładny, ogród duży, jak nie ma ciekawych zadań.

Damian

Ja tak samo, jest po prostu nudno. :(

Femek

wczoraj wieczorem Rene decyzją WB musiał opuścić natychmiast dom za "politycznie nie poprawne zachowanie"

illumanti

Dom jest ładny, ale już materiały z których jest wykonany niezbyt. Te ściany to płyty pilśniowe, paździerzowe, albo karton gips. Ogród z tego samego jest zrobiony. Żenada. Już nasz polski pod względem wykonania był lepszy (no ale o wiele gorzej wyglądał, gorzej urządzony, mniejszy).
Brak luster weneckich mi bardzo przeszkadza. Wpienia mnie obraz z góry, i operatorzy na meczach! Btw, oni chyba widzą to co jest za tymi jedynymi lustrami weneckimi? Bo jeśli z drugiej strony jest jaśniej, to zjawisko to już nie zachodzi

Femek

przypuszczam, że z powodu małej ilości funduszów...

illumanti

No chyba tylko z tego powodu :)

Oglądalności, jak na liczebność tego kraju też chyba nie mają najlepszej (82mln ludzi tam mieszka)