[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Niby sekret ciężki do odgadnięcia, z drugiej strony niekoniecznie. Wszystko zależy od tego na jakie tematy będą przebiagać rozmowy innych uczestników z nim. Może się nieświadomie wygadać itp.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

Toni

No właśnie ciekawe jak to z nią, czy będzie się domyślała jaki sekret ma jej Florian. :)
Jak on jej powie, to zapewne przekaże to Ingrid żeby znów miała bilet. :) Wzorowa przyjaciółka, chociaż ostatnimi dniami coś nie bardzo między nimi. Wszystko od sytuacji w której Ingrid zrobiło się przykro podczas rozmowy z Val która nie wiem czy szczerze ale powiedziała że żartuje.

Damian

Ciekaw jestem, czy rzeczywiście finał nastąpi po 100 dniach.

Toni

Powiem tak. Lepiej być nienajedzonym niż przejedzonym. Tak więc jeśli mieliby przedłużyć miałbym apetyt na maksymalnie dodatkowy miesiąc, wówczas edycja trwała cztery miesiące i wystarczy.

Damian

Co racja to racja. Oby było więcej zadań.

Toni

Najważniejsze żeby nie było nudno, :) bo gdyby wiało nudą to zadania nawet ciekawe nic by nie wskurały.

Damian

Trochę właśnie wieje nudą. :D

Toni

Ja na nudę nie narzekam. Wiem że w większości to mieszkańcy rozmawiają ze sobą ale są to wciągające tematy rozmów. :) Ateraz jeszcze jak wszedł Florian to dopiero będzie. :)

Damian

Okaże się. Ciekawe co będzie, jak mieszkańcy odgadną wszystkie sekrety.

illumanti

Zawsze coś ciekawego wymyślą :)

Live przez internet oczywiście tylko z terytorium Niemiec... :/ Zapłaciłbym przecież tą kasę, więc nie rozumiem czemu sie ograniczają, skoro nikt stratny na tym by wtedy nie był :/

Femek

powiedzcie o co chodzi z tymi biletami do finału ? to, że ktoś odgadnie sekret i nie będzie nominowany, aż do finału, czyli ma pewne miejsce we finale ? jeśli tak to trochę dziwne być  w domu wielkiego brata a nie być nominowanym...

Toni

Jest tak jak napisałeś. Uczestnik który odgadnie sekret innego uczestnika otrzymuje bilet tzw złoty bilet finałowy. Chroni on od nominacji do czasu gdy inny uczestnik odgadnie sekret kolejnego mieszkańca, wówczas bilet przechodzi.
Ciekawe tajemnicze wiadomości dostrzegli mieszkańcy na lustrze w łazience. Na nim napisy że
-Rene niczego się nie boi, oraz
-Ingrid, kiedy śpisz nie krzycz.
:)
Ma to dać mieszkańcom do myślenia jeśli chodzi o ich sekrety. :)

Damian

Dobry pomysł z tymi napisami. :D

Toni

Takie zadania np mogłyby należeć do agenta Steva, a niestety tak nie jest gdyż byłoby o tym napisane na stronie. Chciałbym żeby był takim agentem jak Silvia w BB3.