[USA] Big Brother 13

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Wrz 2010, 01:19:21

Toni

Nie oglądałem jeszcze nigdy amerykańskiego BB ale szkoda że nie jest nadawany codziennie.
Gdybym miał oglądać jakąkolwiek edycje Wielkiego Brata trazy razy w tygodniu tylko byłbym zły. :/
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

joker

W ciągu tych trzech dni dzieje się więcej niż w ciągu kilku tygodni w innych edycjach. Polecam!

Toni

Z tego co pobieżnie wiem na temat amerykańskiego Big Brother'a to, że jest bardzo dobry stąd kolejne edycje gdyż widzowie nie są znudzeni. Aczkolwiek taki program jak BB wymaga moim zdaniem żeby relacje były każdego dnia. No i szkoda że BB made in America dość krótko trwa.

Rosa

Cytat: Toni w Wt, 10 Maj 2011, 11:51:38
Aczkolwiek taki program jak BB wymaga moim zdaniem żeby relacje były każdego dnia.
Akurat relacje każdego dnia to są na Showtime w programie BB Afterdark. Nie są to urywki z kazdego dnia a po prostu 3h program na zywo z domu BB (no, prawie na  żywo).

Toni

Rozumie. Podoba mi się to że odeszło się już (aczkolwiek np w UK nadal tak jest) od serwowania innych programów jak codzienne odcinki czy programy na żywo w których odbywają się nominacje czy też wyjścia.
Programy typu BB-Show, Family & Friends, Omnibus czy też wcześniej Naj, Zobacz więcej itp.

Damian

Ja lubię tego Big Brother'a. I cieszę się że odcinków nie ma za dużo. Nie nudzi się przynajmniej. Tylko trochę mają dziwny dom. Ale znowu jest fajnie, bo co rok inny wystrój. Na to zawsze czekam. :)

Toni

Też fakt, że szybko się człowiek nie nudzi. Aczkolwiek jak ogląda się tylko edycję w jednym kraju w danym okresie czasu to codzienne odcinki mimo że nie są za ciekawe nie nudzą aż tak szybko.
Ja tam wolę daily. :)

Damian

Ciekaw jestem jaki wygląd tym razem będzie miał Dom Wielkiego Brata.  :hmm:

illumanti

Mi jakoś edycja USA średnio się podobała. Jak dla mnie, BB powinien być emitowany codziennie. Obraz sprawiał wrażenie ciemnego, a dom jakoś niczym specjalnie się nie wyróżniał, ot zwykłe mieszkanie, przynajmniej w moim odczuciu.

Toni

Mnie też nie podoba się że nie ma codziennych odcinków tylko trzy, cztery razy w tygodniu.

Tkk_Bolly

Przecież jest chyba codziennie BB After Dark

Toni

Cytat: Rosa w Wt, 10 Maj 2011, 13:00:00
Cytat: Toni w Wt, 10 Maj 2011, 11:51:38
Aczkolwiek taki program jak BB wymaga moim zdaniem żeby relacje były każdego dnia.
Akurat relacje każdego dnia to są na Showtime w programie BB Afterdark. Nie są to urywki z kazdego dnia a po prostu 3h program na zywo z domu BB (no, prawie na  żywo).

Tak więc nie jest to typowy odcinek przedstawiający wydarzenia dnia. Nie wiem bo nie oglądałem ich nigdy, ale to co napisał Rosa oznacza że nie jest tak że to typowie podsumowanie dnia.

joker

To nie jest podsumowanie dnia, tylko relacja live z tego co w tej chwili dzieje się w domu.