[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

illumanti

Przynajmniej uczestnicy są wygadani. I nie gadają non stop o pierdołach, tak jak w przypadku BB5 :)
Jak dla mnie, powinni zrobić to zadanie:  https://youtube.com/watch?v=hj0Hpz9NiZM
To jest chyba jedno z lepszych zadań w BB jakie widziałem :)

Toni

W dzisiejszym live show oprócz pierwszego wyjścia uczestnika odbędą się trzy mecze lecz nie ma jak narazie żadnych informacji na czym będą polegać.
Co do zadań to od poprzedniej edycji zadań jest mało. Faktem jest że mogłoby ich być więcej.
W naszym BB zadania były tygodniowe tak jak w głównej przewadze także w Niemczech. Najwięcej zadań i to ciekawych było w BB4 - The Battle oraz edycji piątej i szóstej. Niemal każdego dnia ciekawe zadanie (w BB5 & BB6 oprócz tego zadania tygodniowe).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Z ostatniej chwili...
Myślałem że Daggy nie uda się do mystery zone z sekretem Fabienne & Timmy'ego, a jednak udała się dziś w godzinach porannych. Złoty bilet do finału przechodzi z rąk Ingrid do Daggy.
Zapewne ulga dla Fabienne i Timmy'ego że nie muszą się już ukrywać i swobodnie przebywać w domu.

Damian

Ciekawe jakie będą mecze dzisiaj.

Toni

Oficjalna strona bigbrother.de podaje co w dzisiejszym live show, lecz nie ma żadnych detali co do trzech meczy które się odbędą, więc dowiemy się podczas oglądania. :)
Damian kogo obstawiasz że poleci dziś raus? Mam nadzieję, że będzie to Hedia mimo że się uspokoiła jakoś.
Liczę też na to że Val zostanie. Dzięki niej jest kolorowo, fajnie się słucha jej tekstów. :)

illumanti

Jak dla mnie David jest głupi. Sprawia wrażenie Kena, przynajmniej w moim odczuciu.

Toni

Nie przepadam także za Davidem. Ten typ tak ma. :) Z płci męskiej nie przeszkadza mi Rayo, za resztą nie przepadam. Z wszystkich uczestników najbardziej lubię Val, Ingrid, ponadto Daggy i Rayo nie przeszkadzają mi, pozostali do odstrzału.
David z pewnością dziś nie odpadnie, jest na niego popyt w programie.

illumanti

David może mieć duże powodzenie u widzów (szczególnie kobiet), więc myślę, że będzie jeszcze długo

Toni

No więc właśnie, nie zdziwię się jak dojdzie do finału. Jordan podobnie jak David.
Ciężko jest mi stwierdzić kto dziś odpadnie. Wydaje mi się że to będzie Valencia niestety, ale obym się mylił.

illumanti

Ja bym dał Davidowi takie zadanie: albo wydepiluje całe ciało woskiem, albo mieszkańcy nic nie jedzą przez 3 dni.
Na bank by go nominowali co tydzien jesli by tego nie zrobił, a kiedyś powiedział, że lubi swój zarost.

Damian

No ja też Davida nie lubię. Widać że to jakiś nerwus. Sam jestem bardzo ciekaw kto dzisiaj odpadnie z programu.

Toni

Zarost Davidovi dodaje jeszcze większego wdzięku moim zdaniem, ale zadanie ciekawe. :)
Oczekiwałbym właśnie a'la takich zadań od Wielkiego Brata, takich właśnie hardcorowych bardziej.
Nerwus jak nerwus ale pewny siebie strasznie jeśli chodzi o kobiety. Moim zdaniem ma wrażenie że "mógłby mieć każdą" i może je wówczas obrazić itp gdyż wie że kobieta mu wybaczy, zapomni.
Nie raz Jordan obraził i co? Niby obrażona a za chwilę już się z nim ściska, całuje itp, nie potrafi mu się nie oprzeć. Ale te typy tak mają. :)

illumanti

Ja proponuje to urządzenie dla Davida: https://yiffytoys.us/cat-alog/images/cb3000.png (+18)
Aż mi się wierzyć nie chce o tej jego tajemnicy jak go oglądam.

Jak pozbędą się Davida, kolejny do odstrzału to dla mnie Cosimo.

Toni

O tak Cosimo też ma różne dziwne zagrania, z tego powodu także przestałem za nim przepadać.
Rene i Steve niby spokojni ale nie podoba mi się to że są nietolerancyjni wobec Valencii.

illumanti

Jeśli dojdzie do stosunku między Davidem a jakąś dziewczyną, zrobiłbym na miejscu Wielkiego Brata prowokacje: poczekać 10-14 dni, jakiś test ciążowy lewy dać uczestniczce (już z 2 kreskami), i jako tajne zadanie, ma wkręcić go, że jest z nim w ciąży!

Oczywiście widzowie o wszystkim wiedzą, a on by się dowiedział dopiero przy wyjsciu! Należy mu się takie chamstwo.

Ogólnie nie zaciekawych facetów wybrali do tej edycji.