[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Ulala owszem bardzo ciekawa postać natomiast czy najbardziej kontrowersyjny uczestnik Big Brother w historii? Widać że Channel 5 wzięło się do pracy jeśli chodzi o 12.edycję. Jeśli będą tak dobrze dobierać uczestników i nie tylko to zapewne mogą liczyć na bardzo dobrą oglądalność.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ale i tak pewnie to nie będzie dobry pomysł by dawać BB12 zaraz po edycji z gwiazdami. Znowu ten sam dom?!

Toni

Zapowiada się tak jak u nas BB5 w dwóch częściach co nie było dobrym pomysłem bo tak jak Damian piszesz znowu ten sam dom by był bo jak inaczej.

Damian

No innego wyjścia nie ma. Chyba że go lekko przerobią. Ale głupio będzie.

Toni

Nie sądzę żeby wybudowali dwa domy. Jeden dla celebrytów, drugi dla zwykłych uczestników, czy też dom dla celebrytów był częścią domu w której mieszkali by potem zwykli uczestnicy.

Damian

No ja bardzo jestem ciekaw jak to będzie. Oby nie tak jak w BB Ultimate, że jest ten sam dom. Jeszcze dla vipów rozumiem, ale na nową edycję z nowymi ludźmi w UK zawsze były nowe domy i nowe elementy tematyczne! Najlepiej gdyby najpierw ruszyła edycja ze zwykłymi ludźmi, a potem z gwiazdami.

Toni

Tak mogłoby być ale będzie niestety odwrotnie. Zobaczymy czym nas producenci zaskoczą bo sądzę że zaskoczą, gdyż jakże inaczej mogłoby być. :) Będzie kilkudniowy odpoczynek między BB niemieckim a BB UK :) aczkolwiek nie będę go śledził z taką uwagą jak niemieckiego.

Damian

A no właśnie, bo kończy się BB11 i zaczyna BB w UK. :) A kiedy dokładnie startuje, nie wiesz?

Toni

Dokładne dni startu jeszcze nie są podane. Tylko tyle że edycja celebrity w sierpniu, a BB12 we wrześniu czyli tyle co podali na początku.

Damian

Pierwszy raz zwykła edycja jesienno zimowa! Ciekawe czy tak jak u nas w grudniu pod koniec uczestnicy będą ubierać choinkę, itd? :)

Toni

No właśnie. Od jedenastu lat cały czas edycje odbywały się w okresie letnim (z kolei u nas nigdy w tym okresie edycja nie miała miejsca i nigdy nie będzie miała) :) z powodu że wyniki oglądalności zapewne nie byłyby za ciekawe aczkolwiek szkoda bo taką letnią edycję można wowczas zorganizować w większej części na zewnątrz :) z jakimś mniejszym domem ale za to full wypas. :)

illumanti

No akurat ja nie rozumiem tego, Polska nie jest bardzo bogatym krajem, i myślę, że dużo osób siedzi na wakacjach po prostu w domu - więc czemu taki BB nie mógłby być w wakacje? Mam tylko nadzieję, że nie zrezygnują z luster weneckich, i czołówka jak zawsze będzie fajna :)
Wiadomo już, czy dom (budynek) będzie ten sam?
Jak mają problem, to polski oddział endemolu im powie jak stworzyc to tanim kosztem  :ubaw:

Damian

Tak, program będzie realizowany nadal w tym samym miejscu. No i lustra na pewno będą, to tylko w Niemczech tak dziwnie zrobili.

illumanti

By the way, w sklepach są czasami lustra weneckie w drzwiach, i jak podejdzie się bliżej - widać zarysy tego co jest w środku, prześwituje to trochę :)

Może kiedyś wymyślą coś zamiast mikroportów - wtedy uczestnicy nie stresowaliby się tak - większa naturalność postaci - większa oglądalność. :)

Toni

Póki co od dwunastu lat są "przykuci" do mikroportów. :) Nowa stacja emitująca BB UK mogłaby umieścić dom w innym miejscu, choć z drugiej strony nie jest to aż tak bardzo potrzebne.