[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Owszem ma telewizor i zna sekrety jednak wszedł on na innych zasadach do domu co powiedziała wczoraj Aleks. Nie ma możliwości zdobycia złotego biletu do finału, nie może odgadywać sekretów mieszkańców gdyż po prostu je zna. :) Nie może też innym mieszkańcom ich przekazywać. Jeśli złamie tą zasadę poniesie konsekwencje.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Łe, to słabo to wymyślili. Nie podoba mi się to. A on ma sekret?
EDIT: Sprawdziłem, ma sekret. Jest w rodzinie jakiegoś wodza.  :pajac:

Toni

Innego wyjścia na to nie było. W takim razie nikt nie mógłby wejść do domu, bo każdy przecież zna sekrety mieszkańców. On z kolei wszedł do domu z sekretem który może zostać odagdnięty przez innych.

Damian

W dzisiejszym odcinku pokazali właśnie ten mecz z Valencią. Najlepsza akcja była z mumią!  :ubaw:

damian733

SPOILER
odnalazlem sekrety wszystkich uczestnikow :
cosimo jest filatelista
daggy twarz ukazala sie na 500,000 butelkach piwa
david byl gruby
Fabienne & Timmy sa malzenstwem
hadie jest dziewica
ingrid boi sie ciemnosci
jasmin modli sie przed snem
jordan cierpi na arachnofobie
rene byl misterem saxonii w 2005
steve jest agentem wilkiego brata
tim potrafi mowic dwoma roznymi glosami
valencia siedziala w wiezieniu
nie wszystkich udalo mi sie znalesc ... :devil:

Toni

Sekrety mieszkańców widzowie poznali podczas ich wejścia czyli podczas Big Brother - Der Start 2.maja. :)
Sekretów mieszkańców nie znają tylko mieszkańcy. :)
Co do meczu to fajnie że pokazali jakąś część we wczorajszym odcinku. :) Nawet można mieć dzwonek w postaci krzyku Valencii. Oni w Niemczech mają bzika na różnym punkcie jeśli chodzi o dzwonki w telefonie komórkowym. :)
Wielki Brat dał uczestnikom kolejne ciekawe zadanie tygodniowe. Zobaczymy czy trzeci raz z rzędu znowu nie zaliczą. :) Damian - wczoraj można było zauważyć że w intro zamiast Tima pojawił się Barry. :)

Damian

Właśnie właśnie zamiast niego w czołówce był ten nowy, tylko to chyba nie jest dobry pomysł. No bo skoro teraz tak każdy będzie odpadał, to wszystkich wymażą z czołówki? będzie coraz krótsza! dziwne. A co do zadania jakie tym razem?

Toni

O tym samym właśni chciałem napisać np kto wypełni czołówkę jak w domu pozostanie np sześcioro mieszkańców. :) A zadanie tygodniowe polega na tym iż mieszkańcy zostali dobrani w pary (płeć żenska z płcią męską :)).
Muszą nauczyć się wybranych scen z róznych znanych filmów jak np Dirty Dancing (David & Jordan) Casablanca,
czy Titanic itp.

Damian

Hehe, to fajnie to zadanie jest. A ile zadania trwają? do piątku i potem są zakupy czy jak to jest?

Toni

Skoro dziś zapowiedział im Wielki Brat nowe zadanie (poprzednie także we wtorek) oznacza to że od wtorku do piątku bo w sobotę zawsze można w daily odcinku zobaczyć jego finalne zakończenie (czyli zadanie nie tygodniowe a 4 dniowe niemal półtygodniowe :)).

Damian

A w ogóle ostatnie zadanie ( to gdy mieszkańcy słyszeli dźwięk musieli stać w bezruchu ) skończyło się jeszcze szybciej, bo dostali tą karę.  :plask: mogła być i kara i trwać zadanie...

Toni

No tak WB przerwał zadanie nawet nic nie mówiąc, (mieszkańcy wiedzieli wiadomo że nie zaliczą go) dopiero podczas poniedziałkowego live show im zakomunikował że nie zaliczyli zadania tygodniowego.

Damian

A czy mi się wydaje, czy w tym tygodniu nikogo nie ma w strefie karnej! dlaczego?

Toni

To prawda. Nie ma nikogo w strefie karnej. Nie było żadnego meczu w którym przegrani mieliby trafić do strefy karnej. Jak widać nie będzie regułą, że co tydzień mieszkańcy będą tam trafiać.
Co do sekretów mieszkańców to po wczorajszym odcinku można zauważyć że aż troje uczestników zna sekrety innych i utrzymują to w tajemnicy i nie biegną do mystery zone (co mi się podoba) a nie jak np Hedia.
Daggy zna sekret Fabienne & Timmy'ego (oni sami o tym wiedzą), Lisa zna sekret Raya (sam jej o tym powiedział :)), Valencia podczas poniedziałkowego meczu będąc w ciemności z Ingrid dowiedziała się (jakby też sama odgadnęła a Ingrid potwierdziła) że jej sekretem jest to że boi się ciemności.

Damian

To dziwne, że znają sekrety a jednak nie idą ich zdradzić. ;P