[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damyan

Trzeba przyznać, że Valencia ma bardzo naturalnie wyglądający powiększony biust, aczkolwiek jej/jego silikony nie są tak zmysłowe jak pani Grażyny Szapołowskiej :)

Damian

Femek - już dawno temu widziałem ten plan domu.

Femek

Damian - weź pod uwagę, że nie każdy musiał wiedzieć to co Ty ...

Toni

Cisza! Co to za przepychanki słowne. :)
Co do wczorajszego "Big Brother - Die Entscheidung" oglądalność zadowalająca. Wyniosła 1,33 miliona widzów, odcinek daily to 890 tyś widzów więc także jest dobrze.
A co do live show nowa oprawa studia podoba mi się bardziej niż w poprzedniej edycji. Jest mniejsze ale lepsze. Kanapy też fajne. Co do samego przebiegu odcinka to ciekawie niewiadomo jak nie było
(mam na myśli mecze, może gdyby one były na match fieldzie byłoby inaczej a w ogrodzie ciasno).
Za to fajne różne sporządzone filmiki np Top5 obgadywanych uczestników tego tygodnia. :)
Za tydzień już wiadomo że odbędą się pierwsze nominacje które możemy się domyślać z jakim skutkiem się zakończą. Wczorajsze głosowanie miało Wielkiemu Bratu dać rozeznanie kto zostanie nominowany w najbliższych nominacjach. Mam nadzieję że finalnie Valencia pozostanie.
Do nominowanego Tima dołączył Timmy który jak widzieliście próbował odgadnąć sekret Daggy mówiąc,
że jej sekretem jest to iż jest mamą. Niestety nietrafił. Tak więc jak narazie na liście Tim i Timmy.

A na deser zapodam wam jeden z występów Lisy podczas jej udziału w 4.edycji "DSDS" w 2007r.
Nie przepadałem za jej głosem. Uważam że byli lepsi od niej, aczkolwiek edycja w której ona brała udział najmniej mi się podobała od wszystkich pozostałych.

https://clipfish.de/special/dsds/video/401024/lisa-singt-greatest-love-of-all-dsds/

I jak tu nie wspomnieć o królu kastingów DSDS - Cosimo. :)
kasting w tegorocznej 8.edycji
https://clipfish.de/special/dsds/video/3490439/cosimo-citiolo-schon-wieder-im-dsds-casting/

kasting w 6.edycji w 2009r
https://clipfish.de/special/dsds/video/2929632/cosimo-beim-dsds-casting/

kasting w 5.edycji w 2008r
https://clipfish.de/special/dsds/video/1847990/dsds-cosimo-will-superstar-werden/

W 7.edycji oraz wcześniejszych także brał udział. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja strasznie żałuję, ale nie mogłem " ringu " oglądać. :( Widziałem zdjęcia. Świetne było otwarcie karnego pola! mecz również fajny. Jest może jakaś możliwość obejrzenia ringu? :(
Femek - nie pisz nic nie znaczących postów.

Toni

Cały ring być może będzie do obejrzenia na clipfish.de czyli już sobie go zobaczyłeś. :(
Twierdzę że tam można go obejrzeć gdyż wiem że kiedyś można było obejrzeć np całe odcinki DSDS czy to kastingowe czy już motto-show.
Realizacja wczorajszego "Die Entscheidung" jak zawsze przemyślana, bez chaosu.
W trakcie dwugodzinnego programu TYLKO dwie reklamy! i to wcale nie jakieś długie.

Damian

Czyli sobie nie obejrzę.  ;(
Ze zdjęć widziałem że był bardzo fajny. Tylko nie jestem przekonany do tych meczy w ogrodzie. Wchodzili ludzie z ekipy w czarnych kurtkach. Gorzej to wyszło. Lepiej by było gdyby obok domu jednak było nowe pole na mecze.( swoją drogą nie wiem dlaczego tak nie zrobili?!)A jak to jest z tymi  co wygrywają mecz, co za to mają? No i najsłabsi idą do strefy karnej?
A jeśli chodzi o jedzenie, to te kilka puszek które mieszkańcy odebrali z pokoju zwierzeń ( od razu brakuje spiżarni w domu, jak w BB10. Beznadziejna sprawa ze spiżarnią w ogrodzie) mają im wystarczyć? nic więcej nie będzie? Toni, jak to jest?

Toni

Tak jak pisałem przebieg meczy w ogrozie nie był udany. Tak więc w przyszłości będzie podobnie.
Szkoda, mogli ten matchfield jednak zostawić. :) Lepiej to wszystko wyglądało.
Z drużyny słabszej muszą wyznaczyć między sobą trzy osoby do strefy karnej.
Te jedzenie które odebrali mieszkańcy z pokoju zwierzeń to dobowa porcja, tak więc taką ilość będą otrzymywać każdego dnia. Jak z trójką w strefie karnej hm tego nie wiem. Podejrzewam że tak samo bo biedni nawet bez tego by byli? :)

Damian

No na pewno coś dostają. To w sumie mamy podział. Bo są biedni. Mają gorsze warunki niż w BB10. :D
Dzień 8: Nuda! jedyne co było warte uwagi to próba odgadnięcia przez Tima sekret. Niestety nie udało mu się. Pierwszemu Timiemu, również się nie udało. :D
PS: Super wiadomość na stronie BB jest dostępny house tour po domu, tak jak to było w BB11 Uk. Możemy poczuć się jakbyśmy byli w środku! :)
https://bigbrother.de/cms/360-tour/index.html

Toni

House tour po domu super! :) O ile dzień 8 był być może nudny tak dziś Cosimo w akcji. :)

Damian

Dopiero teraz zauważyłem na zdjęciach, że podczas poniedziałkowego programu na żywo prowadząca pojawiła się w ringu kamerowym obok lustra weneckiego w obszarze karnym. :D

Phil

Valencia nominowana. Chyba będzie to początek końca jej pobytu w programie, chyba, że ludzie wyrzucą Tima ;)

Damian

Dlaczego nominowana? próbowała odgadnąć czyiś sekret?

Toni

Tak. Val próbowała odgadnąć sekret Jordan ale niestety nie udało jej się.Powiedziała że uważa iż sekretem Jordan jest to że wzoruje się na Kate Price.
Drugie zadanie tygodniowe. Tym razem mieszkańcy po usłyszeniu sygnału na znak Wielkiego Brata muszą zostać w bezruchu (tak jakby zatrzymał się czas) aż do momentu gdy pojawi się drugi odwołujący sygnał,
czy też na znak WB. :) Zapowiada się ciekawie śmiesznie. Dość siedzenia i obgadywania. :)
Osobiście lubie Valencię, mimo że jest jaka jest tzn że np lubi obgadywać. :)
Może dlatego że znam ją z telewizji od jakiegoś już czasu.

Obecne wyniki ankiety kto znajdzie się na liście nominacyjnej na jednym z portali dla fanów BB. :)

Wer soll auf die Liste?

David  6.10% (569)
Fabienne  5.12% (477)
Daggy  1.23% (115)
Steve  0.83% (77)
Jasmin  6.61% (616)
Hedia  1.52% (142)
Valencia  44.29% (4130)
Lisa  2.42% (226)
Rayo  1.88% (175)
Ingrid  2.03% (189)
René  1.52% (142)
Jordan  12.53% (1168)
Cosimo  6.36% (593)

Chciałbym żeby do trójki dotąd nominowanych (Tim, Timmy, Valencia) dołączyła Jasmin.

Damian

Haha. No w końcu jakieś trochę lepsze i ciekawsze zadanie. Może być śmiesznie.  :ubaw:
Przeglądając house tour po domu, natknąłem się na jakiś dziwny pokój:

Nie wie Ktoś co to za pomieszczenie?  :|
Dzień 9: Dzieje się! najpierw próba odgadnięcia sekretu Jordan przez Valencię, przy wyjściu z sekretnego pokoju Valencia przetarła swoje zdjęcie. Mówiła że jest zabrudzone.  :ubaw: No i mój ulubiony kawałek jak Wielki Brat ogłaszał mieszkańcom w ogrodzie że Valencia nie odgadła sekretu. Głos WB jest straszny ale bardzo mi się podoba. Ja cały czas myślę sobie czy Ktoś rzeczywiście ma taki głos, czy to tylko zmutowany głos.  :hmm: Potem Cosimo rzuca krzesłem a już za kilka minut przepraszają się z Davidem i jest spoko. :D Ciekawe kiedy z karnego pola wyjdą mieszkańcy. Ono działa teraz inaczej. Bo w BB10 tam wchodzili mieszkańcy tylko wtedy jak złamali regulamin lub byli nominowani.