Tylko Muzyka 2

Zaczęty przez joker, So, 07 Maj 2011, 16:56:14

joker

Dzisiaj rano na Polsat News był wywiad z jedną z osób odpowiedzialnych za produkcję MBTM (nie pamiętam nazwiska) i ten mężczyzna powiedział, że jest wstępna zgoda na produkcję drugiej edycji, czekają jeszcze na potwierdzenie "na górze".

Phil

Oglądalność jest niezła, więc czemu nie, ale pewnie dopiero na wiosnę.

Damyan

Nie powiedziałbym, że oglądalność jest niezła, zdarzały się Polsatowi lepsze produkcje.

Toni

Hm wydawać się może że skoro wyniki są dobre to szanse są na drugą edycję.
Może i być kolejna edycja. Nie przeszkadza mi to. :) Wolę to niż drętwy Mam talent który i tak jestw  ponad połowie zdominowany przez muzykę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

To już pewne. Podczas finału Maciek Rock oficjalnie zapowiedział drugą edycję programu, która wystartuje wiosną 2012 roku. I bardzo dobrze. Kilka miesięcy odpoczynku, Polsat dobrze robi nie dając drugiej edycji jesienią. :)

Damyan

Jestem prawie pewien - Got To Dance jesienią :)

Najczarniejszy z czarnych scenariuszy to Stand Up. Zabij mnie śmiechem 2  :szok:

illumanti

Jak dla mnie mogło by się nie odbyć. Jedyne co ciekawe z tego typu to było Jak oni śpiewają i Idol.
Just the two of us było jakąś klapą, studio jakieś koszmarne.
Zresztą nie lepiej jest z MBTM, mała scena, finał niczym specjalnie się nie wyróżniał od zwykłego odcinka. Sztuczna prowadząca. Jak dla mnie - bitwa na głosy w sobotni wieczór wygrywa

Toni

Oczywiście, że dobrze jak dwóch edycji nie ma w ciągu roku. Taki program ma szansę na dłuższą żywotność.

Damian

Czytałem, że jednak bardzo możliwe że druga edycja wystartuje już jesienią.  :plask:
Jak dla mnie to nie jest dobry pomysł.  :plask:

Phil

W poniedziałek pojawiła się informacja, że dopiero na wiosnę. I wolałbym zobaczyć kolejną edycję za rok. W ten sposób format szybko się wyczerpie...

Damian

Dokładnie. A w taki sposób sami sobie zniszczą format.

brotherfan

A może Polsat woli taktykę, że wyczerpuje jedno show i daje kolejne, a nie pakuje kilka różnych programów i ciągnie je przez lata?
Dla mnie, jako widza, to dobra wiadomość, nie wydaje mi się żeby zaciekawiła mnie IV edycja MT, czy "The Voice".
Chociaż nadal nie wiadomo, jak będzie. Takie gadanie ze strony Polsatu rzadko się sprawdza (gdybanie o dniu emisji i prowadzących drugiej edycji Tylko Nas Dwoje, a także 'wstępna' zgoda na drugą edycję Zabij mnie śmiechem). Pożyjemy, zobaczymy...

Toni

Ja też wolałbym osobiście drugą edycję na wiosnę. Niech nam dadzą odpocząć. Za dużo tego śpiewania było wiosną. W przyszłym roku zapowiada się tak samo albo i bardzo podobnie ale odpoczynek musi być.
Wyniki Must be the music kuszą może do emisji już na jesień bo w takim razie co zapodają we wrześniu? Z tego co pamiętam Zabij mnie śmiechem nie cieszył się zainteresowaniem, więc chyba nie bardzo na kolejną edycję.
Zresztą słusznie pożyjemy, zobaczymy.

Phil

Mówiło się, że być może zaprezentują polską wersję "Got To Dance". Mogliby dać na wiosnę co innego niż śpiewanie :)

Toni

Chętnie odpocząłbym od śpiewania i wróciłbym do niego wiosną. Jesienią chciałbym jakiejś odmiany.