Bitwa na głosy 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 05 Maj 2011, 19:48:09

Damyan

Myślicie, że druga edycja pojawi się jesienią czy wiosną?
Ja chciałbym ją już wiosną, ale w inny dzień, np. wtorek, a The Voice w piątek.
Byłoby wtedy fantastycznie:

Wt: Bitwa na Głosy
Śr: Top Model
Pt: The Voice
Sob: Mam Talent!
Nd: Taniec z Gwiazdami

Tak jak za starych, dobrych czasów:

Śr: You Can Dance
Czw: Gwiezdny Cyrk
Pt: Gwiazdny Tańczą na Lodzie
Sob: Jak Oni Śpiewają
Nd: TzG

A w ramówce jesiennej poniedziałkową i czwartkową lukę mogłyby zamknąć jakieś show Polsatu:
Np. Got To Dance i druga edycja Tylko Nas Dwoje :)

Bez konkurencji każde z tych show gromadziłoby średnio pewnie ok. 3/4 milionów widzów.

Phil

Program prawdopodobnie pojawi się wiosną 2012 roku.

Damyan

Cytat: Phil w Cz, 05 Maj 2011, 20:10:34
Program prawdopodobnie pojawi się wiosną 2012 roku.

Przypuszczenia?

Phil

Wyczytałem to na jakimś forum.

Damyan

Według mnie BNG 2 pojawi się już jesienią.

chatiflatt

Takie plotki są puszczane celowo żeby zwiększyć zainteresowanie programem.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Oczywiście że tak. Zgadzam się z chatiflattem. Trzeba coś robić żeby o programie się mówiło.
Z drugiej strony oglądalność nie jest zła, więc mogą planować drugą edycję ale nie sądzę że już ją planują i że miała by się pojawić już na jesień.
Skoro ma być The Voice to nie sądzę żeby pozostali przy Bitwie na głosy.
Moim zdaniem BNG jest beznadziejny ze względu na jury oraz na to że są gwiazdy.
Ileż można ich oglądać to tańczących, to śpiewających itp.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

"The Voice" ma zastąpić "Bitwę na głosy". Podobno przygotowania do "The Voice" trwają od stycznia tego roku. A nowy muzyczny show Dwójki ma jesienią konkurować z "Mam Talent" i z nowym show Polsatu.

Toni

No więc właśnie. The Voice zastąpi Bitwę na głosy.

Phil

"The Voice" zastąpi "Bitwę" jesienią, ale być może "Bitwa" wróci wiosną przyszłego roku.

Toni

Rozumie. Też tak przypuszczałem, aczkolwiek wydaje mi się że nawet wiosną nie będzie BNG.
Za dużo tych programów muzycznych za jednym razem. Szybko się przejemy tym i w Polsce X-Factor będzie miał trzy edycje podczas gdy inne kraje emitują ich znacznie więcej.
Wolę światowe formaty niż jakaś Bitwa na głosy.

Damyan

BNG z tą oglądalnością wróci na pewno, a X-Factor będzie miało dużo więcej niż 3 edycje.

Toni

Jak będzie znowu Must be the music i Bitwa na głosy to co za dużo to nie zdrowo.
Moim zdaniem Mam talent najbliższy będzie oglądany już nie z takim zainteresowaniem jak wcześniejsze edycje.

Damian

No i będzie Must Be The Music 2. Tylko nie wiadomo czy wiosną czy jesienią. Więc zapewne w tym samym czasie wróci BnG i MBTM.