[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Jedyny plus braku luster, to to że mieszkańcy może dzięki temu jeszcze bardziej będą naturalni. Nie widzą się wszędzie w lustrach, więc jakoś mniej może będą zwracać uwagę na to co robią. ( nie będą co chwile spoglądać lustro, jak wyglądają, co mówią, itd.)

Toni

Dla nas widzów także lepiej dom wygląda jak nie ma tych luster. Jest obraz prawdziwego domu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

A dla mnie gorzej. W Big Brother'rze od zawsze były lustra. To dziwne gdy ich nie ma. To chyba pierwszy kraj w którym jest tak mała ilość luster!

Toni

Być może. Teraz Big Brother to nie tylko widok luster wkoło. Mnie się to akurat podoba że nie ma luster.
Mimo ich braku mieszkańcy są pod nadzorem kamer nie rzucających się dla widza.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damyan

Valencia był(a) mężczyzną?
I co oznacza, że dzieje się wokół niej, a Jordan?  :los:

Damian

Chyba chciałeś powiedzieć jest. On się chyba tylko robi na kobietę.

Damyan

Że co?!
Przecież on(a) ma wszystko biece, twarz, figurę, piersi...
A mieszkańcy wiedzą, że to facet?
Dziwne, że to nie jest jego/jej sekretem...

Damian

Jakby to było jego/jej sekretem to chyba by szybko odgadli. Sam nie wiem.

Damyan

Ja bym w życiu nie zgadł...

Damian

Nareszcie wiem jak wygląda spiżarnia. W sumie prawie nic się nie zmieniło od czasów BB10. Tylko ciekawe gdzie ona się znajduje.

Damyan

Bardziej podoba Wam się, gdy podczas programu w rogu ekranu jest jego logo czy dzień?

Z tego co pamiętam, to w edycjach na TVN było i logo i dzień, a na TV4 tylko dzień.
Ja bym to zrobił tak, że w tym owalnym prostokącie zamiast napisanu "Big Brother" byłaby wpisana liczba, oznaczająca ile dni spędzili w domu, np. "140".

A Wy?  :los:

Damian

Mnie bardziej się podoba logo. Tylko czemu znowu u góry ekranu? w BB10 było na dole i było lepiej. A co do TVN, to w ich BB cały czas było tylko logo. Na początku zawsze dawali na kilka sekund napis, np. Dzień 4.
W dzisiejszym odcinku straszna nuda! myślałem że zasnę. Nic kompletnie żadnego zlecenia od Wielkiego Brata, żadnych zadań.  :?!:

Damyan

Zauważyłem, że na razie Wielki Brat w ogóle nie rozmawia z uczestnikami, nie słychać jego głosu, w pokoju zwierzeń mieszkańcy prowadzą monologi itp. :/

Damian

Nigdy w zwykłych odcinkach w pokoju zwierzeń nie pokazują jak mówi Wielki Brat. Zawsze tylko jest pokazane co mówi uczestnik. Wielki Brat mówi do mieszkańców tylko w jakiś ważniejszych momentach.

Damyan

To co to za Big Brother, jak prawie w ogóle go nie ma?
Żadna niemiecka edycja nie równa się z pierwszą polską  :boks: