The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Damyan

To jest Idol z odwróconymi plecami jurorami?
Czy na jakich to jest zasadach?
Może mi ktoś wytłumaczyć, bo holenderska wikipedia niewiele daje  :los:

Toni

Szkoda, że The Voice nie wyemituje Polsat tylko nasza wspaniała publiczna telewizja.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damyan

Polsat?
:buzz:
Ta stacja powinna zawisnąć [*]

Toni

Wolę zdecydowanie Polsat od TVP.

Damyan

Ja na odwrót, show Polsatu są dużo nudniejsze niż TVP.

Toni

:) Oby skompletowali ciekawsze (PROFESJONALNE!) jury niż w Bitwie na głosy. :ubaw:

Damyan

Moje typy to Justyna Steczkowska, Michał Wiśniewski (:/), Wojciech Jagielski i Katarzyna Zielińska.
Mam przeczucie, że to ich weźmie stacja  :sciana:
A wybór Kurzajewskiego zamiast Urbańskiego jak dla mnie jest trafny ;)

Phil

Kurzajewski ??? Tylko nie to. On potrafi zepsuć wszystko :)

Damyan

On jak dla mnie ratuje wszystko.
GTNL wykończyli Jusia i Jacyków, a KCP cieszy się chyba bardzo dobrą oglądalnością.

chatiflatt

Format The Voice w kwestii castingów jest podobny do formatu X Factor: prowadzący "opiekuje się" uczestnikami, rozmawia z nimi przed i po występie. Do tej roli potrzebna jest osoba młoda, sympatyczna i taka, która szczerze zachęci stremowanego kamerą uczestnika do rozmowy. Urbański nie jest ani młody, ani sympatyczny, a jego sztuczność i nachalny spontan nadają się do prowadzenia TzG, nie relacji z castingów.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damyan

Oglądałem troszkę holenderskich castingów i jestem tego samego zdania, Urbański tam nie pasuje.

Ice

Ani Urbański ani Kurzajewski nie pasują do tego programu. Urbański z powodów co wyżej a Kurzajewski, że zaraz będzie dosłownie wszędzie. Niech zostanie tam gdzie jest.

Z Dwójki do tego formatu jeśli chodzi o młode twarze przychodzi mi do głowy tylko Piotr Kędzierski, też z ''Bitwy na głosy''. Nikogo innego tam chyba nie ma.

chatiflatt

Kędzior pokazał kiedyś goły tyłek w Vivie albo MTV. To przygłup, pasuje do 4funTV.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston