Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

alexander

Ok ja jej poprosstu nie lubie i nie zmienie zdania na ten temat poprostu uważam ,że jest dziwna i robi wszystko żeby zdobyć wielką popularnosć.

Showmag

Piotr Adamski w "Tańcu z Gwiazdami 2"
Piątek, 12.08.2005, 22:39

Piotra Adamskiego znalismy dotąd jako twardego faceta, który kluczem francuskim i żabką zawojował Europę remontując kanalizację. Stał się symbolem dobrego, polskiego pracownika. Teraz będzie musiał jednak poluzować uscisk. Najprzystojniejszy polski hydraulik w pełni wykorzystuje swoje pięć minut. Nie dosć, że jest rozrywany przez agencje fotograficzne i spore grono wielbicielek, to ostatnio rozpoczął treningi do programu "Taniec z Gwiazdami 2". Jesli jego dziewczyna Emilia Piotrowska (znana z pierwszej edycji "Baru") nie pójdzie po rozum do głowy, to ich związek z pewnoscią przejdzie do historii jako najbardziej burzliwa znajomosć tego lata. Emilia dała się poznać telewidzom jako wyjątkowo humorzasta "barowiczka" i- jak twierdzą jej znajomi- taka jest na co dzień. Do tego bardzo zazdrosna: swojego chłopaka pilnuje jak oka w głowie. Nie wiadomo, jak zareaguje, gdy u jego boku pojawi się nowa panna, ponętna tancerka Blanka Winiarska, z którą dla dobra programu Adamski będzie się spotykać praktycznie codziennie. Podobno do awantury niewiele trzeba, wystarczy jedno niewłasciwe spojrzenie. A tych na parkiecie, szczególnie przy gorących rytmach rumby, z pewnoscią nie zabraknie.

[Super Express]

podmark

Adminie: Adamski, czy Adamczyk ?? Mi się wydaję, że TVN nie wziąłby do programu kogos, kto wziął udział tylko w jednej kampanii reklamowej i albo Admin cos pomieszał, albo Super Express. Jak wczesniej czytałem info o udziale Piotra Adamczyka miałem na mysli tego aktora Piotra Adamczyka, który grał m.in. główną rolę w filmie "Karol - człowiek, który został papieżem".

Luxis

swietne spostrzeżenie Podmark!!! braVo!!!!  :bravo:

Pudelek

Tak jak wczesniej pisałem do drugiej edycji biorą same gwiazdeczki z kolorowych gazetek no i teraz billbordów reklamowych. Naprawdę się nie zdziwie, gdy okaże się, że w programie wemie udział jeszcze Frytka...

podmark

Cytat: PikachuTak jak wczesniej pisałem do drugiej edycji biorą same gwiazdeczki z kolorowych gazetek no i teraz billbordów reklamowych. Naprawdę się nie zdziwie, gdy okaże się, że w programie wemie udział jeszcze Frytka...

Jak dla mnie to większymi gwiazdami będą Małgorzata Foremniak, Hanna Sleszyńska niż np. Claudia Carlos z pierwszej edycji. Psssi - jak to niby gwiazda. Olivier Janiak też wielką gwiazdą nie jest - prowadzi jeden czy kiedys nawet dwa programy w TVN i wielki szum. Teraz będą gwiazdy, a bardziej GWIAZDY, no może poza małymi wyjątkami.

Showmag

chodzi o PIOTRA ADAMSKIEGO, ktory wystapil w kampanii reklamowej jako hydraulik..
..a do bledow w SE kazdy powinien sie przyzwyczaić

podmark

A ja na jakims forum internetowym i chyba jeszcze na medialink.pl czytałem, że w programie wystąpi aktor Piotr Adamczyk. Wydaje mi się niedorzeczne branie takiej płotki i na pewno jest to nieprawda. Już wkrótce się przekonacie.

Showmag

Cytat: podmarkA ja na jakims forum internetowym i chyba jeszcze na medialink.pl czytałem, że w programie wystąpi aktor Piotr Adamczyk.
bzdura..

podmark

Cytat: Adminbzdura..

Wkrótce się przekonamy "kto ma rację ?". Trochę tym kiczowatym programem zawiało, ale cóż. TVN za bardzo się szanuje, by wpuscić jako gwiazdę bohatera kampanii reklamującej nasz kraj.

podmark

:buzz:  :buzz:  :buzz: RATUNKU  :buzz:  :buzz:  :buzz: TVN naprawdę wzięła tego Adamaskiego do programu. Ale się pytam: jak to gwiazda ?? I tak większosć Polaków go nie zna. Hydraulik bilboardowy gwiazdą w takim programie.  :kreci: Masakra. Acha i program startuje 11 wrzesnia ,a finał nastąpi 13 listopada.

Luxis

dobra, przestańcie już histeryzować  :los: , że jest w tym programie hydraulik... jest to pewne bo dzisiaj widziałem w CO ZA TYDZIEń, były informacje dotyczące TZG 2, a za tydzień będą szczegóły jesiennej ramówki ;)

Pudelek

Cytat: Łukidobra, przestańcie już histeryzować  :los: , że jest w tym programie hydraulik... jest to pewne bo dzisiaj widziałem w CO ZA TYDZIEń, były informacje dotyczące TZG 2, a za tydzień będą szczegóły jesiennej ramówki ;)

Z niego to nawet hydraulik nie jest :buzz: ! Tylko model, którego pierwszy raz widzę. Pewnie wczesniej reklamował bieliznę w gazetkach promocyjnych hipermarketów! :los:  :devil:

Mau

no i co z tego ze model? Gwiazda czy gwiazdeczka  - ostatnio jest na topie min dzieki Wiadomosciom i Faktom, a przynajmniej bedzie na co patrzec   :hungry:    :kciuki:      :podejrzliwy:
radioactive. dalej zła

podmark

Cytat: Mauno i co z tego ze model? Gwiazda czy gwiazdeczka  - ostatnio jest na topie min dzieki Wiadomosciom i Faktom, a przynajmniej bedzie na co patrzec   :hungry:    :kciuki:      :podejrzliwy:

Ja tam na niego patrzeć nie będę, chyba, że do tego czasu mój heteroseksualizm przejdzie w homo lub przynajmniej bi  :) . Na jakim topie ?? Jakbys Mau przebiegła po miescie i spytała 50 napotkanych przechodnów i spytała, czy wiedzą kim jest Piotr Adamski, wiedziałaby jedna może dwie osoby, a kim jest Małgorzata Foremniak , wiedziałoby około 48 - 49 osób (przy założeniu, że po drodze napotkasz jakiegos obcokrajowca :) ). I jaka on niby gwiazda ?? Ten program schodzi na psy, totalnie.