[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Jeśli rzeczywiście będzie z tymi meczami jak piszą,czyli,że ich nie będzie to fajnie. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Mnie najbardziej cieszy ta budowa od podstaw , czyli nowe ściany. Brzydko się prezentowały te w BB10 , a teraz znowu będzie tak ładnie jak w BB7 , czy BB8. Ciekawe jest też to jaki teraz będzie plan domu , może wróci piętro?

Toni

Na wielu portalach można przeczytać na temat wysokości wygranej w BB11.
Piszą,że jest to najniższa wygrana w historii niemieckiego Big Brother'a.
Porównują wygrane sprzed lat i tak np wygrana w 2000r wynosiła 250.000 DM (marek).
Było to więcej niż obecnie przewidywana nagroda.
W BB7 która trwała tylko 50 dni więcej niż najbliższa edycja zwycięzca otrzymał 250.000 euro!
Jestem ciekawy czy pozostanie ta kwota którą podali,czy zwiększą chociaż do 150.000 euro.
Z drugiej strony jeśli ta edycja będzie trwała 100dni to zwycięzca,za każdy dzień otrzymuje
tysiąc euro. :) ale nie można tego w taki sposób przeliczać,gdyż z tej kwoty jakąś część zgarnia
państwo.

Damian

Może teraz więcej wydadzą na wygląd domu Wielkiego Brata i dlatego ta nagroda jest taka mała.  :ubaw:

Toni

Być może. Lepiej żeby była większa wygrana niż większy wkład w dom.
Bynjamniej temat kwoty do wygrania w tej edycji strasznie jest komentowana na portalach,
oczywiście negatywnie.

Damian

Ja tam wolę lepszy dom , i tak kasy nie dostanę więc mnie tam wsio rybka.  :aniolek:

Toni

No tak , racja. To samo chciałem napisać. My napewno 100.000 euro nie otrzymamy. :)
więc nie mamy co się przejmować. Jak na Niemcy wysokość nagrody dla mnie niska i na tym skończę.
:)

Toni

Portal bbfun podaje,że w nowej edycji nie będzie matchfieldu czyli miejsca za domem,gdzie odbywały
się mecze.

Damian

No przecież to już wiadomo. Widać na zdjęciach że został wyburzony. I bardzo dobrze , może nareszcie coś innego , nowego. Ciekawe jak będzie wyglądał ogród.

Femek

czyżby pokój zwierzeń ?

Toni

Kilka portali pisze o tym, że może być w innym miejscu ze względu na inne ustawienie domu, część wyburzona, więc ... napewno to będzie kolejna edycja, a nie że nie będzie matchfieldu.

Damian

Kolejne zdjęcia z przebudowy Domu Wielkiego Brata. Fotki z Big Brother Radio De.

I teraz moje pytanie brzmi dlaczego to tak wygląda? myślałem że od razu postawią nowe ringi kamerowe a teraz nie wiadomo co to jest. Ogród dopiero zbudują?  :kreci:

Toni

Pojawił się pierwszy trailer BB11. Coprawda krótki ale jest. :)
W nim to, że Big Brother powraca, od 2.maja.

https://big-brother-news.blog.de/2011/03/26/zweite-bb-11-trailer-rtl-10892981/

Damian

No zwiastun już dawno widziałem. Bardzo jestem ciekawy domu. Ciekawe jak zrobią ogród.

Toni

Jakoś nie potrafię na niego natrafić oglądając RTL II. :(
Cały kompleks jestem ciekaw jak będzie wyglądał. Ze zdjęć wygląda, że nie spieszą się. :)
Jeszcze tylko trochę oczekiwania. Start edycji za mniej niż miesiąc, więc wkrótce się dowiemy.