[Szwecja] Big Brother

Zaczęty przez Showmag, Pn, 14 Lip 2008, 06:48:19

Femek

Tobias też w opuścił na własne życzenie ... ( tęsknił za bliskimi  ), ale doszło dwóch nowych : Roza i Patrick

Toni

Ilość uczestników będzie bardzo duża w tej edycji. :)
Jak dla mnie,Ci uczestnicy są bezbarwni jeśli chodzi o osobowość.
Takie rezygnowanie i wpuszczanie nowych znudziłoby mnie (co innego gdyby byli ciekawi ludzie).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

by ocenić, to ja poczekam jeszcze tydzień... niech się rozkręcą...

Toni

Ludzie ciekawi nie muszą się rozkręcać,lecz są ciekawi od samego początku,a tu 16 dni i niezbyt
towarzystwo nadal.
Nie problem wpuścić ludzi do BB. Wysiłek na kastingach to znaleźć sposród chętnych naprawdę
ciekawe osobowości,dzięki którym ludzie będą chcieli oglądać program.
Jak dla mnie jest nudno.

Toni

Wie ktoś co tam słychać??
Czy czasami nie opuścił/opuścili domu kolejni uczestnicy,tudzież zostali usunięci jako "dobrowolna rezygnacja" przez producentów programu,gdyż nie podobało im się coś w zachowaniu itp...
:)

Femek

Ostry konflikt między : Venessą a Kateriną, oraz kwitnie romans Sarah i Martina.

Toni

Czy ktoś śledzi BB w Szwecji?
W moim przypadku stanęło na starcie. :)
Jakoś nie przyciąga mnie żeby oglądać go.
Dom fajny,ale uczestnicy jakoś mnie nie przekonali.

Femek

Narkotyki w domu wielkiego brata. Podobno Tobias i Nicky znaleźli w domu ekstazę gdzieś w doniczce - chociaż osobiście w to nie wierzę, ale producent programu wypowiada się, że każdy uczestnik był bardzo dobrze przeszukany przed wejściem tak samo i cały dom był "czysty". Producenci dziwią się  skąd te narkotyki są, inni uczestnicy mówią, że ktoś przed płot wrzucił piłkę tenisową do ogrodu a w środku niej była ekstaza.
W Niedziele podczas programu na żywo dom opuścił decyzją widzów Nicky.
Od poniedziałku policja toczy śledztwo tym, bardziej że w domu już nie ma ani Tobiasa ani Nicky'ego.

Uczestnicy są jakoś nudni, skandal i skandal tak mi się kojarzy Big Brother 5 w Szwecji. A może skandale są prowokowane specjalnie przez producentów?

Toni

ulala :)
najprostszą drogą na uzyskanie czegokolwiek jest droga przerzutowa przez mury domu Wielkiego B. :)
Tak więc największe prawdopodobieństwo,to to,że ta substancja :) znajdowała się w tej piłeczce.
Nie wykluczam także prowokowania ze strony producentów.
Może pomysły podsyłają im producenci naszego BB w TV4. :)
U nas wszystko było podsycane,prowokowane z ich strony.Tylko żeby się działo,żeby się działo.

Toni

Czas leci...dziś 39.dzień 5.edycji.
Jak narazie poza domem jest ośmioro uczestników,łącznie w domu i poza w tej edycji jest dwadzieścia jeden osób. Poza tym nie śledzę wydarze w domu,jeśli ktoś wie co słychać niech zapoda,
może jakieś kolejne ciekawe skandale. :)

Toni

63 dzień. Do finału teraz już bliżej niż dalej. 6 tygodni. W domu pozostało dziesięć uczestników.
Jestem ciekaw jak wyglądają wyniki oglądalności.

Toni

Zmiana godziny emisji codziennych odcinków? Teraz emitowane są także o godz. 19:00 - 20:00, lecz o 22:00 nadal. Czyżby kolejna powtórka (bo pierwsza ma miejsce w godzinach porannych) na dwie godziny przed premierowym odcinkiem?
:)

Toni

Coraz bliżej do finału 5.edycji made in Sweden. Dziś dzień 80 / 106.
W domu pozostało siedmioro mieszkańców.
Jestem ciekaw jak u nich z oglądalnością ale szwedzkiego ni w ząb.

Damian

Ciekawe czy będzie nowa edycja.

Toni

Nie wie ktoś jaka oglądalność? Na podstawie tego można byłoby wnioskować czy kolejna tak naprawdę ósma edycja w Szwecji miałaby miejsce.