[Szwecja] Big Brother

Zaczęty przez Showmag, Pn, 14 Lip 2008, 06:48:19

Showmag

Szwecja: uczestnik "Big Brothera" popełnił samobójstwo
Samuel Aronsson - uczestniczący w 2006 roku w drugiej edycji programu "Big Brother: Norway/Sweden", popełnił samobójstwo.

Więcej: https://showmag.info/?p=1319

Femek

no to mam kolejnego neewsa, a nawet bardzo gorącego! Big Brother wraca do .... SZWECJI

Big Brother 5 Sverige rusza za : 53 dni 18 godzin 45 minut 00 sekund  stan na dzień ( 27.11.2010 - 01.15 )

Femek

o 21.00 startuje Big Brother 5 w Szwecji ! ale od wczoraj do specjalnego pokoju wprowadziły się dwie kobiety oraz dwóch mężczyzn, którzy rywalizują między sobą o wprowadzenie do domu wielkiego brata. Dziś do domu wprowadzi się 8 kobiet oraz 8 mężczyzn plus jedna osoba, która zdobędzie największą liczbę sms-ów, która od wczoraj walczy o bycie pełnoprawnym mieszkańcem domu BB.
ps.
z czego co widziałem, kawałki zdjęć  domu BB 5  będzie luksusowy, chociaż ogród zbyt kolorowy...

Femek

Dziś wystartował Big Brother 5 w Szwecji. Do luksusowego domu wprowadziło się 17 uczestników, 8 mężczyzn oraz 9 kobiet.

A o to plan domu :

Femek

Ledwo co zaczął się BB, a już pierwsza niespodzianka... za tydzień do 17 mieszkańców dołączy jeszcze jedna osoba, która zdobędzie największą sympatię widzów. W osobnym pomieszczeniu, mieszkają 2 kobiety ( Roza i Sophie ) oraz dwóch mężczyzn ( Jimmy i Gurkan ) którzy rywalizują o wejście do prawdziwego domu BB. Czterech mieszkańców można na żywo podglądać przez internet 24h.

Toni

Kto by pomyślał,że do Szewcji jeszcze wróci Big Brother (próba sprawdzenia na dalsze edycje :) ).
Ostatnia edycja miała miejsce w 2004 roku,tak więc sporo czasu temu.
Jeden z krajów,który po tak długiej przerwie zreaktywował BB.
Po jeszcze większej przerwie będzie Norwegia (2003 rok,czyli po 8 latach!).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Wczoraj na tamtejszej stronie BB można było oglądać otwarcie. Podoba mi się ich studio.

Toni

Studio nie za duże,ale to prawda,złe nie jest,fajne jasne.
Dom nawet dość luksusowy.
Oglądam Start i wrażenia pozytywne,początek bardzo fajny,z fragmenatmi z innych krajów.
Realizacja nowoczesna jak np prezentacja uczestników,oprawa muzyczna też bardzo fajna,
logo inne ciekawe także,intro też zupełnie inne fajne.
Prowadząca też sympatyczna.
Codzienne odcinki chyba o 22:00-23:00.

Femek

również jestem pod wielkim wrażeniem, że nowa edycja jest jak dla mnie bardzo dobrze przygotowana. Prowadząca też pasuje w sam raz, nie jest jakaś sztuczna, czy młodzieżowa jak u nas Klawiter... Studio super, po co większe, w sam raz dom jest super, widać, że stacji zależy na Wielkim Bracie.

Toni

Teraz wszystko w rękach uczestników.
Jeśli są to ciekawi ludzie a wyniki będą zadowalające,będzie dobrze dla Big Brother'a w Szwecji.
Oglądam w dalszym ciągu start i widzę,że wiek uczestników jest wypośrodkowany.
Są młodzi,jak w większości edycji,nawet 19 lat,ale są też i starsi ok 30 lat i wzwyż,co nie jest już standardem,bo jednak większość uczestników stanowią bardzo młodzi i młodzi.
Tutaj akurat fajnie,że udało się znaleźć także ludzi starszych.

Femek

Nic na razie nie można mówić o BB5 ale jak oglądam to widzę, że uczestnicy są dobrani nie przypadkowo... jest kilku, którzy rozbawiają towarzystwo, zadania również są pomysłowe... noo zapowiada się ciekawa edycja ^^

Toni

Codzienne odcinki dość późno bo o godz. 22:00-23:00.
Następnego dnia dwie powtórki,o godz. 7:00 oraz 17:30 bo nie sądzę,żeby były to jakieś premierowe odcinki. 
W sobotę Big Brother'a brak,natomiast w niedzielę o 21:00 program na żywo czyli Ring.

Femek

ale na stronie WWW można oglądać całe odcinki :-)

Toni

Tak,to prawda można oglądać całe odcinki na www i fajnie.
To jak jest emitowany na kanale TV11 napisałem w celach ciekawościowo-informacyjnych.
Podoba mi się to,że nie ma żadnych w cztery oczy,zobacz więcej czy naj...itp
Główny odcinek co się działo poprzednigo dnia i tyle.