[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

oo to prawda bbfun.de podaje,że Big Brother 11 - START - 2.maja.
Szybko nawet podali datę startu,dwa miesiące ponad przed.
Moderatorem być może będzie nadal Aleks Bechtel,która prowadziła ostatnią edycję,a także BB4- The Battle,oraz współprowadząca BB2 & BB3.
Finał - 8.sierpnia,czyli 100dni.
Codzienne odcinki standardowo od 4.edycji czyli godz.19:00.
Cotygodniowe nominacje oraz wyjścia w poniedziałki o 21:15.

Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Finał na moje urodziny.  :los: Jeśli chodzi o prowadzących to wolałbym jednak kogoś nowego. Szczerze mówią już Miriam z BB9 była lepsza niż prowadząca BB10.

Toni

Miriam Pielhau prowadząca BB8 z Charlotte Karlinder a później samodzielnie BB9 też była bardzo bardzo fajna. W czasie trwania BB8 dowiedziała się,że ma raka i przez kilka tygodni jej nie było.
Początki trwania BB9 to jej bardzo krótkie włosy.
Wspominam także Ruth Moschner (moderatorka BB5 i 4 miesiące BB6),z którą było bardzo dużo śmiechu.
Jednak z dotychczasowych 10.edycji Aleksandra Bechtel jest najbardziej utożsamiana jako prowadząca
Big Brother'a,stąd ja byłbym za jej ponownym prowadzeniem. Takie częste zmiany w obsadzie prowadzących też nie są mile widziane moim zdaniem.

Damian

Przykra sprawa z Miriam. Ale jest bardzo fajna , miła. Ją najchętniej widziałbym jako moderatorkę w BB11.
Ciekawe jaki tym razem będzie dom.

Toni

Uważam,że Miriam Pielhau napewno nie będzie moderatorką BB11.
A co do domu to nic tylko oczekiwać na pierwsze informacje i zdjęcia. :)
Chciałbym,żeby nie był to dom przy studiu RTLII,ale sądzę,że tak nie będzie. :)
Jednak mimo tego plusem jest to,że za każdym razem dom wygląda zupełnie inaczej niż w poprzedniej edycji.

Femek

https://andygo.de/

odliczania do startu kolejnej edycji

Toni

Coraz więcej mówi się,że wielkie szanse na prowadzącego ma moderator Peer Kusmagk (szwed).
Zwycięzca tegorocznej edycji "Ich bin ein Star - holt mich hier raus!".
Aleksandra Bechtel jest w ciąży.
:)

Toni

Kolejne informacje (niepotwierdzone ) co do osoby prowadzącej Big Brother 11.
Brany jest pod uwagę Jochen Bendel (współprowadzący BB6).
Bardzo ciekawa osoba,świetny moderator z wielkim poczuciem humoru.

Toni

RTLII oficjalnie podaje,że w poniedziałek ukaże kolejne informacje związane z BB11.

Toni

W piątek RTLII podał wiadomość,iż w poniedziałek (wczoraj) poda kolejne informacje o BB11.
Niestety podał wczoraj informację,że nowych informacji jeszcze dziś nie będzie.
Szkoda,bo myślałem,że będą już jakieś szczegóły,w końcu nowa edycja za 1,5 miesiąca.
Pod koniec marca,bądź na początku kwietnia pojawią się zapewne już zapowiedzi BB w tv.

Damian

Tylko ciekawe dlaczego nic nie podali. W ogóle ostatnio widziałem zdjęcia domu w tym studio. Nic od czasu BB10 się nie zmieniło. Ogród taki sam , nawet na ścianie wisi reklama BB10! coś słabo idą im przygotowania do BB11.  :plask:

Femek

Damian

Może , ale wątpię. Chociaż ostatnio czytałem że wyburzono te ruiny domu  z BB5 co kiedyś dawałem na tym forum linki. Więc może , ale od początku mówili że mają mało kasy , więc nie wierzę w nowy dom.

Toni

Ja z kolei kilka dni temu czytałem na jednym z portali,iż z uwagi na to,że stacja PRO 7 w okresie letnim ma zamiar wyemitowac 2.edycję "Die Alm" (o którym pisałem wczesniej w innym temacie)...
po krótce jest to reality-show z dziesiecioma gwiazdami-celebrytami,którzy mieszkają na wsi.
1.edycja w 2004r trwała 16dni. Po pierwszym tygodniu widzowie decydują która gwiazda odpada i tak każdego dnia. W pierwszym tygodniu widzowie decydują kto ma wykonać zadanie np z tych lżejszych wydoić krowę,przerzucić gnój w stajni itp. :) Program jest ciekawy i dużo w nim śmiechu.
Z uwagi na to portal bynajmniej podał do informacji,że RTL II zastanawia się nad edycją
Das Dorf czyli wieś - 6.edycja BB,lecz z nastawieniem na tylko jedną część (tą typowo wiejską),
wówczas dom być może byłby zupełnie inny.
Mieszkali by w wiejskich warunkach a nawet i może przy domu,gdyż będzie to już okres kiedy będzie wyższa temperatura (przynajmniej powinna :)),ale przecież w BB5 team survivor zimą także przebywał na zewnątrz.
Tak więc byłaby to obrona przed konkurencyjnym Die Alm,gdyż być może w BB11 wzięłyby także udział
jakieś gwiazdy,stąd brak informacji pewnych ze strony RTLII co i jak będzie,gdyż sami nie wiedzą co będzie.

Damian

Mogli by zbudować nowy dom. Ściany  w starym ogrodzie są okropne. Z resztą w samym domu też , te wysokie sufity są okropne. Dwa miesiące do startu i nic w starym domu się nie dzieje , to nie dobrze.
Toni - a czemu ten program taki krótki? tylko 16 dni? :?!: