[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Bardzo mnie to cieszy , lubiłem ją. A Alex Bachtel jakoś mniej.

Damian

Cisza o nowej edycji w Niemczech. Ciekaw jestem jaki tym razem będzie dom Wielkiego Brata.  :los:

Femek

gdzieś o uszy mi się obiło, że dom będzie ten sam co ostatnio tylko bardziej luksusowy... ale nie wiem czy na 100% bo też gdzieś na forum pisało....

Toni

Jeśli rzeczywiście  start BB11 w Niemczech jest planowany na maj,więcej info powinno pojawić się w okolicach nie wcześniej jak druga połowa marca.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Cytat: Femek w Cz, 17 Lut 2011, 01:06:55
gdzieś o uszy mi się obiło, że dom będzie ten sam co ostatnio tylko bardziej luksusowy...
Pewnie będzie to studio. Ale dom na pewno będzie inny. Inaczej poustawiane ściany i nowe wyposażenie. Niemcy zawsze mają nowe wnętrza co edycję , nie to co w Polsce. :D

Femek

rtl2 oficjalnie podaje, że na wiosnę, a różne fora mówią o maju...

Damian

No to pewnie będzie w Maju. Ciekawe jaką tym razem przyjmie formułę. Może znowu podział na dwie części domu?

Femek

jeśli podział na dwa domy to jedynie by się udało tak, by uczestnicy nie wiedzieli by o sobie... coś w stylu BB3 Australia czy BB N/S... bo szczerze mówiąc dla Niemców to może być już nudne...

Damian

No na pewno. Tyle podziałów już mięli. :P Ciekawi mnie co teraz wymyślą. Bo już bardzo dużo mięli zmodyfikowanych edycji.

Toni

Wydaje mi się,że nie będzie podzielonego domu tylko jeden tak jak w ostatniej edycji.

Damian

Oby tylko był jakiś ładniejszy. I ogród żeby był lepszy.

Femek

Skoro mówimy o BB w Niemczech to mnie zastanawia dlaczego ( prawdopodobnie ) start jest planowy na maj ?

a) ze wzg oglądalność sezonu wakacyjnego ?
b) budują nowy dom i nie zdążyli ?

Damian

Zdecydowanie A. Domu na pewno nie budują nowego ( mają niski budżet ). Jeśli edycja jest latem , wtedy oni mogą coś więcej przerobić w ogrodzie , bo wszystko schnie szybciej itd. A jak robili edycje na Styczeń prawie nic nie mogli zrobić w ogrodzie , dlatego jak ktoś się uważnie przyglądał ogrodowi z BB10 to ściany były okropne. No i latem więcej ludzi ogląda program  ( patrząc na wyniki BB10 ). Po prostu w edycje letnie można coś więcej wykonać. A dom raczej już zawsze tam będzie bo to chyba blisko RTL czy coś...
Bardzo fajnie zrobili ogród do BB8 ( w tym samym studio ) oby ten w BB11 też był taki fajny:

Fot.Rtl2

Toni

Pojawiły się spekulacje na temat prowadzących Big Brother 11.
Biorą pod uwagę zwycięzcę tegorocznej edycji "Ich bin ein Star-Holt mich hier raus!
czyli Peer Kusmagk (były mąż Charlotte Karlinder,która prowadziła BB7 & BB8).
Będać jeszcze małżeństwem kilka lat temu prowadzili wspólnie teewizje śniadaniową
(a'la Dzień dobry TVN) w stacji SAT1.
Biorąc pod uwagę,to iż oficjalnie RTL2 podał,że moderatorką ma być m.in. Charlotte Karlinder,
to sądzę,że nie wyjdzie nic z tego,żeby znów prowadzili razem program (nie będąc już parą :))
Drugą osobą,jest także mężczyzna - Jorg Pilawa,znany moderator programów rozrywkowych w Niemczech
w stacjach państwowych (ARD,ZDF).

Damian

Big Brother rozpocznie się 2 maja. :)