[Serbia] Veliki Brat

Zaczęty przez podmark, So, 21 Mar 2006, 22:28:38

kamil2505

Czy ktoś może zna więcej szczegółów na temat tego wypadku?

Showmag

Finał serbskiego Big Brothera 3
W środę, 30 grudnia w Serbii dobiegła końca 3. edycja Velikiego Brata. Widowisko rozpoczęło się 21 września i trwało 101 dni.

Więcej: https://showmag.info/2010/01/05/final-serbskiego-big-brothera-3/

Damian

Wczoraj w Serbii wystartował Big Brother VIP 4. Jak zwykle wszystko wzięte z BB UK , choć wygląda o wiele gorzej.

Ewelina01083

można na jakimś kanale oglądać tego big brothera?

Damian

Big Brother VIP dobiegł już końca... Program wygrał Milan Marić - Švaba.

Femek

W Lutym powstanie Big Brother 1 ( państwa byłej Jogusławy ),  dom będzie podzielony jak w edycji Norwegia/Szwecja tak samo tutaj podzielony na Chorwacja/Serbia ( VB / BB ) oraz będą panowac te same zasady co BB Szwecja/Norwegia. Logo będzie Big Brother, a nie VB i dom będzie w Serbii.

Damian

A co z nową edycją w Serbii? Nie wie Ktoś kiedy startuje? To chyba ma być jakaś inna edycja niż poprzednie. Międzynarodowa?

Femek

z czego ja wiem ... ma byc na przełomie lutego / marca i to ba byc Serbia / Chorwacja .... coś w stylu Szwecja/Norwegia...

Damian

Ciekawe jak tym razem będzie wyglądał Dom Wielkiego Brata. Bo z tego co wiem to będzie w Serbii.

Femek

mnie też to interesuje... szukałem na różnych www ale cisza....

Femek

13.03.2011 startuje Big Brother 1  Ex-Jugosławia / Veliki Brat - region  ( Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra oraz Macedonia ).
Do domu wprowadzi się 12 uczestników ( prawdopodobnie zamieszkają w domu, który znajduje się w Serbii ) program poprowadzą : Marijana Mićić i Antonija Blaće. Program potrwa przez 106 dni i główna nagroda to 100.000 euro, a pod tytuł brzmi : "Ljubi bližnjeg svog" - Kochaj bliźniego swego, wbrew plotkom nie będzie podziału domu, coś w stylu Norwegia/Szwecja co za tym idzie The Battle, raczej normalna edycja.

Damian

No i bardzo dobrze że dom będzie w Serbii. Teraz zmienili konwencje , bo cały czas wzorowali się na edycjach UK. A tu BB z Uk się skończył.  :los:
Bardzo jestem ciekawy wystroju domu.