Big Brother: Cyber Star

Zaczęty przez brotherfan, So, 08 Mar 2011, 10:31:05

podmark

A Wy nadal ekscytujecie się plotką pudelka... Rozwagi trochę panowie !

kamil2505

Kto tutaj mówi o ekscytacji?

Przecież to, że Big Brother to fikcja jest dla mnie wiadomo nie od dziś... Zapisałem tylko to, co potwierdza, ze plotka pudelka została wyssana z palca.

brotherfan

Niedoszły narzeczony Joli Rutowicz twierdzi, że Sławek zadzwonił do niego z pretensjami, kiedy dowiedział się, że jednak nie wystąpi w ,,Big Brotherze".

Mateusz Osiecki przysłałam nam ostrą informację na temat telefonicznej rozmowy pomiędzy nim a Sławkiem Oborskim:

,,Oborski twierdzi, że dostał propozycje wystąpienie w nowej edycji ,,Big Brother" i rozważa swój udział a prawda jest taka że o miejsce w programie konkurował ze mną i przegrał!" – twierdzi Osiecki. ,,Producenci po prostu stwierdzili że ja będę ciekawszą atrakcją programu. Oborski tą wiadomość przyjął bardzo źle i z tego powodu ostatnio zadzwonił do mnie i z wyzywał od najgorszych a że już kiedyś również z nim rozmawiałem to bez problemu rozpoznałem ten zniewieściały głosik i mam pewność, że to on obrzucił mnie wyzwiskami. Ma tylko szczęście, że nie nagrałem tego bo bez problemu mógłbym podać go do sądy za znieważenie! Radzę mu pilnować chomikowatego wyrazu twarzy, bo gdyby doszło do przypadkowego spotkania to może być tak że będzie wyglądać jeszcze gorzej" – grozi poprzedniemu wybrankowi Joli Rutowicz.

Mamy więc nową aferę w showbiznesie. Ciekawe czy Sławek Oborski odpowie na te wyzywające słowa?
_____
https://wideoportal.pl/site/items/4635

O co tu konkretnie chodzi xD?

Damian

Ja już sam nie wiem , kolejna osoba twierdzi że dostała zaproszenie do BB...

slawek

Fajnie by było zobaczyć panią Basię w BB, lekko by tam z  nią nie mieli, a czas antenowy jaki by miała to by było w większości " piiii..." :)
Sławek

Toni

Kolejne doniesienia z pudelka dotyczące Big Brother'a...
Tym razem wieści,że w programie miałaby wystąpić nic nie znacząca Katarzyna Szczołek vel Sara May,ani to gwiazda,ani półgwiazda,ani gwiazdeczka..."gwiazda" pudelka,zrobiłaby zapewne zamieszanie i nie jedną aferę w domu Wielkiego Brata. Osobiście jestem na nie. Kolejna ustawka by była.

https://pudelek.pl/artykul/30148/w_big_brotherze_wystapi_sara_may/
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oby był nowy BB , szkoda że nie na wiosnę...

"Big Brother miał pojawić się już w wiosennej ramówce na kanale TV4. Niestety najprawdopodobniej emisja show będzie opóźniona z tego względu, że producentom nie udało się dogadać na czas z uczestnikami!
Najwyraźniej każdy z uczestników jest wielką gwiazdą, która ma bardzo napięty grafik.
W Big Brotherze ma wystąpić 12 osób - sześcioro celebrytów i drugie tyle osób wyłonionych na kastingach. Wśród wspomnianych celebrytów znaleźli się : Kasia Szczołek (niedoszła radna znana jako Sara May oraz byli Joli Rutowicz : Sławek Oborski (fryzjer i piosenkarz) oraz Mateusz Osiecki (niedoszły maturzysta).
Niestety twórcy programu musieli wybierać pomiędzy "chomikami" Joli Rutowicz i ostatecznie postawili na niedoszłego maturzystę. Może chcą mu stworzyć warunki do nauki i pomóc w zdaniu egzaminu dojrzałości?
Jesteśmy bardzo ciekawi, kto weźmie udział w programie i w jaki sposób wpłynie to na jego karierę."
Artykuł: https://plotki.wieszjak.pl/zycie-gwiazd/270205,Szczolek-w-Big-Brotherze.html

Toni

No i bardzo dobrze,że jej nie będzie.
Mam nadzieję że tego Big Brother'a także nie będzie,bo bedzie to kolejny FLOP! KIT!
Gdyby nie TV4 Big Brother u nas miałby jeszcze szanse.
Nie wróżyłbym mu takiej oglądalności jak 1.edycja ale napewno byłoby to o wiele więcej widzów niż w TV4, poza tym jakość!!

chatiflatt

Leonie, gratuluję bardzo trafnego doboru zdjęcia do artu o Sarze May.
Uśmiałem się :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

brotherfan

Kolejny news o BB, którym źródłem jest oczywiście Pudelek xD, a jakże...:

Realizacja programu Big Brother CyberStar od samego początku boryka się z problemami. Internetowe "sławy" okazały się jeszcze bardziej kłopotliwe niż te telewizyjne. Kiedy producenci w końcu skompletowali pełną obsadę show
, okazało się, że trzech uczestników nie nadaje się do programu z powodu... problemów psychicznych. Jesteście zaskoczeni?

Producenci przygotowywanej kolejnej edycji reality show
musieli całkowicie zrezygnować z paru uczestników – podaje nasze źródło z TV4. Przed wzięciem udziału w tego typu projekcie każdy uczestnik musi przejść przez szereg badań także psychiatrycznych. Jak udało mi się dowiedzieć, aż 3
potencjalnych uczestników kompletnie nie nadaje się do wzięcia udziału w show, w którym zostaje się zamkniętym w jednym domu nawet na kilka miesięcy.

Przypomnijmy, że na liście potencjalnych uczestników znajdują się: Agnieszka "polska Angelina" Orzechowska, Paweł Luntek, Barbara Kwarc, Mateusz Osiecki (ten, który oświadczył się Joli Rutowicz na wizji) oraz... Gracjan Roztocki. Jak myślicie, którzy z nich nie przeszli pomyślnie badań psychiatrycznych?

O stanie psychicznym Agnieszki Orzechowskiej donosiła niedawno pewna kobieta
, która "poznała" ją na imprezie... Przypomnijmy: "Polska Angelina" okradła i pobiła kobietę??? "RZUCIŁA SIĘ NA MNIE Z NOŻEM!"

Damian

Ale skoro co rusz coś nowego podają , to na pewno jest coś w tym prawdy. Ja tam wierzę że powstanie BB6.  :yeah:

Toni

Moim zdaniem niewypali kolejna edycja w TV4,czy to edycja celebrities czy też ze "zwykłymi" uczestnikami.
A jeśli wypali :) oglądalność będzie tak beznadziejna,że program zakończy się szybciej niż będzie przewidywany w pierwotnym założeniu.

Damian

Przesadzasz. ;P Jeśli będzie nowa edycja , to pewnie będzie miała zbliżoną oglądalność do BB4.1 a więc sukces dla Tv4 i potem BB7. :D

Ice

Zbyt bardzo emocjonujecie się tymi wywodami z Pudelka. :)