The Amazing Race 17

Zaczęty przez Showmag, So, 30 Mar 2010, 05:24:24

sloneczko107

17x04

kolejny świetny odcinek, co świadczy tylko o tym, ze producenci postarali się przy tej edycji. Drużyny są bardzo zróżnicowane, zadania też. A doskonale pokazuje to tabela przybycia na pit stop która za każdym razem wygląda inaczej. zwłaszcza żę odpadł team glee który był pierwszy ostatnio xd w dalszym ciagu nie mam jakoś specjalnie drużyny którą bym znienawidziła xd
wciaz kibicuję: Jill & Thomas, Brook & Clair, Katie & Rachel, Nat & Kat, Gary & Mallory, ale moją sympatię ostatnio zdobyli Nick i Vicki

Phil

17x04
Odcinek mi się podobał. Jednak sądzę, że wielu osobom mógł nie przypaść do gustu. Świetnie, że wybrali Szwecję i koło podbiegunowe. Zadania bardzo mi się podobały - oprócz progu zwalniającego, który był moim zdaniem trochę głupi xd Znów tabela wywróciła się do góry nogami. W tym odcinku polubiłem Connora i Jonathana. Nadal kibicuję: Jill i Thomasowi, Brook i Claire, Katie i Rachel, Gary'emu i Mallory oraz Nat i Kat.

Showmag

17x04
Odcinek ciekawy, producenci serwują urozmaicenia, ale co z tego kiedy te piksele nie pozwalają w żaden sposob cieszyc oczu widokami.

Oby wiosenną przerwę w emisji wykorzystali do realizacji TAR18 w HD, bo obecnie stosowany format nie spelnia juz zadnych standardow i zaczyna powaznie trącić myszką.

sloneczko107

17x05
fajnych odcinków ciąg dalszy
Blokada z pozoru łatwa, przysporzyła kłopotów Clair, co mnie zdziwiło, bo miałam je za wysportowane osoby, ale udało im się
szkoda że odpadły siatkarki, bardzo im kibicowałam
widać że tabela 'przybyć' nie zmienia się, jakaś stabilizacja jest, tylko drobne korekty, ale liczę że jednak będzie jakieś zawirowanie xd
zapowiedz kolejnego odcinak za to bardzo mi się podoba xd
wciąż kibicuję tym samym parom, ale mam za to już dość Michael i Kevin i Chada i Stephanie

Tkk_Bolly

17x05
Tabela nie miała się prawa zmienic, bo niby w którym momencie mogłyby byc jakies zawirowania. To był typowy odcinek w którym nie powinno byc eliminacji. Siatkarki miały pecha, bo nie miały żadnych szans nikogo dogonic, jedynie mogły liczyc na co najmniej kilka błędów drużyn tuż przed nimi

Rosa

17x05
Mnie sie odcinek nie za bardzo podobał, siatkarki nie mialy szans, ot takie przejście do następnego odcinka polączone z eliminacją (ktorej w tym epizodzie nie powinno byc).

Pudelek

Dla mnie póki co to najgorsza edycja. Z jednej strony bardzo dobrze dobrane miejsca i niezłe zadania. Z drugiej strony mamy same zadowolone, lubiące się, niekłócące się i rzadko popełniające głupie błędy drużyny przez co totalnie nie mam komu kibicować.

sloneczko107

17x06
Nich sobie ludzie mówią co chcą, ale mi się strasznie ten sezon podoba. Pary sa prześmieszne i co najwazniejsze wyrównany jest poziom. Kolejność przybyć za każdym razem jest inna, więc to tym bardziej jest ciekawe. Jedyne co mnie w tym odcinku niepokoi to to że nie powinno być NEL.

sloneczko107

17x07
Dobra albo ja nie oglądałam dokładnie albo nie było progu zwalniającego dla Nicka & Vicky?
Nie mniej kolejny świetny odcinek, coś się działo! Kolejność sie zmieniała, pary popełniały błędy, ach super odcinek :) i odpadła para której nie lubie xd

Showmag

Nie było speed bumpu, ponieważ PODOBNO podczas zadania z fortepianami z 6. odcinka sędzia powiedział Nickowi i Vicky, że ich wybor był błędny, podczas gdy poprawnie wykonali zadanie. Stąd niby taka rekompensata.

Tkk_Bolly

Też miałem pisac o speed bumpie. Sporo emocji w tym odcinku zwłaszcza, że był okres kiedy Jill & Thomas oraz Gary i Malory byli na końcu stawi. Na szczęście dobrze wykonali ostatnie zadanie i przesunęli się do góry tabely. Sporo zawirowań w tym odcinku.Najlepszy jak do tej pory w tym sezonie

Zadziwiające, że taka osoba jak Michael dotarła aż do tego etapu, niby na barkach swojego syna, ale zawsze.W każdym razie niezasłużenie powinni wyleciec już po trzecim etapie.

sloneczko107

17x08
Te zaręczyny... nie bardzo w tego typu programie na oczach milionów widzów. Ale odcinek mi się bardzo podobał, zadania może nie były takie trudne ale połapanie się gdzie jechać tak. Szkoda mi M&G, bo bardzo lubiłam tą parę. Zapowiedz kolejnego odcinka xd już nie moge się doczekać

sloneczko107

17x09
Co ja powiem? Choćby nie wiem jaki odcinek był mi i tak się podoba Wink
zdziwiło mnie że w zadaniu z rikszą prawie same kobiety brały udział ;) i jak widać świetnie sobie dały radę :) podwójny nawrót był świetny, choć nie sądzę żeby Jill i Thomas potrzebowali zawracać Brook i Clair
i do tego odpadła para której nie lubię xd

Phil

17x09
Jak dla mnie chyba najlepszy odcinek tej edycji. Zadania były w miarę ciekawe. Nie wszystkie drużyny poleciały jednym samolotem, do tego podwójny nawrót, zwycięstwo drużyny, którą lubię i eliminacja teamu, któremu najmniej kibicowałem. Oby kolejny odcinek był równie ciekawy. :)