Jestem jaki jestem

Zaczęty przez podmark, Cz, 12 Maj 2005, 14:28:21

podmark

Wiecie może co się stało z reality show "Red Head, czyli pokaz swoją twarz", który miał być emitowany na VIVIE z Wisniewskim w roli głównej?? :hmm:

alexander

"Jestem Jaki Jestem" to jeden z największych sukcesów produkcyjnych polskiej telewizji. W tym oryginalnie polskim formacie telewizyjnym udało połączyć się elementy programu muzycznego (typu talent show) oraz programu typu reality. Kamery towarzyszyły Michałowi Wisniewskiemu i jego rodzinie nie tylko w domu, ale również w międzynarodowych podróżach, podczas koncertów, a nawet podczas szkolenia lotniczego - co stawiało przed ekipą kamerzystów nieustannie nowe wyzwania realizacyjne. Program zbierał pozytywne jak i negatywne odczucia. 1 edycja polegała na codziennym podglądaniu życia słynnego wokalistym, druga edycja czyli " Jestem jaki jestem ring" emitowany był w TVN tylko w niedziele, i tam Michał spotykał się z ciekawymi osobami i z nimi przeprowadzał kontrowersyjne dyskusje. A wy jakie macie zdanie na temat Jestem Jaki Jestem.

podmark

Też zamierzałęm kiedys założyć taki temat. W Twoim poscie (częsciowo skopiowanym z jednej strony :-) ) wdarło się kilka błędów, otóż druga edycja wcale nie nazywała się "Ring" i była nadawana nie w niedzielę, a w sobotę i konkurowała z "Barem 4". Natomiast "Jestem jaki jestem - RING" to było podsumowanie tygodnia w pierwszej edycji programu i to ten własnie program był emitowany w niedzielny wieczór.

alexander

Wpadło mi kilka błędów może dlatego ,że sciagałem troche z innej stronki, bo zbytnio nie lubiałem JJJ :P ale udajmy ,że nie widzimy :)

Luxis

było to polskie The Osbournes lub Newlyweds: Jess i Nick. Polskie show, na polskiej licencji ;) I to dobre, bo lubiałem w miare ten program... miał też dużą oglądalnosć...

podmark

Licencję "Jestem jaki jestem" kupili Brytyjczycy, tam miał występować Robbie Williams, ale nic z tego nie wyszło, bo gwiazdor żądał 1 mln funtów za odcinek. A w oryginalnym - naszym formacie było 45 godzinnych odcinków i 15 programów na żywo. Przecież ta stacja by zbankrutowała.

podmark

Teraz o 13:40 - zamiast "Kobry - wydziału do spraw specjalnych", mogliby przypomnieć chociaż częsć odcinków "Jestem jaki jestem", chociaż bym cos w tv obejrzał, bo po "Wyprawie Robinson" czuję brak rs'ów.

sharkan

Renia Paczkowska rządi  :P

Pudelek

Wisniewski by zbił dużo kasy na promocje Mandaryny, gdyby podpisał kontrakt na reality show o życiu na wsi i początkach kariery Reni Paczkowskiej  :los: .

egzystencjonalistka

Ojj dajcie spokój z tym Wisniewskim. Facet to wszystkie brudy rodzinne przelałby w gazete lub przed kamere oby cos na tym zarobić. Aż żal się robi ....

Michał

witam! :) to mój pierwszy post na tym forum, przyjmijcie mnie łagodnie ;)

Jesli chodzi o "Jestem jaki jestem" to uwazam ze to była niezła klapa, nie wiem co bylo w tym takiego "fajnego" moze dlatego nie lubie tego programu bo nie przepadam za twórczoscia Michała W... ale jesli chodzi o sama jego osobe to wporzadku.

marika2407

CytatReality show  w Polsce powtarzają się cały czas. TYlko w kółko Bar i takie tam. JA takie cos bardzo lubię ale mogliby wymysleć cos innego fajniejszego np. Big Brother dla młodzieży czy też dzieci...NIe jest takie strasznie głupie.
:los:  Byłoby naprawdę spoko. JA tam wolę idola i big brothera od innnych. NArazie lecem papaps:*

egzystencjonalistka

Skoro są osoby, które lubią oglądać Wisniewskiego. Zapodaje linka: https://jjj.onet.pl/odcinek.html
Można obejrzeć fragmenty z programu.

podmark

Cytat: egzystencjonalistkaSkoro są osoby, które lubią oglądać Wisniewskiego. Zapodaje linka: https://jjj.onet.pl/odcinek.html
Można obejrzeć fragmenty z programu.

Jak w2chodziłem na stronę www.jjj.onet.pl to wyskakiwała strona główna drugiej edycji. Myslałem, że tą po pierwszej serii już zawiesili,ale nie. Dzięki za link. Przypomniałem sobie tą fajną kłótnię Michała z Gienią :boks: .

egzystencjonalistka

Oj tak kłótni tam nie brakuje :D:D:D:D:D ale Mandryna też potrafi pokazać pazurki :D