Epizod 03 - Glitter in Their Eyes

Zaczęty przez Showmag, Cz, 23 Wrz 2010, 14:04:23

Showmag

Tkk_Bolly

Odcinek mi się podobał.Cieszę się, że odpadł Jimmy J., bo nie darzyłem go sympatią, ponadto strategiem to on nie był. Zwłaszcza jak na radzie nieświadomie zgłosił sie na ochotnika do wylotu jako najsłabszy fizycznie uczestnik(choc nim nie był) Z jedną osobą mniej bedziemy musieli się męczyc. u starszych sympatyczna wydaje sie Jane. Naonka wariuje, dac takiej kobiecie władze... aby Kelly i Alina przetrwały, na kolejną radę muszą isc starzy, a później przemieszanie szczepów i podejrzewam, że tak bedzie. Muszą rozbic u młodych solidny pięcioosoby sojusz, aby sezon nie był  przewidywalny.
I dobra dezycja młodych odnośnie medalionu, powinni go trzymac do połączenia lub przemieszania.

sloneczko107

pierwsze co przychodzi mi do głowy po obejrzeniu odcinka to to że w plemieniu młodszych faceci schodzą na drugi plan, no może poza debilnym Fabio i Benrym, który wykazała się w zadaniu, ale tak to kobiety są bardziej pokazywane, ich relacje, 'walka'
choć mam nadzieję że Naonka szybko odpadnie bo mam jej dość... takiego idiotycznego zdobycia wskazówki nie widziałam dawno, i nawet się z tym nie kryła. wprawdzie nic nie pobije walki danielle i amandy, ale danielle przynajmniej chciała ukryć na początku to że jest wskazówka, a Naonka nic sobie z tego nie robiła
co do starszych to nie wiem czy dobrym pomysłem było ujawnienie HII, oczywiście Marty może przypuszczać że nikt go nie wywali bo ma HII, ale inni mogą go podejść, aczkolwiek odnosze wrażenie że starsi dziwnie funkcjonują... i panuje tam jakiś 'kult' jimmego j, który wysuwa się na pozycje lidera? a Jimmy T to jego najzagorzalszy wyznawca xd i mi osobiście to wcale i w ogóle sie nie podoba
co do zadania. młodzi wierzyli w swoje siły, nie użyli medalionu i tak wygrali co jest dla nich na plus, pokazują ze mimo wszystko w zadaniach są mocnym plemieniem, choć to Benry wygrał jakby nie patrzeć xd
to że odpadł Jimmy ani mnie grzeje ani ziębi bo nie był moim ulubieńcem
ogólnie odcinek mi się podobał xd
w tej chwili kibicuje: Alinie, Kelly B, Brendzie, Sashowi, Benremu, Yv i Martemu
szkoda ze nie pokazali jeszcze ani jednej wypowiedzi Kelly S

chatiflatt

Nudne to się zaczyna robić.

Z ludźmi takimi jak Fabio i Kelly B nie potrafiłbym wytrzymać 24h na dobę.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Nareszcie odpadła Jimmy J  :yeah:. Juz na samym początku odcinka Yve dostała pierwszy konfesjonał to oczywiście o Jimmim (choc z wywiadów wynika że ona tam prowadzi grę ale nie było nam tego dane ujrzeć). Nieważne, nie ma go wiecej się dowiemy o innych "starych"
Dobrze zrobili młodzi że oddali medalionu. Sa silniejsi to dla nich lepiej jest w każdym odcinku walczyc na rownych warunkach niz w co drugim oddawac inicjatywę.
Podoba mi sie ze nadal mamy tylko jedną konkurencje na odcinek no ale z ta oszczędnością  mogli by się nieco ograniczyc. Naprawdę, pare pustych beczek i woreczki z piaskiem to konkurencja w Survivor? To w BB więcej kasy wydają na zadania.

Naonka mnie wk***** jak mało kto ale nie sie ukryć że dobrze sie ja oglada, przynajmniej jest ciekawie.

Swietomir

Nie ma co ukrywac wyzwania sa jak dla starych dziadkow, nudno sie to oglada. Poza tym z odcinka na odcinek jest w kolko to samo, mlodzi naskakuja na siebie, a starsi otwarcie debatuja. Kolorytu odcinkom dodaja albo Naonka albo Fabio. Podoba mi sie ze utrudnili wskazowki do HI, ale myslalem ze teraz to bedzie jakis hard core, a to po prostu jest sredniej jakosci rebus, chociaz jak widac dla przecietnego amerykana to i jak jest spore wyzwanie :P
Tak czy owak jakos tak od niechcenia nadal ogladam ten sezon, wciaz mnie nie wciagnal. Z uczestnikow podoba mi sie Tyrone i jego minki na radach, na mojego nosa daleko zajdzie w tej grze :)

kokosanka

Dla mnie tez nudy a szczególnie starsze plemie.Naonka powinna wyleciec Fabio moze głupi(zapewne udaje takiego) ale ja go lubie :P

Thorvald

21x03

Jakoś mnie nie powalił ten odcinek - fakt, było kilka ciekawych sytuacji, ale... no cóż.

Pierwsze co mnie strasznie zirytowało to głupota starych. Nie lubiłem Jimmy'ego J i jakoś nie płaczę z powodu, że odpadł (przez własną głupotę zresztą), jednak moim zdaniem powinni byli wyeliminować Dana, który jest bezużyteczny w zadaniach. Przecież chcą "trzymać silne plemię"...
Drugie to zachowanie NaOnki - fakt, jest entertaining i czyni to wszystko ciekawszym, ale jej zachowanie w stosunku do Kelly B - serio? Mogłaby się jakoś bardziej kryć z tą wskazówką do HII, ale no tak, przecież jest w większościowym sojuszu, jej nikt nic nie zrobi. Masakra, trzymam kciuki za Alinę i Kelly B, niech będzie przemieszanie, to może je to uratować...

Sash mnie irytuje z tym swoim wiecznym fałszywym uśmieszkiem. Jeśli jest taki jak się prezentuję, to muszę powiedzieć, że nie znoszę tego typu ludzi.

Yve wreszcie dostała kilka konf, wow. Lubię ją, wydaje mi się dość sympatyczna :)

Co do konkurencji, to rzeczywiście skoro jest jedna na odcinek to mogliby się bardziej wysilić. Jednak czego my oczekujemy, ten show z roku na rok robi się coraz gorszy, jeszcze beznadziejny Jeff.