Przystanek laska

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Wt, 22 Cze 2010, 08:47:28

joker

Powinni te limonki dawać za najgorsze wykonanie zadania i ta osoba, która uzbierała najwięcej limonek - out! dzięki temu codziennie by się coś działo :devil:

Damian

Jestem po piątym odcinku. Dzisiaj dziewczyny robiły drinki. Zauważyłem że w tym ich barze jest lodówka z BB4 i BBV. Tej lodówki na początku nie było.Jeżeli chodzi o Frytkę jaka by nie była prowadzenie tego programu idzie jej całkiem dobrze. Nareszcie dali rozmowy. Jedna dziewczyna przyznała się że była w związku z kobietą , i wszystkie oznajmiły że nie są dziewicami. Po drinkach przyszedł czas na kalambury oczywiście seksowne. Na koniec Frytka zostawiła dla dziewczyn prezenty.

chatiflatt

Prowadzenie programu wg Frytki:

Ula jest po prostu fenomenalna w tym co robi. Jak ona po prostu kręci pupą to po prostu wszyscy się patrzą. Jest po prostu gwiazdą. I dziś po prostu wy też po prostu będziecie po prostu gwiazdami.
:ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Yocco

Taki komentarz odnośnie tego odcinka gdzie "laski" chwaliły się talentami.
Dla Frytki jedynymi talentami są chyba tylko taniec i śpiew (i inny talent zaprezentowany niegdyś w jacuzzi). Tak jak można się nauczyć tego, co pokazała Azjatka, tak też można nauczyć się śpiewu i tańca (ale też jest taka prawda, że Azjatka nie umiała się sprzedać, zaczęła się tłumaczyć zanim w ogóle coś pokazała), więc Frytka powinna obiektywnie te laski oceniać. Nie podoba mi się w jaki sposób Frytka prowadzi ten program. Wychodzi jakby nie miała żadnych wytycznych, po prostu ją tam wpuszczają i pełen spontan. Gdyby prowadząca była bardziej profesjonalna, to może dałoby się oglądać to. Nie wiem czy oni sami wymyślili taką formułę programu czy ściągnęli z zagranicy? Bo jest to nudne, chyba że nastawiają się na większą oglądalność w piątki, gdy pokażą "więcej".
To zadanie może bardziej miało sprawdzić inwencję twórczą w razie gdyby prowadziły jakiś program na żywo czy są pomysłowe w razie czego, co nie? Bo ta, która wygra, będzie prowadzić jakiś program w zwykłym Polsacie? Na tej podstawie, co do tej pory widziałam, to wg mnie sprawdzi się ta brunetka z grzywką, bo wygląda jakby wiedziała czego chce od życia, a reszta to masakra.

Damian

Yocco - ten program jest o ile się nie mylę wymyślony przez Jacka Kaczyńskiego z Polsat Play. A no i dziewczyna która wygra będzie pracować w Polsat Play , nie w głównym.

Damian

Właśnie skończyłem oglądać dziesiąty odcinek. Podmark miałeś rację z toaletą. Jeden z gości który odwiedził dziewczyny spytał gdzie toaleta , powiedziały mu że za drzwiami prosto i w lewo. Czyli zrobili im WC w byłym pokoju z panterką ( od czasu BBV była tam toaleta). Odcinek ogólnie fajny , nareszcie więcej rozmów.

chatiflatt

Yocco, nie szukaj na siłę sensu ukrytego w tym programie :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Jestem po kolejnym odcinku PL. Dzisiaj dziewczyny miały zareklamować jakąś zwykłą rzecz (np. telewizor , odkurzacz) w sposób erotyczny. Wszystkim wyszło to dobrze prócz Magdzie ( nazywana Cameron , więc to chyba ona ). Szło jej to strasznie , jak po grudzie. Zaczęła się nawet kłócić z inną uczestniczką , nie wiadomo o co. A pod koniec i tak dostała dużo limonek , za to że się przełamała. Do domu weszli kamerzyści ubrani na czarno i kamerowali uczestniczki z bliska ( w sumie nie wiem po co , taki sam efekt można uzyskać zza lustra weneckiego...). Ale dzisiejszy odcinek był na prawdę ciekawy , podobał mi się najlepszy dotychczas.  :bravo:

Pudelek

Będąc u siostry, która ma Polsat Play, obejrzałem wczoraj jeden odcinek.
Wydaje mi się, że sponsorem programu jest mydełko Fa albo płyn do kąpieli ponieważ większość programu wypełniały sceny spod prysznica. Można było dokładnie przyjrzeć się rozstępom niektórych uczestniczek. A ta mulatka to chyba cały czas tylko się myje ponieważ wczoraj wystąpiła aż w trzech takich relacjach. Poza tym była jeszcze relacja z kursu tańca przy krzesełku, ćwiczenia z instruktorem i przymierzania jakiś staników. Tylko w tej ostatniej usłyszałem głos uczestniczek. Nie mam zielonego pojęcia jakimi prezenterkami mają te babki być...
Ogólnie dla mnie jest to profanacja domu Wielkiego Brata...

Damian

Pudelek - chyba oglądałeś sobotnie wydanie. Bo właśnie w soboty jest odcinek specjalny podsumowujący , no i prawie nie ma tam rozmów.  :los:

Damian

Dzisiaj w " Hot or Not " na Vivie widziałem jedną uczestniczkę programu. Ta blondyna w kręconych włosach. Nie pamiętam imienia. Do finału i tak się nie dostała.  :ubaw:

chatiflatt

A co to jest "Hot or Not"?
Barbara Weston

Pudelek

Taki głupi program Vivy, w którym chętni są oceniani w kategoriach: twarz / ciało / seksapil przez vipów (w tej edycji Mandaryna, Kupicha i Jacyków), a główną nagrodą jest trzymiesięczny staż w tej stacji. Widziałem ten odcinek i ta blondyna strasznie sztucznie się uśmiechała. Ogólnie program nie odbiega poziomem od "Przystanku laska". Chociaż w "Hot or not" uczestników można usłyszeć. :los:

chatiflatt

Kolejny "udany" rs Vivy haha :)
Barbara Weston