Przystanek laska

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Wt, 22 Cze 2010, 08:47:28

podmark

Jeśli dobrze widzę, wyburzono fragment ringu kamerowego oddzielającego salon od jadalni (ten, który znajdował się zaraz przy drzwiach wejściowych). W miejscu dawnej kuchni i jadalni widać stół oraz podest (zapewne z rurą) oraz jakiś przyrząd z siłowni. Gdzie kuchnia ? W jednej z sypialni, czy w spiżarni ? :)
Ale domek jak na razie robi wrażenie.

Cytat: Damian14ch w Pt, 25 Cze 2010, 20:32:38
strasznie dziwi mnie że na taki program zmienili tak wiele , a na piątą edycję tylko przemalowali dom , okropne  :plask:
Wszystko zależy od budżetu - Play wyłożył kasę, to się postarano ;)

chatiflatt

Właśnie, przy piątej edycji BB to TV4 wykładało kasę.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Podmark kuchnia jest praktycznie taka jak w BB. Widziałem jedno zdjęcie. Gdzieś obok salonu:

Ciekawi mnie co będzie z pokojem zwierzeń , może też tam będą się zwierzać uczestniczki ?  :devil:
A i na jednym fragmencie zdjęć widać otwarte drzwi od sklepu , pewnie im tam jakiś pokój zrobili , czy coś.

brotherfan

Spokojnie taka chata mogłaby być do BB ^_^, a dom faktycznie robi wrażenie, nie to co te pastelowe kolory z BB5.  chatiflatt, TV4 przy 5 edycji wykładało kasę? Na pewno nie na remont domu xD. Przecież już w J&J o wiele lepiej się prezentował.

Damian

To też jest dziwne że nawet na J&J dom był zmieniony , a na BBV to była masakra...
No i w końcu są nowe sofy  :yeah: Nie ma też tego świecącego dużego koła , co zawsze było w salonie.

Damian

Na jednym zdjęciu jak się dokładnie przyjrzeć widać że drzwi do pokoju zwierzeń zostały zamurowane!
Zamiast nich wisi sobie obraz. Widać to na jednym z luster weneckich obok sklepu.

Damian

Widać że znalazły się i sofy z BB5  :ubaw:

Pudelek

Wybierając laski stawiali na różnorodność, a nie na urodę, niestety. Z tych wszystkich lasek to już Frytka jest najlepsza...

chatiflatt

Bo jest sztuczna. Sztuczna frytka  :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

No to ciekaw jestem tej wielkiej produkcji , jak to Frytka powiedziała. Mam nadzieję że tam się będzie więcej dziać niż w ostatniej edycji Big Brother'a.

Damian

No i minął pierwszy odcinek. Po pierwsze dom , został o połowę pomniejszony. W byłym sklepie z BB , jest sypialnia. Drzwi do PZ. zostały zamurowane , a obok jest bar. Co dziwne nie ma kuchni. Zaraz obok drzwi od byłego sklepu , a teraz sypialni jest ściana i drzwi przez które wchodzą uczestniczki , przez co dom jest strasznie malutki. W byłej kuchni są prysznice. Nie ma sypialni , łazienki , sekretnego pokoju bo jest właśnie ta ściana. Jeżeli chodzi o program , to jest strasznie krótki. Frytka przedstawiła uczestniczki , potem pokazała im dom. Za chwilę pokazali jak piją alkohol , chwila rozmów i kąpiel nago. Na tym skończył się dzisiejszy odcinek , na razie taki średni ten program. Bardziej wolałbym BB6.
Na dzień dzisiejszy tak wygląda plan domu:
Ciekawe tylko gdzie jest WC?

podmark

Czołówka kiczowata, choć nawiązująca do reszty programów Polsatu Play. Prowadzenie Frytki okropne - ona nawet pytań nie potrafi zadawać. Rozumiem, że autor scenariusza niewiele się wysilił (3 pytania - takie same do wszystkich "lasek"), ale mogła chociaż zmieniać intonacje podczas ich zadawania. Uczestniczki w większości puściutkie. O ile dobrze widziałem, to 18-letnia uczennica technikum, która zdziwi mnie, jeśli ułoży poprawie jakieś zdanie, już pierwszego wieczora poszła na całość i kąpała się bez bielizny. No chyba, że pomyliłem "przystankowiczkę"...

Domek zmieniony nie do poznania. Są plusy i minusy tej zmiany. Plusem na pewno jest barek, ładna jadalnia, jednak w miejscu prysznica zostawiłbym kuchnię, sypialnia jest malutka jak na 8 dziewcząt. Moim zdaniem, powinni zostawić jedną dużą sypialnię, w łazience były idealne prysznice, no a w dawnym sklepie BB powinni zrobić pokój prywatny - gdyby jakaś dziewczyna chciała iść na całość (z jakimś gościem lub inną uczestniczką). 

Damian

podmark , ciekawe jest to gdzie mają WC , i gdzie będą przygotowywać jedzenie... chyba że będą dostawać. No i teraz dom to klitka malutka.