Przystanek laska

Zaczęty przez Tkk_Bolly, Wt, 22 Cze 2010, 08:47:28

Tkk_Bolly

Agnieszka Frykowska poprowadzi ,,Przystanek laska"
Agnieszka Frykowska poprowadzi reality-show ,,Przystanek laska", które będzie emitowane latem w Polsat Play. W programie weźmie udział osiem kobiet, które zostaną zamknięte w apartamencie. Ich życie będą śledzić kamery.

W czasie pobytu w reality-show uczestniczki będą musiały sprawdzić się w różnych zadaniach np. w tańcu scenicznym czy malowaniu ciała. Kobiety będą na bieżąco oceniać się nawzajem i same zdecydują, która z nich wygra. Nagrodą dla zwyciężczyni show będzie kontrakt na prowadzenie  programu w jesiennej ramówce Polsat Play.

Specjalną rolę w ,,Przystanku laska" przewidziano dla Agnieszka Frykowskiej, w przeszłości uczestniczki reality-shows ,,Big Brother" i ,,Bar", a obecnie współprowadzącej magazyn ,,Lub czasopisma" w Tele 5. Będzie ona pojawiać się w apartamencie jako swoisty łączniki uczestniczek ze światem zewnętrznym, będzie ich też informować ich o kolejnych zadaniach. Do apartamentu mają przychodzić także  goście, w tym mężczyźni.

Jacek Kaczyński, dyrektor Polsat Play w rozmowie z Wirtualnemedia.pl podkreśla, że program będzie miał wyłącznie rozrywkowy charakter. - ,,Przystanek laska" będzie lekkim, przyjemnym, może nawet nieco erotyzującym reality-show. Będzie to coś dla facetów, którzy chcieliby włączyć telewizor w wakacje i obejrzeć ładne, chodzące głównie w bikini, kobiety– tłumaczy nam Kaczyński. W typie prezentowanej rozrywki program będzie zbliżony do nadawanego kiedyś w Polsacie reality-show ,,Amazonki".

Zmontowane odcinki ,,Przystanku laska" będą emitowane w Polsat Play od poniedziałku do środy o 20.00 począwszy od 5 lipca br. Dodatkowo w soboty po 23.00 zaplanowano wydania z materiałami nieco bardziej odważnymi. Program liczyć ma 30 odcinków.

,,Przystanek laska" jest polskim formatem wymyślonym przez Jacka Kaczyńskiego i realizatorów. Za produkcję wykonawczą reality-show odpowiada wchodząca w skład ATM Grupy spółka Grupa Filmowa Baltmedia (producent m.in. ,,Ojca Mateusza" dla TVP 1). Program realizowany będzie we Wrocławiu.

W maju br. średni udział w rynku kanału Polsat Play wyniósł 0,2 proc. (dane Nielsen Audience Measurement).

Ciekawie, ciekawie

podmark

Kto wymyślił ten głupi tytuł ? Domyślam się, że jest to "dzieło" Jacka Kaczyńskiego - reszta programów w Polsat Play też ma takie głupie nazwy. Analogia do "Przystanku Alaska" miała być zachętą, a jest kiszka...
No, ale w końcu jakiś reality show :). Tylko wydaje mi się, że po tygodniu zmienią zasady i kobiety mieszkające w "apartamencie" będą musiały połączyć się w pary z jakimiś mężczyznami, bo po tych 7 dniach będzie wiało nudą.

No i obstawiamy - co znowu zostanie zamieszkane ? Dom Wielkiego Brata, czy domek barowo-dwuświatowy ? Ja stawiam na Dom BB - ładnie go zrobili na "J&J", więc nie będą mieć dużo roboty.

chatiflatt

Dzieła pana Kaczyńskiego i jego ekYpy z Polsat Play są godne pożałowania.
https://youtube.com/watch?v=wvr0L5tQJVM
https://youtube.com/watch?v=rgFrl8r_tsQ

Stację można odbierać tylko u niektórych dostawców i w wybranych pakietach.
Dlatego bardzo prawdopodobne, że program będzie w całości dostępny na Ipla.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Ten cały apartament to pewnie będzie w domu Big Brother. Jest ładniejszy , więc i po co w tym brzydkim Dwu światowym domu. Ale mnie się pomysł osobiście podoba. Nareszcie jakiś reality show ;)
No i mam Polsat Play.

Pudelek

Ja nie mam Polsat Play więc nie będę się zajmował specjalnie tym programem.

podmark

"Kobiety zamieszkujące apartament naszpikowany kamerami będą uczyć się robić laskę na przystanku"  :devil:

chatiflatt

"Co przystanek to laska"
Z Poradnika Prawdziwego Mężczyzny
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Cytat: podmark w Śr, 23 Cze 2010, 08:17:16
"Kobiety zamieszkujące apartament naszpikowany kamerami będą uczyć się robić laskę na przystanku"  :devil:

A po emisji moze sie okazac, ze bardziej adekwatny byłby tytuł "Przystanek na laskę".

Damian

A jednak program kręcony w domu Wielkiego Brata. Nie ma co odpicowali domek , aż nie poznałem gdyby nie kuchnia  :buzz:
https://vipnews.pl/page,article,aid,9137,pid,4,index.php

chatiflatt

Przeczytałem opis i skojarzyło mi się z VyVolenymi.
Wolałbym polską edycję tego programu od mizdrzenia przed kamerą.
Barbara Weston

joker

Wydaje mi się, że stacja, która ma 0,2% widowni ma marne szanse na znalezienie ładnych uczestniczek przez zwykły casting do programu, który ma być mocno zabarwiony erotyzmem. Dlatego uważam, że w programie wezmą udział jakieś wynajęte modelki, które będą miały napisany gotowy scenariusz do odegrania na każdy dzień.

Nerox

A czy obok Frytki nie siedzi przypadkiem Ula "Afro" Fryc z drugiej edycji Mam Talent?

Damian

Dzisiaj widziałem fotki z ogrodu , strasznie dziwi mnie że na taki program zmienili tak wiele , a na piątą edycję tylko przemalowali dom , okropne  :plask:
I nawet basen się znalazł...

brotherfan

Faktycznie, na program który oglądać będzie góra 30-50 tysięcy osób tak przerobili dom, a na BB tylko pomalowali -.-. Ogród jest boski, zresztą dom (z tego co widać po zdjęciach) też.

Damian

Widać że dom został po części przerobiony , wyburzono co niektóre ściany:

I na te 30 odcinków tak zmienili dom... ciekawe co zrobili z pokojem zwierzeń i sklepem.