Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

podmark

Kasia jeszcze co prawda nie podpisała kontraktu,ale już jej zaproponowano to stanowisko i ona je przyjęła. Teraz tylko umowa i zaczynamy !!! Nawet nie wiedziałem, że Klaudia Carlos uczy tańca w jakiejs akademii.

alexander

To własnie Klaudia Carlos poprowadzi TZG2 Dzis wyczytałem to aż w 3 gazetach, tak przynajmniej podaja te nasze szmacianki (gazety) to było albo w życie na gorąco albo w rewii.

Pudelek

Cytat: alexanderTo własnie Klaudia Carlos poprowadzi TZG2 Dzis wyczytałem to aż w 3 gazetach, tak przynajmniej podaja te nasze szmacianki (gazety) to było albo w życie na gorąco albo w rewii.

Życie na gorąco jako dwutygodnik jest trochę spóżniony ze swoimi plotkami. Inne gazety też. Internet najczęsciej jest na bieżąco. Kiedy drukowali ostatni numer ZnG to pewnie mówiono jeszcze, że prowadzącą będzie Klaudia Carlos.

Luxis

Cytat: alexanderTo własnie Klaudia Carlos poprowadzi TZG2 Dzis wyczytałem to aż w 3 gazetach, tak przynajmniej podaja te nasze szmacianki (gazety) to było albo w życie na gorąco albo w rewii.
tak, bo to były wstepne plotki, a teraz najprawdopodobniej współprowadzącą będzie jednak Kasia Skrzynecka.

podmark

Bo zarząd TVN przy podejmowaniu decyzji miał te dwie kandydatury. Brunetka kontra blondynka !!! Zupełnie jak w "Ciao Darwin"  :kreci:

alexander

Zaraz no tam napisze do TVN-u i sie dowiem :P Rozwiążemy konflikt Skrzynecka czy Carlos ,żeby tylko nie opkazało się ,że poprowadzi z Hubertem TzG2 Bożena Dykiel :)

podmark

Nie musisz nic pisać - to jest już jasne. Kasia Skrzynecka poprowadzi "Taniec z Gwiazdami 2". Już podawane było to w "Fakcie", "Super Ekspresie" i na serwisach wirtualnemedia.pl i medialink.pl.

alexander

Skrzynecka tak zgadza się  :P Wszędzie to pisze  :vomit: Tylko nie Skrzynecka oooooo matko Hubert ok ale Ona no nie!!!!!!!!!!!!!! :vomit:  :vomit:  :vomit:  :vomit:  :vomit:

podmark

Zobaczysz, że będzie fajnie, jak prowadzącą będzie Kasia Skrzynecka. Ona ma strasznie duży temperament i doda w tym programie dynamicznosci. Naprawdę nie rozumiem , dlaczego ludzie jej nie lubią. Wszyscy woleliby Mołkową, która i tak niedługo chyba zniknie z TVN, ale trafi zapewne do Polsatu, bo stacja Solorza zbiera odrzutki i odpady z innych kanałów.

Luxis

Cytat: podmarkdoda
tak Doda... hehe   :szok:    :los:    :aniolek:  ...  :gwizd:

podmark

W innym sensie doda ! Wiedziałem, że ktos się do tego doczepi :)

Showmag

Skrzynecka i Urbański w "Tańcu z Gwiazdami 2"
Czwartek, 11.08.2005, 00:12

Od wrzesnia w TVN będzie można oglądać drugą edycję widowiska "Taniec z Gwiazdami". Program ponownie poprowadzi Hubert Urbański, lecz tym razem nie będzie mu już towarzyszyć Magda Mołek. Oficjalnie mówi się, że gwiazda stacji jest zapracowana, nieoficjalnie- że tango czy rumba przerastają jej siły i umiejętnosci. "Magda ma bardzo duże wymagania, między innymi gdy chodzi o kreacje, makijaż czy fryzury. Wydawało się, że ma problemy z wczuciem się w rolę tancerki, czasem wyglądało to tak, jakby się wstydziła odważniejszych pląsów"- mówi osoba pracująca na planie widowiska. Rozpoczęły się więc poszukiwania osoby, która zastąpi Magdę. Pod uwagę brane były Katarzyna Skrzynecka oraz Claudia Carlos, prezenterka TVN. Obie panie brały już udział w pierwszej edycji widowiska. Ostatecznie wybór padł na Kasię Skrzynecką i to ona wraz z Hubertem Urbańskim poprowadzi taneczne show na żywo. "Taniec z Gwiazdami 2" emitowany będzie w każdą niedzielę o 20:00, od drugiej połowy wrzesnia, a każdy odcinek (wraz z blokami reklamowymi) trwać będzie półtorej godziny. W zabawie wemie udział dziesięć par, a wsród nich znajdą się między innymi: Agnieszka Rylik, Conrado Moreno, Hanna Sleszyńska, Katarzyna Cichopek, Małgorzata Foremniak, Patrycja Markowska, Paweł Deląg, Piotr Adamczyk i Piotr Gąsowski.

[showmag.info]

Pudelek

Wiedziałem, że ta Mołek to straszne beztalencie, z wysokim mniemaniem o sobie. Mam nadzieje, że  wkrótce żadna stacja nie bedzie chciała utrzymywać tej artystki z wymaganiami nieproporcjonalnymi do wkładu własnego.

alexander

Mołek jak dla mnie była znudzona tym wszystkim i chcioałaby powiedzieć: Dajcie mi spokój, ale  za to Skrzynecka 4 me jest poprostu żądna popularnosci. Nienawidze kiedy się bawi i mówi tym swoim dziecięcym głosikiem, ogólni nie moge jej zniesć ale oglądam ten program nie  dkla niej a dla uczestnikow :)

Pudelek

Skrzynecka nie jest żądna popularnosci tylko utalentowana, w przeciwieństwie do Mołek. Żeby nie być gołosłownym: Jeżeli chodzi o muzykę to zdobyła Grand Prix na Festiwalu Piosenki Francuskiej w 1989 roku i wygrała w Debiutach Festiwalu w Opolu w 1990 roku. Grała w filmach polskich i francuskich oraz w teatrze (niejedym, żeby nie było, że ma jakies układy). No i swietnie tańczy, nie tylko w programie TVNu, ale również w musicalu "Chicago".  Jej zachowanie, pozy, mimika i wypowiedzi rzeczywiscie mogą czasem kogos denerwować, ale to nie odbiera jej talentu i sukcesu, którzy odniosła napewno cięższą pracą niż Mołek.