Dwa Światy

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:50:10

podmark

Teraz to już nie ma co... Admin mnie wyręczył. I tu Brutusie - Łukusie przeciwko mnie  :buzz:  :bye:  :bye:

Luxis

Ktos musi  :buzz:  :gwizd:  hehe  :los:  :aniolek:
A kiedy to sie skończyło dokładnie? Ktos mi powie?  :aniolek:
I teraz po przeczytaniu tego jeszcze raz, jeszcze bardziej tęsknie za tym reality show... bardzo mi tego brakuje, jest to jeden z moich najlepszych reality... niech będzie 2 edycja...  :sciana:  :nie!: mieli super formułe  :szok:
A może ty Podmark, masz jakies fotki z DS lub filmiki, ale to co jest na forum mam, cos innego masz?

podmark

Nie mam nic innego. Skończyło się na pewno w okolicach początku lipca. Znalazłem pewnego razu stronke w necie - jest tam pare , ale naprawde pare fotek i powoli się otwiera,ale zawsze warto zobaczyć https://wjx.com.pl/dwaswiaty/index.htm

Luxis

dzięki - fajna stronka, ja też mam około 50 fotek, jakie znalazłem w niecie, ale są one słabej jakosci, i też serwis www.seriale.pl ma sporo fotek...

Pudelek

Cytat: AdminPierwsza edycja "Dwóch Swiatów" emitowana była od 25 marca do czerwca 2001 roku, a wsród dwunastki uczestników znaleli się: Leszek Bergiel, Beata Bogadzka, Andrzej Bizoń, Patrycja Hodor, Kasia Jankowska, Wojtek Łuszczykiewicz, Zuzanna Nowakowska, Witold Michoń, Tomasz Leiman, Jolanta Turzańska, Piotr Słonina i Kinga Tymoczko. Program prowadzony był przez Jacka Radzińskiego, którego póniej zastąpił Krzysztof Ibisz. ... .

Jacka Radzińskiego? Który to? Ja myslałem, że to Najsztub był pierwszym prowadzącym "Dwa swiaty".

Showmag

poczatkowo program prowadzil Najsztub (program w studio) i Radzinski (mieszkal z uczestnikami w domku, a wczesniej byl prowadzacym "Zwariowaną Forsę" w tvn), a potem Ibisz z jakąs panną..

podmark

Ta panna to jakas Magda była. Ona przez pewien czas pracowała w TVP3 Wrocław. Teraz jej cos dawno nie widziałęm. A Radziński prowadził program tylko przez 5 tygodni - póżniej po chorobie odszedł i jakos 1 lub 2 maja wszedł Ibisz i z tej okazji urządzono grilla w swiecie luksusowym dla wszystkich uczestników.

Luxis

tu link do zdjęć z DS z castingu i inne: https://seriale.pl/pics1/dwauc/index0.htm
a swoja drogą czy te oczy w rzędzie całkiem na dole nie są podobne do oczu tego prowadzącego ze zdjęcia, które dał Admin w pobieralni tego prowadzącego?  :hmm:  :plask:  :kreci:  :los:

Rosa

Cytat: podmarkA Radziński prowadził program tylko przez 5 tygodni - póżniej po chorobie odszedł .
Chyba nie całkiem chorobie  :zabek:  :devil:

podmark

Ja tylko przekazałem oficjalne oswiadczenie Polsatu w sprawie zmiany prowadzącego. Każdy zna prawdziwy powód odejscia ...

Showmag

hmm.. tylko ile mamy powodów nieoficjalnych?
ja znam następujący: Radziński prowadził samochod będąc pod wplywem srodkow odurzających (nie pamietam juz czy spowodowal wypadek czy nie) i go wywalili...

podmark

No własnie - ja też słyszałem o narkotykach. Dziwne jest to, że razem z Radzińskim z programu odszedł Najsztub. Czyżby nie stać było Polsatu na zapłacenie honorarium i Ibisza, i redaktora Najsztuba ?? Więc Krzysiu prowadził grę wewnątrz kompleksu i także podsumowania tygodnia. Ale trzeba przyznać, że to dzięki Ibiszowi wzrosła oglądalnosć tego reality show.

Luxis

Własnie przed chwilą przeczytałem w internecie, że Dwa Swiaty wygrał Tomek  :szok:  a to się zdziwiłem, bo zawsze myslałem, że Zuzia to wygrała  :szok:  :los:  :buzz:  
A bardzo mi zależy na zdjęciach studia tego gdzie były te jabłka dawane czy cos takiego? A może mi ktos przypomnieć, jak i na jakich zasadach i o co chodziło z tymi jabłkami, czemu je dawali?!  :hmm:

podmark

Łuki !!! Jabłka w finale dawali uczestnicy, którzy już odpadli. tym samym próbowano ustalić wynik głosowania widzów. Nie miały żadnego znaczenia. Aż 11 jabłek dostała Zuzia, a tylko 1 Tomek i to od Patrycji, która powiedziała, że "bardzo by chciała, by wygrała Zuzia, ale sądzi, że ludzie zagłosują na Leimana".

Luxis

aha, dzieki ;) a ma ktos zdjęcie tego studia tam gdzie było odczytywane wyniki głosowań i wręczane te jabłka?  :hmm:  :)