The Amazing Race 16

Zaczęty przez Showmag, Pn, 30 Lis 2009, 00:05:16

Showmag

Z "Big Brothera" do "The Amazing Race"
Dwoje uczestników 11. edycji amerykańskiego "Big Brothera" bierze udział w 16. odsłonie reality show "The Amazing Race", której realizacja właśnie trwa.

Więcej: https://showmag.info/2009/11/30/z-big-brothera-do-the-amazing-race/

Pudelek

Bardzo udany pomysł na promocję! Swego czasu pojawiały się plotki, że Janelle i Will z edycji All Stars Big Brother'a też mieli wziąć udział w Amazing Race.

Rosa

Pierwszą osobą z BBUS w TAR była Allison tylko pechowo szybko odpadła. Na szczęście wtedy jeszcze bylo duzo innych dobrych par i sezon na tym nie stracił.
Cięzko mi jakos wyobrazic sobie Jeffa I Jordan w wyścigu, niby on podrożowal troche po Europie, zawdzila nawet o nasz kraj no ale umówmy sie ona fizycznie nie jest chyba najlepsza a jako para to do najinteligentniejszych tez nie naleza. No ale może się miło zaskocze.
Sam pomysl uwazam za dobry, w tym sezonie ŻADNEJ parze nie kibicuje wszyscy są nudni to może TAR 16 dzięki Jordeffowi będzie nieco bardziej wciągający.

Showmag

"The Amazing Race 16" od 14 lutego 2010 roku
Znamy już datę premiery kolejnej edycji "The Amazing Race", w której zobaczymy kolejne drużyny ścigające się w wyścigu dookoła świata.

Więcej: https://showmag.info/2009/12/22/the-amazing-race-16-od-14-lutego-2010-roku/

Meeg

Już oficjalnie przedstawiono pary, które brały udział w TAR 16 : ).
https://cbs.com/primetime/amazing_race/

Cieszę się, że jest równowaga - 3 pary męskie i 3 damskie. Jak na razie dobre wrażenie wywarli na mnie Jordan i Daniel (bracia), Caite i Brent (para, modele) oraz Jordan i Jeff (para).

wb1

Świetnie. Czekamy na emisję w polskiej TV.

Rosa

16x01
Przyznaję że odcinek całkiem niezły, z pewnościa sezon zapowiada się ciekawiej niż TAR15.
Zespoły całkiem sympatyczne, nawet kowboje nie są tak irytujący jak się tego spodziewałem przed rozpoczeciem, do tego obowiązkowa w TAR grupka gejów, obowiazkowa misska, obowiązkowe mniejszosci ale wszystko to jakos znośne i dające się strawić.
W odcinku komedia pomylek, Jordan proszaca o bilet do Chin (cały czas jest ona wyjątkowo sympatyczna), druzyny malujące co popadnie, troszkę za duzo chodzenia po linie (naprawde się zdziwiłem że z dwóch pierwszych par faceci zostali na ziemi a kobiety maszerowały ale okazało się to dobra decyzją) no i na koniec surprise, surprise, J&J jako pierwsi. :ubaw:

Meeg

16x01
Zgadzam się sezon zapowiada się całkiem nieźle :D. Ten odcinek bardzo udany, polubiłam chyba wszystkie pary, ale tak najbardziej to J&J, kowboi (świetni są  :ubaw:), braci i parę modeli. Chociaż głupota niektórych uczestników już mnie przeraziła, ale może się poprawią. Bardzo się cieszę, że wreszcie TAR powrócił do Am. Południowej, bo przez ostatnie dwie edycje mogliśmy oglądać zmagania tylko w Azji i Europie (no i w USA).

wookash94

16x01
Dla mnie przeciętnie. Jeśli chodzi o pary to chyba polubiłem Bretta & Caite i może jeszcze Shawne & tę drugą osobę z tej pary. Przejście na linie było dobre, bo mogliśmy zobaczyć załamania emocjonalne. Malowanie zresztą też dzięki parze córka-ojciec.
Jordan bije rekordy głupoty :) .

Showmag

USA: start The Amazing Race 16
W niedzielę w USA rozpoczęła się 16. edycja programu The Amazing Race. Po raz kolejny 11 dwuosobowych drużyn wystartowało w wyścigu po milion dolarów.

https://showmag.info/2010/02/15/usa-start-the-amazing-race-16/

* * *

16x01
Dobry odcinek, ale nie da się ukryć, że drużyny w tej edycji myśleniem nie grzeszą :D
Sądziłem, że jednymi z głupszych zawodników będą J&J (którym zresztą kibicuję), ale zdaje się, że producenci - by zwiększyc im szanse - zdecydowali dobrac im uczestników na podobnym poziomie (lub nawet niższym).
Takiego stężenia głupoty nie widziałem od czasu, gdy niemal cała Ameryka uwierzyła, że Russell z Survivor19 sam, bez żadnych wskazówek, odnalazł trzy ukryte immunitety nietykalności.

sloneczko107

16x01
dzięki youtubowi za odcinek :D
do tej pory widziałam tylko 1 sezon i strasznie mi się spodobał początek tego
chodzenie po linie było świetne i zdziwiłam się ze pierwszą która przeszła cała trasę była Catie która prawie każda para wyśmiewała za odpowiedź w wyborach Miss, pomyłka w malowaniu, dwie wredne lesbijki, zapowiada się ciekawie i mam zamiar oglądać :)

Tkk_Bolly

16x01
Zapowiada się ciekakawie, to pierwszy sezon TAR, który zdecydowałem się oglądac, jeśli mnie wciągnie obejrze poprzednie.

Przyciągli mnie Jeff i Jordan. I nawet dobrze im idzie, jedyna wpadka to Jordan prosząca o bilet do Chin :los: Po zwycięstwie Big Brothera napisałem, że to najlepsza uczestniczka ze wszystkich RS-ów, ta której najbardziej kibicowałem i z której wygranej cieszyłem się najbardziej. Finał Big Brothera 11 odświeżam sobie po dziś dzień. Z Jeffem Jordan dojdzie daleko. Jeszcze brawa za Jordan za przejście po linie, coś udowodniła bo w zadaniach w BB radziła sobie fatalnie. Druga para, która wydaje się sympatyczna to babcia z wnuczką, mam nadzieję, że jakimś cudem dojdą chociaż do połowy.

sloneczko107

16x02
zawiodłam się na tym odcinku, zadania nie miały żadnego polotu i nie wymagały siły, czy inteligencji
w porównaniu w poprzednim odcinkiem nie było nic śmiesznego
szkoda mi tylko babci i wnuczki bo je polubiłam

Meeg

16x02
Jak dla mnie też ten odcinek był dużo gorszy, trochę nudny, zadania nieciekawe. Najlepsi to byli kowboje, coraz bardziej ich lubię :P. Za to zaczynają mnie irytować J&J, może pierwszy etap mieli udani, ale tak generalnie to wydają mi się dość przeciętną drużyną. Mam nadzieję, że kolejny odcinek będzie lepszy.