Epizod 00 - Surviving Survivor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 05 Lut 2010, 11:49:59

slawek

Też pomyślałem o tym, że może już w pierwszym odcinku pożegnamy Coucha ... to by było dopiero :) Byle do piątku a przekonamy się, ale myślę że będzie dobry sezon
Sławek

Rosa

W zasadzie to ciekawiej może być w herosach. W villainsach mamy praktycznie jedną parę Coach, Tyson i to jest jasne ze skoro sią jedyną para to inni będą ich starali się rozbic.
W herosach natomiast po jednej stronie pewnie będa zwycięzcy czyli Tom i JT, przy czym Tom naturalnie będzie ze Stephanie a JT z Sugar. Po drugiej stronie pewnie będzie Mikronezja czyli Amanda Cirie i czlowiek nie majacy tam nic do gadania czyli James. Mamy więc na starcie 4:3 i wszystko może zalezec od tego jak sie zachowają singielki czyli Candice, Rupert i Colby.

wookash94

Wątpię czy te sojusze z poprzednich sezonów w ogóle coś zdziałają. Cirie i Amanda raczej nie będą działać razem. Amanda powiedziała zresztą w wywiadzie, że jej jedynym sprzymierzeńcem jest James.

I jeszcze kilka moich spostrzeżeń.
Villains prawdopodobnie będą przegrywać wszystko co możliwe. Przecież Heroes (poza Cirie) to sami silnie ludzie, a w Villains są Courtney, Sandra, Randy czy Coach.

Po sposobie promowania uczestników wydaje mi się, że Jerri i Parvati odegrają wielkie role w tym sezonie. Jakoś wcześniej nikt ich nie doceniał, a teraz w każdym promo obie coś mówią, a Probst wymienia je w gronie Ruperta i Russella i mówi o Parvati, że nie wyobraża sobie tego sezonu bez niej, bo w Mikronezji poprowadziła tak świetną grę. Bardzo mnie to dziwi.

sloneczko107

słuchając tego co mówi się i ogladajac te zapowiedzi mozna snuć wnioski kto zostanie wykreowany na gwiazdy tych sezonów i tak jak wookash94 pewnie będzie to Parvati, Jerri, Russell i Rupert i zapewne Coach...

nie wiem jak z przegranymi czy wygranymi konkursów, ale jedno jest pewne w Villanach raczej nie będzie pełnego zaufania, bo przecież wszyscy ci ludzie trafili tam z konkretnego powodu i wiedzą że nie ma co ufać innym

Meeg

Co do konkurencji to być może wookash masz rację, ale i tak mam nadzieję, że w Villianach się zbiorą i będą coś wygrywać, bo nie chcę ich za szybko pożegnać : ).
też sądzę, że Jerri i Parv odegrają dużą rolę w tym sezonie, może jeszcze Colby. no nie wiem, zobaczymy, mam nadzieję, że to będzie świetny sezon ;D.