Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Tkk_Bolly

Pierwszy odcinek bedzie dwugodzinny, ale nie wiadomo czy to będą dwa odcinki scalone w jeden tak jak pierwsze odcinek Gabon czy też jeden długi odcinek z jedną eliminacją, prawdopodobnie jednak to pierwsza i ja też tak bym wolał.
Coś czuje, że moje faworytki nie poradzą sobie za dobrze Sandra &Sugar & Courtney słabe fizycznie, Cirie to bardzo dobry gracz, wszyscy o tym wiedzą ciekawe intrygi, dlatego może poleciec, w dodatku słaba fizycznie dlatego od początku pewnie będzie jednym z celów, Parvati prowadziła do sojuszu kobiet, więc tu też jest z miejsca skreślona. Dlatego pewnie zamiast eksytowac się edycją będę wychodził po początkowych odcinkach zawiedziony. Jedynie Jerri & Stephanie wydają się bezpieczne, choc ta pierwsza wkurzała swoją grupę w Afryce,ale w pierwszych all-starsach się opanowała i doszła daleko, mam nadzieję, że tu przyjmie podobną taktykę

Bo Amanda & Danielle są nijakie, słabe w grze, i dobre w konkurencjach dllatego pewnie dodą wysoko, podobnie Candice, któś ją typował na jedną z kandydatów do zwycięstwa. Przychylam się

tooriz

Parę linków. Zapowiada się super !

Survivor Heroes vs. Villains Sneak Peek Preview
https://youtube.com/watch?v=RvKcJ42ITXk

Survivor Heroes vs. Villains Pre-Season Promo: Tribes - Full Promo
https://youtube.com/watch?v=R2X0lv_BnRA

Survivor Heroes vs. Villains: Probst Overview of the Cast
https://youtube.com/watch?v=G4jEZGyJ7PI

Survivor Heroes vs. Villains: Cast
https://cbs.com/collections/survivor_heroes_vs_villians_cast/

Meeg

Faktycznie zapowiedzi są świetne i dobrze, że potwierdziły się przypuszczenia kto wystąpi w tej edycji, bo skład jest GENIALNY. Jeśli chodzi o plemię to będę zdecydowanie za Villains, bo uwielbiam czarne charaktery (szczególnie Tyson, Randy, Courtney, Parv, Boston Rob, ciekawie zapowiada się też Danielle, w sumie z tego plemienia nie lubię tylko Russella i Coacha), ale w Herosach nie brakuje też ciekawych osobowości (Steph, Sugar, Colby, Cirie, James).
Moimi przedsezonowymi faworytami są zdecydowanie Tyson (mój numer 1), później Boston Rob, Cirie, Courtney, Parvati i Danielle, która jak wspominałam zapowiada się świetnie.
Jeśli tylko ten sezon nie będzie grą jednego zawodnika to może to być jedna z najlepszych edycji w historii Survivor ; ).

Tkk_Bolly

Już po zapowiedziach widac, że odcinki bedą koncentrowane na Coachu i Russellu, czyli to co najgorsze w poprzednich dwóch sezonach.

Są już wywiady z uczestnikami na oficjalnej. :yeah:

sloneczko107

no no szykuje się świetna edcycja
jedyne co mnie przeraziło to tekst Coacha że nie ma zamiaru z nimi zawierać sojuszy tylko wszystkich 'zgromić' mam nadzieję że on szybko odpadnie
no i wreszcie wiem co Danielle robi wśród villanów :D w ogóle nie pomyślałam że taki będzie powód jej przydzielenie tam

slawek

Ekipa jest silna :) oj napewno będzie się działo. Randy - Coach - Russel  :vomit: ale w końcu to złoczyńcy, się w tej ekipie zatrzasną :) Ale kibicuję Courtney, Sugar, wiem że przedstawiają dwie różne strategie gry ale trzeba urozmaicać sobie :)
Sławek

sloneczko107

https://youtube.com/watch?v=S_Dg4-S-duU
teraz już wiem dlaczego były podejrzenia że Jenna wystąpi w tej edycji :) szkoda że pojechała tam tylko żeby zrobić wywiad :(

bobaas

Sandra mi szczególnie przypadła do gustu.

wookash94

Jestem po wywiadach i tych wszystkich zapowiedziach i muszę przyznać, że kilka osób wyjątkowo mi się spodobało:
Sandra - świetny wywiad, zaimponowała mi swoimi odpowiedziami, poza tym jest naprawdę BARDZO sprytna i przebiegła, a jeśli będzie robić takie rzeczy jak w swoim sezonie, to jestem za nią;
Candice - dalej typuję ją na zwycięzcę; wydaje mi się bardzo inteligentna, jej wywiad był dobry, poza tym jakoś bardzo mnie przyciąga ;) ;
Courtney - po prostu uwielbiam jej słuchać i oglądać, uwielbiam jej poczucie humoru i bezpośredniość i mam nadzieję, że będzie dostawać po 20 confessionali na odcinek :) ;
Tyson - podoba mi się jego arogancja; w przeciwieństwie do Russella, Coacha i reszty, on jeszcze potrafi wygrać jakiś challenge i powiedzieć coś innego oprócz 'I was born to play this game';
no i oczywiście Parvati - mam nadzieję, że wygra drugi raz :) , znowu ma dobry plan i jeśli znajdzie odpowiednich sojuszników to nic nie stoi na przeszkodzie.

Skład jest dobry, ale jest tu kilka pomyłek, przede wszystkim: Danielle (bardzo nijaki gracz), Randy (dali go tylko dlatego, że nienawidzi ludzi), Tom (jeden z najnudniejszych graczy w historii), JT (oprócz tego, że jest miły dla innych, to nic innego nie wnosi do gry). Russella, Coacha i Ruperta daruję, bo Amerykanie by umarli, gdyby ich nie było. A będę kibicować przede wszystkim Parvati i Courtney, ale też Candice, Sandrze i Tysonowi.

A ogólnie to nie wiem czy mam się cieszyć, czy nie. Mam tu swoich faworytów, ale z drugiej strony są tu też Coach, Randy i Russell, którzy pewnie się ich pozbędą i będę miał kolejny zepsuty sezon.

Tkk_Bolly

Cytat: sloneczko107 w Cz, 07 Mar 2010, 18:42:30
https://youtube.com/watch?v=S_Dg4-S-duU
teraz już wiem dlaczego były podejrzenia że Jenna wystąpi w tej edycji :) szkoda że pojechała tam tylko żeby zrobić wywiad :(

Dziwne, że w takim filmiku też dają spoilery. Wiadomo kto odpadnie pierwszy, wiec nie zaglądac raczej radzę.:) Ale Jenna co za fryzura....  :kreci: w swojej poprzedniej fryzurze wyglądała jak bóstwo :wisienka:

bobaas

Można zajrzeć, to są ujęcia z pierwszych zawodów, to że nie widać Sugar wynika, z tego, że zakrył ją Rupert, lol

Rosa

Jeszcze się nie wziałem za insiderki bo lącznie tego jest ponad 1h 50 min ale jedno trzeba przyznać, ekipa w tym S 20 jest naprawde dobra, lepsza z pewnościa niż w allstars. Boje sie tylko zeby czasu antenowego nie zeżarli Russel z Coachem w Villains i Rupert w Heros.

sloneczko107

muszę przyznać że choc Sandra to dla mnie wielka pomyłka tego sezonu to wywiad miała dobry i jej strategia a raczej można powiedzieć że brak sprecyzowanej jest dobry :) no całkiem inaczejwygląda jak w swojej edycji, więc może nie będzie z nią tak źle
jedyne osoby które mi wadzą to Russell i Coach

Rosa

Koniec o spoilerach kto to ma odpaść ZA MIESIĄC  :obrazony: