The Contender

Zaczęty przez podmark, Pn, 28 Lut 2005, 02:16:20

Showmag

"The Contender"- bokserski reality show
Poniedziałek, 3 maja 2004, godzina 04:23
Znana jest już nazwa nowego amerykańskiego reality show, którego akcja toczyć się będzie w... ringu bokserskim. Program nazywać się będzie "The Contender" ("Zawodnik") i wemie w nim udział 16 młodych bokserów. Co tydzień w wyniku przegranej walki odpadać będzie jedna osoba. Reality show ma na celu odnaleć nowe, ogólnokrajowe gwiazdy boksu. Producentem został 57-letni Sylvester Stallone, a realizacją zajmą się Jeffrey Katzenberg i Mark Burnett z Dreamworks TV. Stallone (znany z filmów "Rocky" czy "Rambo") będzie gosciem specjalnym widowiska. Widzowie przed telewizorami uzyskają możliwosć sledzenia losów zawodników i obserwowania ich amatorskich walk bokserskich. "Przebiegłosć będzie sercem i duszą programu"- zapowiadają producenci. "The Contender" będzie można oglądać jesienią tego roku w stacji telewizyjnej NBC. Zwycięzca zgarnie milion dolarów, a stacja NBC zajmie się jego dalszą karierą boksera.
[showmag.info]

-----

Tragiczna smierć boksera
Poniedziałek, 28 lutego 2005, godzina 01:45
Bokser wagi sredniej, 23-letni Najai Turpin, który brał udział w reality show "The Contender" emitowanym w telewizji NBC, odebrał sobie życie w Filadelfii. Bilans walk Turpina na zawodowym ringu wynosił 13:1. Stacja NBC zapowiedziała, iż reality show będzie wyswietlany zgodnie z planem od 7 marca, a fragmenty z udziałem Turpina zostaną pokazane bez zmian.
[Onet.pl]

podmark

Hitem Polsatu ma być amerykański format reality show "Za wszelką cenę". Bohaterami są zawodowi bokserzy, którzy trafiają do obozu treningowego aby zrealizować swoje marzenia o zdobyciu tytułu "Mistrza Boksu" i wygrania miliona dolarów. Program współprowadzą Sylvester Stallone oraz Sugar Ray Leonard - jeden z największych autorytetów w dziedzinie boksu i szesciokrotny mistrz swiata.

Rosa

Ogladałem ze 2 czy 3 odcinki tego "hitu" i nie tylko moim zdaniem ten program to była totalna porażka. Jesli to ma byc hitem Polsatu to ja naprawde dziękuę.

podmark

No nie wiadomo,czy Polacy też tego nie będą oglądać - zobaczymy, o nowosciach i ogólnie ramówce Polsatu na jesień napisałem w temacie : Artykuły.

Showmag

"The Contender" jesienią w Polsacie
Sroda, 10.08.2005, 00:09

Jesienią tego roku telewizja Polsat wyemituje amerykański reality show "The Contender: The Next Great Human Drama" ("Zawodnik"). Bohaterami widowiska jest 16 zawodowych bokserów, którzy trafiają do obozu treningowego aby zrealizować swoje marzenia o zdobyciu tytułu Mistrza Boksu i wygrania miliona dolarów. Co tydzień w wyniku przegranej walki odpada jedna osoba. Cel programu to odnalezienie nowych, ogólnokrajowych gwiazd boksu. Reality show współprowadzą Sylvester Stallone (znany z filmów "Rocky" czy "Rambo") oraz Sugar Ray Leonard (jeden z największych autorytetów w dziedzinie boksu i szesciokrotny Mistrz Swiata). Warto zwrócić uwagę na fakt, iż 23-letni Najai Turpin- bokser wagi sredniej, który brał udział w widowisku, po udziale w programie odebrał sobie życie. Bilans walk Turpina na zawodowym ringu wynosił 13:1. Pomimo samobójstwa, reality show nie został przerwany, a fragmenty z udziałem Turpina zostały pokazane bez zmian. W Polsce program emitowany będzie pod tytułem "Za wszelką cenę".

[showmag.info]

podmark

Ja się obawiam tego, że "Za wszelką cenę" zastąpi w Polsacie "Fear Factor - Nieustraszeni". Bo o nic o tym programie nie wspomnieli podając do oficjalnej wiadomosci szczegóły nowej ramówki. No i przez 15 tygodni będziemy oglądać walki bokserskie... Już bardziej wolałem jedzenie robaków.

Luxis

co??? 15 tygodni będzie trwał ten program? ... jaaa, za długoo :/

podmark

Tak wywnioskowałem ze strony internetowej. Ale będzie 15 odcinków, a nie 5 razy w tygodniu przez kolejnych 15 tygodni po godzine.

alexander

Wpadłem na strone www tego programu a tam już zwycięsca :P Ale i tak bede ogladal bo to ciekawe moze byc :D

podmark

Ja też już widziałem zwycięzcę. Ja chyba tego oglądał nie będę - nic szczególnego. Jedyne co jest fajne, to to, że producentem jest Mark Burnnet, producent "Survivor". Tylko szkoda, że popełnił taki mezalians z tak dennym rs'em.

alexander

Wszyscy sie podniecą bo Sylvester Stalone!! Powiedziałem o tym Wujkowi a ten wprost oszalał mówi do mojego taty ,że chyba se nagra na video bo to może być ciekawe  :plask:  Aaaaaa jak dla mnie to nic specjalnego podtrzymuje to ,że chce Big Brother 4 i Wyprawe Robinson 2 :D

Luxis

dlamnie to bedzie strata kasy i tyle, będzie to bardzo głupi program... :/

alexander

To może byc jeden z najgorszych programów w polsacie. Wiadomo ,że czasem będzie się działo i nawet pojawi się pewnie krew więc adrenalina będzie (ale tylko wsród uczestników)

Showmag

"The Contender" od 9 wrzesnia
Sroda, 17.08.2005, 15:33

Znana jest już pora emisji amerykańskiego reality show "The Contender: The Next Great Human Drama", który jesienią pokaże telewizja Polsat. Przypomnijmy, że bohaterami widowiska jest 16 zawodowych bokserów, którzy trafiają do obozu treningowego, aby zrealizować swoje marzenia o zdobyciu tytułu Mistrza Boksu i wygrania miliona dolarów. Program prowadzą Sylvester Stallone oraz Sugar Ray Leonard. W Polsce reality show nosić będzie tytuł "Za wszelką cenę" i będzie go można oglądać w każdy piątek, począwszy od 9 wrzesnia.

[showmag.info]