Epizod 14 - Finał: This Game Ain't Over, Reunion

Zaczęty przez Rosa, Pn, 21 Gru 2009, 10:51:24

Tkk_Bolly

Zakończenie sezonu z happy endem. Cieszę się, że wygrała Natalie, bo na to jako jedyna z Foa zasłużyła. Jak wiemy gra składa się z dwóch części i trzeba myślec także o głosach jury i tak robi dobry gracz. Reunion też niezły. W ciągu całego sezonu właściwie nikt praktycznie w programie nic nie zarzucał Russellowi i był kreowany na wspaniałego gracza (skoro jest taki inteligenty to czemu się nie domyślił dlaczego widzowie go kochają) Kolejny plus, że ma sporą grupę antyfanów i mnóstwo osób kibicowało Natalie co mnie bardzo cieszy, jednak nie wszysy są ślepi. Russel miał soczewki o ile się nie mylę, dlatego wyglądał tak jak wyglądał. A wygrana 100 tys to wiadomo, że wygra najczęściej pokazywany, bo są same głosy na plus nie ma na minus dlatego nie ma się co dziwic drugiego miejsca Shambo.Ale moim zdanie w finale i reunion dowiedzieliśmy się, że Russell jest tak na prawdę słabym graczem i to mnie satysfakcjonuję, dla niektórych pewnie mit o Russellu prysł :prosi:

slawek

19x14, Reunion

Też się cieszę, że cały program wygrała Natalie  :yeah:  Russel był wkurzony, albo miał grac wkurzonego hehe. Faktycznie 75 % Reunion to było czego to Russel nie zrobił, jak to wprowadzał chaos itd. itp. A co niektórzy nawet słowem się nie odezwali bo by zabrali Russelowi czas antenowy. Brett się świetnie spisywał, ja tam złego słowa na niego od początku nie powiedziałem, być może dlatego że tak rzadko był pokazywany :) Ogólnie sezon na plus (a który mi tam się nie podobał hehe) ale to pewnie nie koniec gry Russela ...
Sławek

Rosa

Natalie może nie jest zwycięzca jakiego chcielibyśmy ogladac co roku ale jednak trzeba docenic to czego dokonała, doszła do finału i wygrała w finale z facetem a ta sztuka nie udała się żadnej pani od 7 lat (J Morasca- S06). Gdyby grała inaczej po prostu nie doszłaby do finału.

Tkk_Bolly

Cytat: Rosa w Śr, 23 Gru 2009, 19:50:29
Gdyby grała inaczej po prostu nie doszłaby do finału.
Niestety tak. Dlatego uważam, że kolejny sezon to może byc porażka, skoro silnie kobiety mogą tak jak tu odpadac. Taka Parvati czy Cirie, które będą dążyły do silnego sojuszu kobiet. Nie znam kolejności odpadania dlatego mogę tylko spekulowac. A może by tak sezon 20 rozdzielic na części spoilerową i nie spoilerową, bo chciałbym uczestniczyc w dyskusji na temat bieżących odcinków, ale nie chciałbym dowiedziec się o kolejności odpadania, a to jak narazie byłoby nieuniknione

A więc jeszcze podsumowując to ten sezon uważam jako słaby, nawet bardzo, gdyby inaczej był przedstawiony to może by nie było najgorzej, ale było jak było. Nieprzerwanie jako  najlepszy uważam 16, następnie 10 i na końcu choc rady nie szły po mojej myśli to mimo wszystko 3

Rosa

Cytat: Tkk_Bolly w Śr, 23 Gru 2009, 20:04:34
A może by tak sezon 20 rozdzielic na części spoilerową i nie spoilerową, bo chciałbym uczestniczyc w dyskusji na temat bieżących odcinków, ale nie chciałbym dowiedziec się o kolejności odpadania, a to jak narazie byłoby nieuniknione
Nie będzie spoilerów dotyczących kolejności odpadania bo będa szybko kasowane nawet jesli ktos cos głupio strzeli.

A co do kobiet które zwycięzyly to oczywiście się pomyliłem bo ostatnia była nie Jenna a Amber, która wygrala z Robem, ale to się nie liczy bo co z tego skoro na koncu on i tak zgarnął  panne oraz milion :)

Balladosis

Ne wiedziałem gdzie najlepiej to napisać, ale dotyczy to uczestnika tej edycji to wklejam tu.
Oglądam aktualnie 9 edycję American Idol i w wczorajszym odcinku zauważyłem na widowni uczestniczkę Survivor Samoa. Nie jest to raczej nic nadzwyczajnego, że ludzie chodzą oglądać tego typu show, ale zaskoczyło mnie to, bo myślałem, że nigdzie więcej już nie zobaczę uczestników Survivor :D Fajnie wygląda, od razu ją poznałem :) Oczywiście chodzi o Kelly.

aha jeszcze jedno też bezpośrednio związane z Idolem i uczestnikami Survivor :D
Jedna uczestniczka tej edycji Idola należy/ należała nie wiem dokładnie do fundacji w której jest też Parvati :)
plakat na którym są razem:

druga od lewej to ta uczestniczka Idola- Didi Benami.

kosa-88

z jednej strony cieszę się że wygrała Natalie a z drugiej czuje niedosyt że to nie Russel  ponieważ mu się ta wygrana należała ale był za bardzo zbyt pewny siebie i to go zgubiło. Mimo wszystko sezon in plus jeden z lepszych jestem ciekawy jak zaprezentuje się 21 sezon