Emisja w TV4

Zaczęty przez podmark, Wt, 19 Lut 2008, 12:15:54

Jason

ale show z vipami tez byloby niezle

lukasz000

Big brother show planowany jest w drugiej części marca.

podmark

Show wystartuje dopiero w sobotę, 29 marca.

Co ciekawe - piątkowe odcinki o 20:00 też oznaczone są w programie, jako "live". Wychodzi na to, że normalne będą tylko 3 odcinki z tygodniu. Jestem ciekaw, co też oni będą robić w piątki (czyżby konkursy o prawo veta ?)

brotherfan

Od poniedziałku 4 stycznia BigBrother V na TV4. Od 16 do 17 (pn-pt). oraz od 5 stycznia o 11:25 (ale to chyba powtórka z poprzedniego dnia) I w niektóre dni o 23:30 wydania extra. Pewnie otwarcia nie pokażą, chyba że w nocy.

Damian

Fajnie , edycja Vip była fajna , dlaczego nie mają otwarcia pokazywać? na pewno pokażą. I to jeszcze w takich fajnych godzinach. Poprzypominam sobie niektóre sytuacje :los: ale to najpierw pokażą Vipowską edycję?

brotherfan

Tak, to jest BigBrother 5 VIP, czyli edycja vipowska. Otwarcia myślę, że nie pokażą, bo otwarcie nazywało się BigBrother 5- Start (czy jakoś tak). Ale z kolei wydania "Prosto z domu" i ringi BB4.1 też w telemagazynie nazywały się po prostu BigBrother.  I godzina emisji też ciekawa. A w dodatku są jeszcze powtórki z 16. Bo wydania o 16 są oznaczone jako premierowe, a o 11.25 jako powtórka z poprzedniego dnia ^^.

kamil2505

TV4 znów proponuje odgrzanego kotleta. Teraz czas na piątą, chyba najgorszą polską edycje Big Brother. Cóż, wciąż czekam, aż ktoś zabierze się za porządną, szósta edycję, z niesamowitymi nowościami, zorganizowaną na poziomie pierwszej edycji.

Damian

Tak oni to po prostu już wszystko nazywają Big Brother. Jestem pewien , że pokażą otwarcie. Ogólnie edycja Vip , miała całkiem ciekawe zadania , no prócz domu, ach te pstrokate kolory , ale obejrzę. Godzina bardzo ciekawa.  :los:

PS: Dziś rok , jak jestem na tym forum  :prosi:

brotherfan

No jestem bardzo ciekaw. W sumie nie pokazywanie otwarcia to byłoby pewne lekceważenie widzów, którzy wcześniej tej edycji nie oglądali.

brotherfan

Z drugiej strony, myślicie że będą pokazywać otwarcie 3 dni a ringi 2 dni? Chociaż BB bez otwarcia i ringów dziwny będzie.

Kuba 942

Niech robią jak chcą, to tylko powtórki ;-)
Ale pewnie Czwórka i tak wszystko pokaże ;p

Damian

Jestem pewien , że pokażą wszystko , chętnie obejrzę. ;)

brotherfan

Fajnie, jakby pokazali wszystko. Mimo wszystko myślę, że to będą tylko główne wydania i ekstra.

BTW, chcę szóstą edycję xD!

brotherfan

Rozgryzłem ramówkę (cennik dokładnie, ale nieważne xD).  Mieliście rację. Będzie otwarcie. Bo tylko po 4,5 i 6 stycznia nie ma wieczorem odcinków Extra...

Damian

To było do przewidzenia , jak dają , to dają , całą edycję. Pewnie na wakacje , znowu walną 4.1 , swoją drogą w któreś wakacje , dali powtórki BBV , kawałkami , nie wszystkie odcinki. :kreci: