The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

Rosa

Nie wiem czy któras z naszych telewizji by się na to pokusila. Pieniądze w tym wypadku potrzebne są naprawde są duze.
Po pierwsze 11-12 ekip kamerzystów podążających za zawodnikami (do tego dochodzą ci co filmuja poszczególne konkurencje).
Bilety samolotowe dla wszystkich , koszty wynajmu samochodow a pewnie tez smiglowcow do poruszania się ekipy po róznych krajach.
Koszty filmowania w rożnych ciekawych miejscach (nawet na filmowanie na lotnisku trzeba miec kazdorazowo specjalne pozwolenie)

Koszty pewnie wyszlyby sporo wieksze niz w wypadku Robinsona czy Survivor a z pewnoscią większe od programów typu BB.

(Ale wciaż warto zauważyć że TV w Stanach produkuja tego typu programy ze wzgledu na to że są dużo TAńSZE od porządnego serialu który zgromadzilby podobna publicznosc)

podmark

Jeżeli zgłoszenia do programu przyjmują do 20 wrzesnia, to sam program wystartuje z emisją około stycznia - lutego. Realizacja będzie chyba odbywać się w listopadzie i grudniu. No i emisja będzie chyba w tym samym czasie we wszystkich krajach, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, że Czesi będą oglądać tzreci odcinek, a Polacy dopiero pierwszy.

Mau

hmmm, do kiedy tzreba sie zglaszac??

poszukuję drugiej osoby :D

ps. doczytalam ze do 20 wrzesnia....
radioactive. dalej zła

podmark

Ale, czy Mau na pewno spełniasz te warunki:
-Czy mówisz w innych językach? Jesli tak, to w których? Jak oceniłbys swój poziom?
-Czy cierpisz na chorobę morską lub lokomocyjną? Jesli tak, proszę okreslić rodzaj dolegliwosci
-Czy w ciągu ubiegłych 10 lat byłes leczony z powodu chorób fizycznych lub psychicznych?
-Czy kiedykolwiek byłes aresztowany?
-Czy znasz kogos, kto bierze udział w produkcji THE AMAZING RACE EUROPE?

Admin miał z nich niezłą polewę :hahaha:  :hahaha:  :hahaha:

Mau

a mi sie podobają pytania o fobie i tematy w trakcie kolacji...

natomiast mam problem z kim sie porównać mam ....

no i chyba bym musiala zataić tą Libie jednak   :gwizd:    :gwizd:  

a akurat choroby to wazny temat jest :bleble:
radioactive. dalej zła

Pudelek

Po długich staraniach namówiłem moją siostrę to współudziału. Jutro będziemy wypełniać te zgłoszenie :yeah: .

podmark

Cytat: PikachuPo długich staraniach namówiłem moją siostrę to współudziału. Jutro będziemy wypełniać te zgłoszenie :yeah: .

Gratuluje zdecydowania się na udział. Powodzenia w castingu. Trzymam mocno kciuki...

Luxis

a co z Tobą Podmark? też chciałes się z bratem zgłosić?  ;)

podmark

Cytat: Łukia co z Tobą Podmark? też chciałes się z bratem zgłosić?  ;)

Brat powiedział, że jak już znalazł pracę, to się jej trzyma. Z nikim innym jechać mi się nie chce. A jego może jakos przekonam, żeby zgłosił się chociaż ze swoja laską. Ja chyba poczekam na "Królestwo" i tam się zgłoszę.

Rosa

jak ktos z was się przypadkiem dostanie to niech się zglosi to mu wyslę wszystkie amerykańskie edycje TAR i niech sobie postudiuje i przygotuje sie do wyscigu:)
Polak musi wygrać :)  :bravo:

joker

moj brat chce się zgłosić, pewno pójdzie z jakims kolegą...mam nadzieje, że się dostanie :)

Rosa

Szczerze mówiąc to większe szanse miałby gdyby zgłosił sie z jakąs koleżanką. Par m-m w programie pewnie będzie mało i dziewczyna w zespole zwiększa szanse na dostanie sie do AR

Pudelek

Nagrody Emmy dla AXN

"Lost: Zagubieni" oraz "The Amazing Race", dwa seriale emitowane na antenie AXN zostały uhonorowane nagrodami Emmy w swoich kategoriach. "Lost: Zagubieni" otrzymał nagrodę w kategorii serial obyczajowy, a "The Amazing Race" w kategorii reality.
- Naszym celem jest dostarczanie widzom najnowszych i najlepszych produkcji telewizyjnych widzom w całym regionie Europy Srodkowej - mówi Tom Davidson, Dyrektor Generalny AXN Central Europe. Nagrody potwierdzają, że dokonalismy własciwych wyborów.

W przyszłym roku AXN wyprodukuje lokalną wersję nagrodzonego EMMY serialu: The Amazing Race - Central Europe, w którym dwuosobowe zespoły z szesciu krajów będą brały udział w emocjonującym i pełnym przygód wyscigu po nagrodę o wartosci 100 000 dolarów. Casting do serialu potrwa do końca wrzesnia.

Pudelek

Po za moją siostrą namówiłem jeszcze znajomą na udział w programie (zgłoszenia juz wysłalismy ponad tydzień temu), bo siostra strasznie się  ociągała z wypisaniem tej ankiety. Ale ostatecznie ją wypisała i  dzis zaniosła zgłoszenia osobiscie (bo aktualnie pomieszkuje w Warszawie) i dowiedziała się, że bardzo mało osób się zgłosiło i przedłużono przyjmowanie zgłoszeń do końca wrzesnia. Więc jak ktos jest chętny to jeszcze ma szanse. Ciesze się, że mam spore szanse (nie dosyć, że podwójnie się zgłosiłem :devil:  to jeszcze mała konkurencja :zabek: ). Ale znowu jak się nie dostanę to wtedy (porażka)²  :sciana:

podmark

Jak tam Pikachu, odezwali się ?? Bo o ile się nie mylę przyjmowanie zgłoszeń już się skończyło...