Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites

Zaczęty przez Showmag, So, 30 Cze 2007, 01:04:23

Sylvia2307

Cały sezon :P
Ja właśnie skończyłam oglądać ten sezon z mamą i bratem :D Jest on po prostu rewelacyjny ;];] szkoda, że nie wygrała Amanda, bo byłam za nią odkąd tylko się dowiedziałam, że będzie w kolejnym sezonie, i to pod rząd :D:D uważam, że pasuje do Ozzy'ego, a właśnie ktoś wie co z nimi? są dalej razem?

W sumie wygranie edycji przez Parvati też jest dobre ;] grała dobrze, a cóż gra polega również na przekrętach w tym cały urok :D:D

W ogóle te wszystkie rady były niesamowite. Takiej liczby przekrętów jeszcze nie było. A szkoda :D Fałszywy immunitet <lol2>  i reakcja Elizy jak go zobaczyła, miny Elizy na radach bezcenne. Gra aktorska Amandy na radzie, kiedy miała ukryty immunitet godna Oskara, szkoda, że sędziowie nie wzięli tego pod uwagę.

Szkoda, że Ozzy odpadł tak szybko, gra z nim mogłaby być ciekawa :D To samo Penner, nie przepadałam za nim, ale tu żałowałam, że musiał odejść, to samo miało się z Jamsem.

POLECAM TEN SEZON ;))

paczek1098

moim zdaniem była to świetna seria.szkoda tylko ze wygrała puszczalska paravati.Dla mnie wygrać powinna ami :love:.

Ozzy

Ozzy jest z Amandą czy nie?
Nie widze nigdzie informacji na ten temat.
Widziłam ich wspólne zdjęcia ale to jeszcze niczego nie dowodzi
Prosze o szybką odpowiedz
z góry dziekuje:)

kokosanka

w ostatnim odcinku w studiu w Nowym Jorku (czyli chyba maj2008) mówią,ze sa razem.teraz nie wiem ,czytałam na amerykanskim forum,ze nie,ale nie wiem czy to prawda :P

misiunio13

kocham ten sezon! nie bedzie lepszego! chyba, ze 20. tyle twistow, ciekawych osobowosci, fajnych zadan. a jeszcze co do twistow to bylo czasami wrecz genialne! az mnie ciarki przechodzily po plecach! np. eliminacja erica glownie przez natalie! ona jest najlepszym uczestnikiem wszech czasow. jej pomysly, zmylanie innych uczestnikow.. doprowadzila to do perfekcji. a na dodatek piekna! kolejny plus to intro. zawsz ciarki pojawialy sie na plecach ^^ tylko zdziwilo mnie , ze Parvati nie chciala wziac Natalie do finalu. uwazam (z przykroscia) , ze malo kto by docenil gre Natalie. Wydawalo mi sie , ze pojscie do finalu z Amanda bedzie samobojstwem. A nawet na koncu totalny szok! Parvati wygrywa.. Szkoda , ze nie bylo finalowej trojki:  Natalie, Cirie, Parvati. Dzialoby sie oj dzialo :) och czemu nie wzieli do sezonu 20 Natalie. To dopiero "lotr" : D a moze sie nie zgodzila.. wiecie cos o tym?

vinz1986

jeden z najlepszych sezonów szkoda Jamesa ktory wygral by ta edycje gdyby nie palec,Erika tez szkoda ze  te niedobre panie zrobily mu pranie muzgu

sloneczko107

co do ozzego i amandy to nie są razem
ozzy spotyka się teraz z jakąś uczestniczką big brothera

a ja jeszcze raz oglądnęłam sobie cały sezon i jestem w dalszym ciągu zachwyconą grą, zwycięzcą, podejsciami i tym jak kobiety to rozegrały! nie wiem czy jakiś sezon przebije ten, przynejmniej dla mnie

Sylvia2307

Aha ;] no to widzę Ozzy lubi być z kimś znanym ;p taki żarcik malutki ;p

Tak a sezon jest zabójczy ja ostatnio oglądałam fragment odcinka z moją ulubioną radą :D:D

sloneczko107

a jaka to twoja ulubiona rada? jeżeli mogę wiedziec?

Sylvia2307

misiunio13

tak ten sezon nie jest do przebicia. moja ulubiona rada to ta kiedy Eric oddaje swoj immunitet Natalie! Dobre byly jeszcze ich komentarze zwlaszcza Cirie ^^ nie no niech zrobia rownie dobry sezon oczywiscie z Natalie ! : D

Fei_Long

A ja mam pytanie z innej beczki... czy tubylcy którzy -o ile dobrze pamiętam w 6 epizodzie- odwiedzili obóz to są ci sami co w Palu? Nie pamiętam jak się nazywali w Palau ale tutaj jeden z nich to Joe, pamiętając tamtą twarz to coś mi się kojarzy, że to ten sam Paluanin/Mikronezjanin... :D