Józef Warchoł

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 22:20:57

lille

Cytat: SkazanyNaSmiercWiesz mi chodzi o to że Józek zaczyna od tego że kogoś popchnie a skończy się na tym że jak mu ktoś bardziej podskoczy to wbije mu nóż w plecy.Nie sądze żebym przesadzał bo widzieliśmy na co go stać.

Tak widzieliśmy na co go stać. Na to żeby ułatwić pijanemu dzieciakowi, wejście do pokoju . Większym zagrożeniem życia, była ilość alkoholu we krwi Darka, niż owa ściana. Józek wbrew pozorom zdaje sobie sprawę ze swojej siły i ją kontroluje.

Cytat: SkazanyNaSmiercAriel pipą ,hmm...mam rozumieć że miał się postawić Józkowi żeby ten zamiast "tylko" go popchnąć,dał mu w ryj?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;) Darek się stawiał, powalał swoją retoryką i elokwencją, ostro zakropioną alkoholem. A pipą jest z natury, dokładnie: chodzi o sposób bycia.

Cytat: SkazanyNaSmiercNo wiesz,mi np. jak puszczają nerwy to nie zaczynam ludzi popychać i ich wyzywać od "cymbałów" itp. no ale może ja jestem inny :P

Wątpię, żeby oglądanie kogoś takiego jak owe "ja", było interesujące :P Pomijając drobny fakt, że jakoś nie wierzę żeby wszyscy potępiający, owy wielki akt przemocy, sami byli tacy kryształowi. Nigdy nie nazwałeś kogoś "cymbałem"? Gratuluję, kto wie, może trafisz żywcem do nieba ;)

Cytat: SkazanyNaSmiercA ja mam właśnie nadzieję że przez to wyleci.
Nie zapominajmy że uczestnicy w każdej chwili mogą skorzystać z pomocy psychologa i dla Józka byłoby to chyba odpowiednie.

Cóż pozostaje Ci nadzieja ...
Troszkę wybiórczo potraktowałeś uczestników. Psycholog, to by się tam przydał, kilku osobom. Chociażby osobnikowi "bo jedzenie jest niedobre", acz paru innym również :)

Pozdrawiam

Freddy

Jozek musi zostac.Program bez Warchola bedzie nudny i mam nadzieje,ze zostanie w programie.Slabo zachowal sie Ariel nie przyjmujac przeprosin Jozka.

Rosa

Wole ogladać nudnego Ariela niz chamskiego i nieobliczalnego Józka. Z naszej sondy wynika że raczej na pewno wyleci i dobrze  :ubaw:

ChristopherP

O ile jeszcze jest w domu. Brak programu na żywo o 18.30 jest trochę podejrzany w kontekście agresywnej reakcji Warchoła na decyzję WB.

Jason

Cytat: lille
Zwyczajnie puściły mu nerwy, a wszyscy robią z igły widły, jakby co najmniej z maczetą biegał. Mam nadzieję, że Józek zostanie właśnie dlatego że jest szalony. Dzięki niemu będzie się coś działo. I nie mam tu na myśli, jedynie siłowego rozwiązywania konfliktów.
czy my oglądamy ten sam program?
ma sie cos dziac? tzn ma sie komus stac krzywda? Bo Warchoł jest zdolny do tego aby ją komuś wyrządzić...

Cytat: ChristopherP

Może po prostu nie zrozumieli jego bełkotu (i nie mam na myśli tylko płaszczyzny dźwiękowej). I nic dziwnego, już Anzhelę łatwiej było zrozumieć.

no bez kitu, jak Warchoł gada to zawsze napisy idą, co wygląda co najmniej smiesznie. Darek ma racje. Warchoł jako bokser tyle razy w łeb dostał, ze mu sie cos poprzestawialo. I zeswirował... :P

Cytat: lilleTak widzieliśmy na co go stać. Na to żeby ułatwić pijanemu dzieciakowi, wejście do pokoju . Większym zagrożeniem życia, była ilość alkoholu we krwi Darka, niż owa ściana. Józek wbrew pozorom zdaje sobie sprawę ze swojej siły i ją kontroluje.
ty chyba sobie zartujesz... Kto jak kto, ale najbardziej wstawiony z calego towarzystwa to byl  wlasnie Warchoł. Ale to go z uzycia przemocy nie usprawiedliwia. I gdyby sie kontrolowal to by przemocy nie uzywal

Cytat: lilleNigdy nie nazwałeś kogoś "cymbałem"? Gratuluję, kto wie, może trafisz żywcem do nieba ;)
tylko ze Warchoł używal takze wiele innych, czesto niecenzuralnych slow w stosunku do Darka...

Cytat: lilleTroszkę wybiórczo potraktowałeś uczestników. Psycholog, to by się tam przydał, kilku osobom. Chociażby osobnikowi "bo jedzenie jest niedobre", acz paru innym również :)
no a Warchołowi to juz tylko psychiatra. I pokoj bez klamek.

ChristopherP

Cytat: lilleJózek wbrew pozorom zdaje sobie sprawę ze swojej siły i ją kontroluje.

Rzeczywiście, nie sposób się nie zgodzić.  :hmm:

lille

Kurcze, wiedziałam że Józek coś wywinie. Nie wiedziałam w jakim to będzie stylu, liczyłam na coś zabawniejszego. Do powyższych opinii się nie ustosunkuję, dopóki nie będę wiedziała o co tak naprawdę chodzi :)

A poza tym cicho być, bo mnie zdenerwujecie i drzwi nogą rozwalę - też tak umiem ;P

Pozdrawiam :)

chatiflatt

Cytat: lilleA poza tym cicho być, bo mnie zdenerwujecie i drzwi nogą rozwalę - też tak umiem  
pracowałem jako ochroniarz, potrafię zrobić porządek z niegrzecznymi dziewczynkami :>

Wystarczyło, że zobaczyłem jego nos. I już wiedziałem: coś jest z nim nie w porządku..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Cytat: tvmarsWarchoł nie dotrwa do niedzieli mogę się założyć że jutro o 18:30 nie zobaczymy go na sofach a o 20:00 zobaczymy jak jest wyprowadzany o 1 w nocy przez ochronę bo chciał "Arielowi" poderżnąć gardło
no ładnie - dzień wcześniej takie info... może zacznij grać w totka :?!:

chatiflatt

Komentarze pod video są porażające, hahaha.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Józek w Koszalinie jak taki Chuck Norris widzę lokalny  :los:
GK i GP lubią takie temaciki...

Ice

W końcu lokalnie, prawda? Nie dziwię się, że o tym napisali.