Taniec z Gwiazdami 11

Zaczęty przez Showmag, Wt, 24 Lis 2009, 01:41:01

Showmag

Joanna Krupa chce wystąpić w polskim "Tańcu z Gwiazdami"
Kilka dni po zakończeniu udziału w amerykańskim "Tańcu z Gwiazdami", mieszkająca w Stanach Zjednoczonych modelka Joanna Krupa ogłosiła, iż chętnie wzięłaby udział w polskiej odsłonie show.

Więcej: https://showmag.info/2009/11/24/joanna-krupa-chce-wystapic-w-polskim-tancu-z-gwiazdami/

Showmag

TVN planuje 11. edycję "Tańca z Gwiazdami"
Wszystko wskazuje na to, że wiosną 2010 roku w TVN pojawi się 11. edycja "Tańca z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/2009/11/26/tvn-planuje-11-edycje-tanca-z-gwiazdami/

chatiflatt

Będzie 11. edycja Tańca z Gwiazdami. Celebryci są już poszukiwani przez Agnieszkę Koniecką, producentkę programu.
Potwierdził to Agustin Egurrola w Dzień Dobry TVN:
https://dziendobrytvn.plejada.pl/25,26964,news,,1,,kulisy_10_edycji_tanca_z_gwiazdami,aktualnosci_detal.html

Pudelek.pl pisał kilka dni temu, że propozycję zatańczenia w programie otrzymała Anna Dereszowska.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Na Plotku napisali że Egurrola namawia do wzięcia udziału w 11 edycji Marylę Rodowicz:
" Dostałam propozycję wystąpienia w programie. Egurrola bardzo mnie namawia. Nie wiem tylko, czy zdążyłabym doprowadzić swoje ciało do zwinności i formy olimpijskiej."
Choreograf potwierdził, że rozmowy na temat obsady kolejnej edycji rozpoczęto następnego dnia po finale. Już od poniedziałku producent werbuje gwiazdy do XI edycji programu.

podmark

Przygotowując każdą edycję,producenci tworzą listę osób, które mogłyby zatańczyć. Na tej liście, od początku tego programu w Polsce widnieje Edyta Górniak, która konsekwentnie odmawia udziału. Maryla Rodowicz pewnie też się tam znajduje. Ale co z tego, jak już dziś wiadomo, że ani jedna, ani druga diwa nie wystąpi w TzG.
Na liście znajdują się setki nazwisk, z czego może z 6-8 osób decyduje się wziąć udział i negocjuje stawkę. Pozostałe osoby to aktorzy z seriali TVN, których "zmusza" do udziału Miszczak, albo osoby nieznane aspirujące do roli gwiazdy.

Chciałbym zobaczyć w pełni gwiazdorską obsadę choć jednej edycji. Ale jak wiadomo, takie nazwiska jak Żak, Żmijewski, Doda, Szczuka nie zgodzą się na udział w programie.

chatiflatt

Górniak jest na dzień dzisiejszy bezrobotna, Podmark, dlaczego myślisz, że nie przyjmie propozycji producentów TzG?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Przypominam, że przez pierwsze 4 edycje TzG, Górniak równiez była "bezrobotna" (w znaczeniu: nie współpracowała z Polsatem), a jednak odmawiała udziału. Teraz jest podobnie. Prawdziwe gwiazdy były gotowe zgodzić sie wystąpić, ale w pierwszych edycjach, teraz jest to już program, przez który przewinęły się dziesiątki gwiazdeczek i nikt szanujący swe dokonania, nie weźmie udziału w programie, w którym ciało wyginała Iga Wyrwał, polsko-francuski hydraulik, czy nieznana Isis Gee. To obraza ich pozycji, skoro takie osoby nazywane były gwiazdami, to jak tytułowaliby Marylę Rodowicz, czy Górniak ? 

Showmag

Ciekawe kiedy dokooptują Chylinską do Tańca z Gwiazdami :)
Ta już się dziś niczego nie wstydzi i obrazy być nie powinno :devil:

chatiflatt

Przypomnij sobie, jak zachowywała się Edzia w 2005 roku, a jak zachowuje się teraz.
Kiedyś wykupiłem Megapakiet na plejada.pl i przypomniałem sobie Mamy Cię! z Górniakową.
To było kiedyś dziecko, które oskarżało o wszystkie swoje porażki paparazzich, jednocześnie pokazując na stronie internetowej zdjęcie upaćkanego kupą syna. Wówczas - nie ufając swojemu wizerunkowi medialnemu, który nie był aż tak stabilny jak dziś - mogła odmawiać. Teraz - myślę, że jest szansa na to, że zatańczy.
[Co nie znaczy, że to popieram ;)]

https://youtube.com/watch?v=nnNZmoWqmIg
Żeby pojawić się u Wojewódzkiego z "rozklapiochą" wystarczyło Chylińskiej 25 tysięcy.
Żeby zatańczyła z Maserakiem na parkiecie TzG zapewne więcej, ile? Jak obstawiacie? :ubaw:

Ale -
"ja nie tańczę, ja nie całuję się z foką, ja oceniam".
https://youtube.com/watch?v=EUHuVb9XoMI
Barbara Weston

Meeg

Uważam, że mimo wszystko są szanse na wystąpienie Górniak w TzG, bo PODOBNO (według jakże zaufanych gazet typu Fakt czy stron internetowych Pudelek) miała wystąpić w X edycji, ale wolała byc jurorem w JOŚ. Ile w tym prawdy tego nie wiadomo, ale sądzę, że jak jej bardzo dobrze zapłacą to jest szansa.
Chętnie widziałabym Dodę na parkiecie :P. Nie przepadam za nią, ale sądzę, że mogłaby tańczyć nieźle.
Jestem pewna, że w przyszłej edycji wystąpi Anna Dereszowska i Danuta Stenka. Być może też jakaś 'gwiazda' BrzydUli.

chatiflatt

Stenka to doskonała aktorka, skomercjalizowana, aczkolwiek nadal na spektakle z jej udziałem w Teatrze Narodowym w Warszawie nie ma biletów na kilka tygodni do przodu.
Barbara Weston

Damian

Jeszcze Rutowicz brakuje.  :los: Chciałbym usłyszeć jak Jolka prowadzi konwersację z Jurorami  :ubaw: Już to widzę , jak Czarna Mamba ją krytykuje , a Ona słucha MP3  :devil:

podmark

Rutowicz była zaproszona do jednej edycji. Było to w czasie największej jej popularności, ale wtedy Jolanta uznała, że TVN oferuje jej za mało i poszła do publicznej, gdzie za jeżdżenie (a może bardziej próby ustania na lodowisku) nasza kochana, misyjna TVP zapłaciła jej grube tysiące.
Teraz, kiedy blask Jolanty zgasł, nie jest już ona tak atrakcyjna dla tego programu, jak to było zaraz po BB. Ewentualnie mogliby ją wziąć jako zapchajdziurę, bo wątpię, by była na podstawowej liście gwiazd producentów...

Damian

Skoro wtedy odmówiła , to teraz TVN tym bardziej jej już udziału nie zaproponuje. Wtedy mogła się pokusić o TzG przynajmniej może by jej lepiej szło na parkiecie :ubaw:. Bo przecież łatwiej jest tańczyć na parkiecie i malować się błyszczykiem  :los:

Showmag

Kto zatańczy w "Tańcu z Gwiazdami 11"?
Zaraz po zakończeniu 10. edycji "Tańca z Gwiazdami" ruszyły spekulacje, kto weźmie udział w kolejnej odsłonie widowiska.

Więcej: https://showmag.info/2009/12/13/kto-zatanczy-w-tancu-z-gwiazdami-11/