Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 19 Lis 2009, 02:13:17

Showmag

USA: ruszyły castingi do 21. i 22. edycji "Survivor"
W Stanach Zjednoczonych rozpoczęło się przyjmowanie zgłoszeń od osób, chcących wystąpić w kolejnych dwóch sezonach programu "Survivor".

Więcej: https://showmag.info/2009/11/19/usa-ruszyly-castingi-do-21-i-22-edycji-survivor/

Tkk_Bolly

Bardzo dobra informacja :yeah:

slawek

Super :) A już myślałem że 20 sezon będzie tym ostatnim a tu taka niespodzianka  :yeah:
Sławek

Rosa

Ogladalnośc dobra i co najwazniejsze nie spadła od zeszłego roku i wręcz rośnie z odcinka na odcinek więc raczej nie zabijaliby takiego show tym bardziej że nie zanosi się na to aby mieli w zanadrzu coś lepszego.
Jedyny problem to Probst, facet jest wyraźnie już znudzony robota, dostaje nagrody, dzięki czemu może brać za programy dużą kase, ale zbyt kojarzy się z tym programem aby CBS go mogło tak po prostu pozegnać. Dla mnie to mógłby z miejsca odejśc i chetnie powitałbym na jego stanowisku kogos nowego ale niestety pewnie częśc publiczności by program stracił.

sloneczko107

ja do Probsta nic nie mam
jedyne co mi się nie podoba to że jednych uczestników się wyróżnia i kreuje na super bohaterów a niektórych pomija...
cieszy mnie ta wiadomość bo to najlepszy reality show jaki oglądam :)

Sylvia2307

No bardzo fajnie, że nie poprzestaną na 20 sezonie. Co do Probsta, to ja do niego nic nie mam, nawet go lubię ;)

joker

Po 19 sezonach ciężko wyobrazić sobie kogoś nowego w roli prowadzącego :)

wookash94

Ja jestem jak najbardziej za nowym prowadzącym. Probsta jakoś nigdy nie lubiłem (pewnie przez czytanie jego bloga). Ciekawie byłoby, gdyby zrobili prowadzącym jakiegoś byłego uczestnika. Jednak wątpię, że zastąpią go kimś nowym.

Mam nadzieję, że po S20 nastąpi jakaś zmiana w formacie. Powinni wprowadzić coś świeżego, bo Exile Island i HII (tym bardziej, że jest aż tyle) już się zużyły. Ale i tak jestem bardzo zadowolony, że powstaną nowe sezony :) .

Meeg

Cytat: Rosa w Cz, 19 Lis 2009, 22:05:33Jedyny problem to Probst, facet jest wyraźnie już znudzony robota, dostaje nagrody, dzięki czemu może brać za programy dużą kase, ale zbyt kojarzy się z tym programem aby CBS go mogło tak po prostu pozegnać. Dla mnie to mógłby z miejsca odejśc i chetnie powitałbym na jego stanowisku kogos nowego ale niestety pewnie częśc publiczności by program stracił.
zgadzam się, chętnie bym się go pozbyła.

Bardzo się cieszę, że urządzają castingi ; ). I zgadzam się z Tobą wookash, powinni wprowadzić coś nowego, jakiś ciekawy twist tak jak to było z HII, mam nadzieję, że wymyślą coś ciekawego.

Grotherd

A ja mam nadzieję, że prowadzący nie ulegnie zmianie - według mnie Probst jest świetnym prowadzącym i nie jestem w stanie sobie wyobrazić kogokolwiek, kto prowadziłby ten show lepiej.

A to, że są castingi do 21 i 22 edycji to wspaniała wiadomość, coś czuję, że "dociągną" do 30 edycji. (: