Menu główne

Idol 3

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:48:30

Luxis

Na bank Kowalczyk jest gejem... Przecież te jego ruchy jak tańczył... jego sposób mówienia... jego gesty...
No chyba, że ma taki sposób bycia...  :los:

Showmag

Cytat: Łukijeszcze niewidziałem Brodki blondi, ale też sobie tego nie wyobrażam... Brodka blond? nieee...  :kreci:

oto i Brodka w wersji blond

Pudelek

Cytat: Admin
Cytat: Łukijeszcze niewidziałem Brodki blondi, ale też sobie tego nie wyobrażam... Brodka blond? nieee...  :kreci:

oto i Brodka w wersji blond
Obrazek

:szok:  :szok:  :szok:
Wygląda jak stara pudernica.
A to nie perułka przypadkiem?

Luxis

No własnie też się zastanawiam, czy to nie jest peruka... bo tak wygląda... :/
zresztą Brodka w wersji blond wyglada fatalnie, w tych loczkach jako brunetka fajnie wyglądała, ale teraz... pheee  :bye:  :plask:

podmark

Mi też własnie to wygląda na perukę. Może chciała wywołać szum wokół siebie jak Dodzia ??

egzystencjonalistka

Cytat: alexander
Cytattak? Kowalczyk? To czemu o nim teraz nic niesłychac 1,5 roku po programie?! hehe, ponoc wydał singiel, który nieodniósł sukcesu i co... i nic... Nic o nim nie słyyyychać...

Nie słychać bo u nas w Polsce nie promuje sie obiecujących ludzi, on miał pomysł na siebie ale ,.......................... mieszka w Polsce...

A wystarczyłaby tylko reklama. Odpowiedni rozgłos w mediach, może jeden wywiad i młodzież (zresztą nie tylko) rzuciłaby się sruuuuu na płyty. ALe tak to jest jak się nie doceni talent :/ :(

Pudelek

Widzieliscie rudą Brodkę w Sopocie  :szok:
Ale ciekawie wygląda i ogólnie na plus  :bravo:
Jak tak częsciej będzie sie farbować to zniszczy sobie włosy i wyłysieje :devil:  :los:

podmark

Cytat: PikachuWidzieliscie rudą Brodkę w Sopocie  :szok:
Ale ciekawie wygląda i ogólnie na plus  :bravo:
Jak tak częsciej będzie sie farbować to zniszczy sobie włosy i wyłysieje :devil:  :los:

Widzielismy, a przynajmniej ja widziałem. Wg. mojej kumpeli i mamy to peruka, tak jak te blond, które miała tydzień temu. Przechwyciła styl Dody i na koncerty wkłada peruki.

Luxis

tak, mi sie też tak wydaje, ale wygladała BEZNADZIEJNIE wg. mnie... ona jest za młoda, ma twarz jak dziewczynka mała, a włosy - taka szopa, afro i jeszcze kolor rudo-kasztanowy... bleeeh, zaczynam pomału jej nielubić, bo zaczyna dziwnie wygladać i czyżby to dla rozgłosu?  :hmm:  hmmm...

A mi sie wydaje że Queens zrobia też karierę europoejską z tą piosenką Everybody Loves The Sunshine i będzie to jak O-zone w zeszłym roku, tylko że z Polski  :P  :bravo:  :terefere:

joker

Oglądaliscie wczoraj Sopot Festiwal na tvp?? ja włączyłem tylko na chwilę jak Brodka spiewała... aż nie mogę uwierzyć jak się zmieniła od końca 3 edycji "idola" wtedy wyglądała bardzo dobrze, a z czasem tak się stoczyła (pewnie kariera uderzyła jej do głowy) - wczoraj jak ją zobaczyłem to wyglądała jak pani o lekkich obyczajach.

Pudelek

Założe się, że Queens nie zrobią nawet kariery w Polsce. A zanim wszystko na dobre się zacznie to pewnie zespół się rozpadnie jak wszystkie girls-bandy ( i jak zespół O -Zone).

Pudelek

Czepiacie się :)
Ona zawsze się zachowywała jak taka gwiazda, ale to taka poza albo i charakter.
A co do jej zmiennego wyglądu to jak każdy artysta i każda kobieta chce zwrócić na siebie uwagę, a tym bardziej jeżeli naprawde mocno przeżyła rozstanie z chłopakiem.

Luxis

Brodka w wersji rudo-kasztanowej :/ :

wg. mnie wygląda beznadziejnie :/ a faktycznie w Idolu wygladała najlepiej - super

Pudelek

Na interii jest artykuł o Brotce z którego można wyczytać dwie ważne rzeczy:
1   A blondynką nigdy nie byłam - triumfatorka "Idola" zaprzecza, że zmieniła kolor włosów na jasny. Teraz paraduje w kasztanowych włosach.
2   W Sopocie towarzyszył jej chłopak Jan Wieczorkowski (Michał z "Klanu"), z którym nie szczędziła sobie czułosci.

joker

Miłosć Moniki Brodki i Jana Wieczorkowskiego (KLAN, FALA ZBRODNI) kwitnie w najlepsze! W Sopocie Brodka po raz pierwszy chyba postanowiła zawrzeć układ z fotoreporterami. Zgodziła się przez chwilę pozować do zdjęć z Jankiem w zamian za spokój do końca wieczoru. Fotoreporterzy dostali swoje pięć minut i nie fotografowali potem osiemnastoletniej Brodki z papierosem w ustach i kieliszkiem w dłoni.
W Sopocie Monika zdziwiła wszystkich oryginalną fryzurą. Podobno dzień wczesniej sama ufarbowała sobie włosy na... czerwono, ale gdy zobaczyła się w lustrze, wpadła w histerię. Z opresji uratował ją festiwalowy fryzjer, do którego zwróciła się o pomoc w doprowadzeniu włosów do porządku. Spojrzał na nią i powiedział: - To będzie rude afro! - Efekt widzielismy podczas koncertu... Żartowano, że Jankowi Wieczorkowskiemu podobałaby się nawet ogolona na zero. Aktor znany z KLANU nie spuszczał z ukochanej wzroku ani na chwilę, czym zadawał kłam pogłoskom, że ich związek ma się ku końcowi.
"Życie Warszawy" ("telewidz") Numer 34(226).