Mam Talent! 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2008, 15:30:40

Showmag

Na Chylinskiej nie zostawia się na niej suchej nitki. Laska, ktora jeszcze nie tak dawno temu sprzedawala historyjki, ze nie jest w centrum zainteresowania, gadala, ze nie tanczy na lodzie i nie caluje się z foką, w ciagu roku podupadła niemniej niz inne polskie gwiazdki. Popisy w Mam Talent, totalna utrata charakteru, chore wywiady wychwalające grę "The Sims", a teraz jeszcze ta plyta w rytmie dicho. Zmienila dziewczynka koszulkę z napisem "pi**a" na koszulkę z logo "The Sims". Zmieniła tym samym target na gownażerię i pełen portfel dla synka - Rysia. Choć w środowisku jest spalona, to przeciez zyska teraz całą rzeszę nowych fanow - małoletnich ogladaczy programu "Mam Talent".

Pudelek

Muzyka nie jest najgorsza. Czegoś innego spodziewałem się po Chylińskiej ale do dyskotek po paru piwach się świetnie nadaje. Gorzej z tekstem... Dawno takich banałów po polsku nie słyszałem. Przy tym to co śpiewa Andrzejewicz jest poezją...
Proponuję aby Chylińska dołączyła się do zespołu Kombi! :P

Showmag

"Mam Talent! 2" - odcinek 5: najlepsze występy
Wczoraj w TVN było można zobaczyć 5 odcinek drugiej edycji "Mam Talent!". Tym razem zaprezentowano przebieg castingu w Poznaniu.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/11/mam-talent-2-odcinek-5-najlepsze-wystepy/

Kuba 942

Niestety faktycznie wieje trochę nudą. W większości tylko śpiew, taniec, nic zbytnio oryginalnego, zaskakującego. Wyjdzie, że w finale siedmiu będzie śpiewało a jedna grupa będzie tańczyć :/

W ostatnim odcinku najbardziej podobał mi się występ tych Cheerleaderek   :love: :D

Pudelek

Widzieliście teledysk Chylińskiej?!
Nie spodziewałem się, że Ona ma talent do wyginania i wypinania się. Kolejne zaskoczenie...

Showmag

Tja... niech ona lepiej sie pod ziemie zapadnie z tymi swoimi dichowymi pląsami.
WSTYD.

Kuba 942

W teledysku na samym początku jest pokazany moment kiedy wchodzi do tej sali w skórzanej kurtce i rzuca ją w kąt, co pewnie pokazuje kompletne rzucenie swojego dawnego stylu.
Teledysk beznadziejny...

Ice

No co. Skomercjalizowała się...

Kuba 942

Utwór Nie Mogę Cię Zapomnieć pojawił się w najnowszym notowaniu listy Hop Bęc. Tyle, że tu akurat zasługę wejścia mieli pewnie "ludzie z wytwórni"  :los:

chatiflatt

Na promocji płyty u Wojewódzkiego nie będzie już "rozklapiochy", a w radiu nie będzie już "zlepionego trola".
A teledysk jest fatalny.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Druga edycja jest słabsza od pierwszej, a wyniki jakie osiąga nawet mnie zaskakują... Co odcinek liczba rośnie. Już tydzień temu pobili rekord (z finału pierwszej edycji), w ostatnią sobotę znowu widownia wzrosła - do 5,7 miliona widzów przy wysokim udziale w rynku - 35 % w grupie ogólnej i aż 42,9 % w grupie 16-49.

Showmag

Uczestnicy "Mam Talent! 2" ruszą w trasę po Polsce
Uczestnicy drugiej edycji widowiska "Mam Talent!" wyruszą w trasę koncertową i wystąpią przed publicznością w czterech polskich miastach.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/15/uczestnicy-mam-talent-2-rusza-w-trase-po-polsce/

Showmag

"Mam Talent! 2" - odcinek 6: najlepsze występy
Wczoraj w TVN było można zobaczyć 6 odcinek drugiej edycji "Mam Talent!". Tym razem zaprezentowano pierwszą część przebiegu castingu w Warszawie.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/18/mam-talent-2-odcinek-6-najlepsze-wystepy/

ruma1992

Mi najbardziej podobało się wykonanie Kasi Popowskiej "Hallelujah", mam nadzieję że daleko zajdzie w tej edycji programu xD. Wiktoria Katajew też daje radę ale jest jeszcze młoda i wiele przed nią... ;p

Kuba 942

Jak dla mnie Krzysiu Golonka zdecydowanie MVP odcinka :D