Granice Strachu

Zaczęty przez Showmag, Pt, 22 Lip 2005, 12:22:43

Showmag

Ekstremalny reality show Polsatu
Piątek, 22.07.2005, 12:15

Telewizja Polsat ogłosiła casting do nowego programu typu reality show. Poszukiwane są osoby uprawiające sporty ekstremalne. Casting odbędzie się w najbliższą sobotę w godzinach od 9:00 do 18:00 i w niedzielę w godzinach od 9:00 do 15:00 w siedzibie Telewizji Polsat, ul. Ostrobramska 77 w Warszawie. W teleturnieju przygodowym, połączonym ze współzawodnictwem w ekstremalnych sportach, wemie udział 12 zawodników podzielonych na dwie drużyny. Program emitowany będzie od wrzesnia. Widowisko poprowadzi Maciej Dowbor.

[showmag.info]

podmark

Ten casting odbył się już w zeszły weekend, ale z powodu małej ilosci chętnych postanowiono kolejną sobote i niedzielę poswięcić na poszukiwanie uczestników. Pewnie nic specjalnego z tego programu będzie. Jestem tylko ciekaw, w jaki dzień tygodnia wrzucą ten program na antenę ? Jeżeli w piątek to nie będzie już "Fear Factor", tylko zastąpi go jakis extrem reality.

Kotelet

Pewnie wyjdzie z tego nic ciekawego;/ Narazie nie zapowiada sie zbyt ciekawie:P

podmark

Jak już wspomniałem też mysle, że będzie to klapa, chociaż oczywiscie mogę się mylić. Dlatego, że Polsat postawił teraz na rodzimych twórców i ich oryginalne formaty i może dlatego oglądamy niestety tak niski poziom programów. Teleturniej "Na zawsze razem" też miał być hitem, ale nie za bardzo ten plan się sprawdził. Ciekawe, czy ten nowy program też jest polski, czy na licencji ? Tego się chyba dowiemy dopiero przy okazji premiery. No więc czekamy...

Showmag

polsat wierzy ze ten program bedzie najwiekszym hitem jesiennej ramowki...

Rosa

Cytat: Adminpolsat wierzy ze ten program bedzie najwiekszym hitem jesiennej ramowki...
A Miasto Marzeń mialo byc hitem w TVP :)

podmark

No nieżle. Polsat chyba sporo kasy wyda na ten program. Realizowany będzie przez cały miesiąc, a wszystko odbędzie się we Włoszech. Sądziłem, że ten program nie ma szansy bytu, ale, gdy dowiedziałem się o tym, że realizacja nie będzie w Polsce, ale za granicą, moje nastawienie do tego programu zmienia się na plus.

Mau

a to dlaczego?
wg mnie niekoniecznie chodzi o miejsce pobytu (np polski finał FF w Argentynie czy gdzies tam w Ameryce wiele na atrakcyjnosci nie zyskał) ale o pomysł i REALIZACJę pomysłu. W Pl sa rownież nesamowite miejsca gdzie mozna zrealizowac sie extramalnie...
radioactive. dalej zła

podmark

Cytat: Maua to dlaczego?
wg mnie niekoniecznie chodzi o miejsce pobytu (np polski finał FF w Argentynie czy gdzies tam w Ameryce wiele na atrakcyjnosci nie zyskał) ale o pomysł i REALIZACJę pomysłu. W Pl sa rownież nesamowite miejsca gdzie mozna zrealizowac sie extramalnie...

Mau, ja nie twierdzę, że program będzie hitem tylko dlatego, że realizują go we Włoszech, ja tylko napisałem, że to dodaje atrakcyjnosci. Poza tym -wg mnie-  miejsce realizacji odgrywa znaczącą rolę w programie. Bo czy oglądałabys "Wyprawę Robinson", gdyby była realizowana na jeziorze na Mazurach ?? Przecież tam też można znależć wyspy, a na pewno nie są zamieszkane, czyli są bezludne. Oczywiscie wtedy to już nikt nie oglądałby tego programu, bo byłoby to nieciekawe. Ludzie oglądając dalekie kraje marzą, że kiedys też się tam znajda, pojadą na wypoczynek itp.

alexander

Może byc ciekawei, choć jakos Polsat nie potrafi mnie zachęcić do oglądania jego stacji, ?TVN jest bardziej przekonuwujący jak dla mnie i nawet gdy siedze na necie i mam włączony telewizor to gra albo Mtv albo TVN bo to 2 programy które mają fajne ramóffki :)

Luxis

Cytatgdy siedze na necie i mam włączony telewizor to gra albo Mtv albo TVN bo to 2 programy które mają fajne ramóffki
zgadzam sie w 100%!! Też uwielbiam te 2 kanały... ;)

podmark

Nowy ekstremalny reality show Polsatu nazywał się będzie "Granice Strachu".

Showmag

"Granice Strachu"- ekstremalny show
Sroda, 10.08.2005, 00:01

"Granice Strachu"- tak nazywać się będzie nowy reality show Polsatu, któy poprowadzi Maciej Dowbor. W teleturnieju przygodowym, połączonym ze współzawodnictwem w ekstremalnie trudnych dyscyplinach sportowych, wemie udział 12 zawodników podzielonych na dwie drużyny. Realizacja programu rozpoczęła się wczoraj, we współpracy z firmą Sport Vision. Widowisko nagrywane będzie przez cały miesiąc na terenie Włoch. "Pierwsze dni to rekonesans i poznawanie ekipy. Jednak już jutro zaczyna się ostra jazda. Uczestnicy programu będą ze sobą konkurować w ekstremalnych sytuacjach. To program o przekraczaniu barier i walce z własnymi słabosciami"- mówi prowadzący. "Granice Strachu" będzie można oglądać od wrzesnia w Polsacie.

[showmag.info]

podmark

Pytanie do Admina; czy to logo jest pewne, czy sam je zrobiłes jako tymczasowe logo "Granic strachu" ?? Bo jeżeli jest to logo oryginalne to Polsat się za bardzo nie postarał, mógł wymyslić cos lepszego.

Showmag

logo jest tylko tymczasowe :)