Mam Talent! 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2008, 15:30:40

Livia

obie jurorki bym wywaliła, nie są obiektywne  :obrazony:

Showmag

Jesień 2009: daty premier programów TVN
Stacja TVN ujawniła swoją jesienną ramówkę programową. Wiadomo już, kiedy zadebiutują nowe odcinki trzech reality shows: "Mam Talent! 2", "Tańca z Gwiazdami 10" i "Milionerów".

Więcej: https://showmag.info/2009/08/12/jesien-2009-daty-premier-programow-tvn/

Showmag

TVN obniżyła ceny reklam o 10%, najdroższy "Mam Talent!"
Średnio ceny reklam we wrześniowym cenniku TVN-u są niższe niż rok temu o 10% - donoszą Wirtualne Media. Najwięcej kosztuje reklama podczas show "Mam Talent! 2", która jest droższa niż we wrześniu ub.r.

Więcej: https://showmag.info/2009/08/19/tvn-obnizyla-ceny-reklam-o-10-najdrozszy-mam-talent/

Showmag

Startuje druga edycja "Mam Talent!"
Dziś TVN rozpoczyna emisję drugiej edycji programu "Mam Talent!". W widowisku zobaczymy zmagania kolejnych osób, walczących o uznanie widzów i 100 tys. euro.

Więcej: https://showmag.info/2009/09/12/startuje-druga-edycja-mam-talent/

Kuba 942

Ciekawy był miniony odcinek Wojewódzkiego. Ogólnie to chyba najciekawszy program rozrywkowy tej jesieni, bo niestety ubogo wygląda ta jesień pod względem tego typu programów.
Zobaczymy jak będzie o 20:35, trzeba oglądać :)

Showmag

2x01
O ile poprzedni sezon na etapie castingów mi się podobal, o tyle teraz wszystko oglada się z niesmakiem.
Patrzę na to jak na show, a nie jak na ambitne widowisko, ktore ma wylonic talenty, a szanowne jury robi z tego wielce misyjny program i zanudza o odpowiedzialnosci jaka na nich ciąży. A jeśli chcą być tak bardzo misyjni to - jak na misję - poziom jest wyjątkowo mizerny. Mieszanka karierowiczów i profesjonalistów. Więcej kiczu, mniej talentu.
I na wymioty zbiera się od sluchania prowadzących, do znudzenia powtarzających o "jedynej takiej żywo reagującej publicznosci", wytresowanej lepiej niż pieski na wystawę. Ileż można?

Ice

2x01

Ogarnęły mnie podobne odczucia. Dla mnie słabo.

Rzeczywiście pierwsza seria - na etapach castingów - była znacznie lepsza, ciekawsza, wzbudzająca emocje. Ta wzbudza jedynie obojętne reakcje. Miejscami nawet negatywne.

''Mam Talent'' ograniczyłem oglądać już na etapie programów na żywo podczas pierwszej serii, które były tendencyjne, przewidywalne. Widać, że i ta faza wkroczyła do castingów do drugiej edycji.

Grupy występujące tutaj ani przekonujące, ani ciekawe, ani wzbudzające emocje. Emocje, które powinny poruszyć w trakcie oglądania występów. Tutaj tego nie było.

Dobrze, że Aaragorn poruszył kwestię zapewnień prowadzących, dotyczącej widowni, która działa na każdy znak warm upper'a...  Powtarzanie ciągle tego samego jest po prostu głupie. Nie wiem jak można tak robi z widzów idiotów... to już domena niektórych programów.

Przy dość dobrze zapowiadającym się sezonie wynudziłem się strasznie i jeżeli ma tak dalej to wyglądać to nie zamierzam śledzić tego programu. Ani mnie to grzeje ani ziębi, lecz czuję się zawiedziony. Zawsze oczekuje się czegoś więcej po lepszym poprzednim wydaniu.

Nudny i nieciekawy wstęp, nudny i nieciekawy koniec. Nieciekawa i nudna całość.

Kuba 942

2x01
Jak dla mnie nie było źle, choć Foremniak dalej mnie irytuje. No i ta widownia jeszcze...
Trójmiasto bardzo krotko pokazane choć pewnie nie raz jeszcze ujrzymy wnętrze tego teatru  :devil:
Prokop i Hołownia jak zawsze na plus. Niezły był ten "Kony" z tymi kukiełkami, spodobał mi się również występ tego akordeonisty. No i ten marynarz z Kołobrzegu nieźle dał "szoł'  :ubaw:
Ci od parodii Mellkart Ball też pozytywnie :)
No ale chyba jednak potwierdza się teza że pierwsze edycje zawsze są najlepsze :)

Ice

Są produkcje, które z serię na serię są ciekawe, zawsze coś nowego, przykuwającego uwagę się znajdzie... w Polsce to jednak ciągła rzadkość. To zależy i od programu, i produkcji.

Ale i tak TVN będzie chwalił się fantastyczną widownią, którą zgromadzi przed telewizorami. Dopóki ludzie będą łykali wszystko to co podsunie dany nadawca wszędobylską reklamą, promocją i super efektami + zapowiedziami. Ludzie lubią dziwne rzeczy, ludzie lubią to co podsunie im PR. Reszta jest nieważna.  :zzz: Nie wiem czemu to jest czasami przez niektórych niezauważalne...

Są jednak granice gdzie powinno to nieco ustąpić. A tak nie jest.

Oby jednak ''Mam Talent'' nie spotkało to, co niektóre inne programy rozrywkowe.  :bye:

Kuba 942

Nie zanosi się na to by ta edycja była gorsza pod względem oglądalności. Mam Talent w Polsce pewnie będzie obecny przez jeszcze parę lat  :los:
Oby tego programu nie dopadła monotonia która towarzyszy np. Tańcu z Gwiazdami. Zobaczymy jak będzie dalej :)

Meeg

2x01
Również się trochę zawiodłam, bo jak dla mnie za mało talentów ! Jakieś głupoty, to starsze małżeństwo, ta kobieta 'tańcząca' etc. Chociaż były też plusy - ten, który grał na akordeonie, pięknie śpiewający 16-latek i mi jeszcze podobała się ta młoda grupa chłopaków - są pozytywnie zakręceni ;). Jednak jestem zawiedziona, mam nadzieję, że następne odcinki wyłonią prawdziwe talenty i wzbudzą większe emocje niż ten.

podmark

A młodziutka Saszka, gwiazdeczka cyrku Korona, Wam się nie podobała ? Jak dla mnie to był prawdziwy talent. W wieku 6 lat mieć tak wyćwiczone ciało to jest sztuka...

podmark

Cytat: Aaragorn w So, 12 Wrz 2009, 16:56:55
W widowisku zobaczymy zmagania kolejnych osób, walczących o uznanie widzów i 100 tys. euro.

Kryzys jest, więc i nagroda zjechała ze 100 tys. EURO na 300 tys. PLN :D

Showmag

Udany debiut drugiej edycji "Mam Talent!"
W ubiegłą sobotę w TVN zadebiutowała 2. edycja programu "Mam Talent!". Widowisko cieszyło się sporym zainteresowaniem telewidzów.

Więcej: https://showmag.info/2009/09/15/udany-debiut-drugiej-edycji-mam-talent/

Kuba 942

2x02
Jak dla mnie nawet dobry odcinek. Braci Twins zdążyliśmy już poznać w Szansie na Sukces, teraz pokazali się ze swoim "Konga Bonga i kabasa" w MT  :ubaw:
Najbardziej podobała mi się ta Dominika co kręciła tymi hula - hopami. Od świetnego występu po świetnie dobraną muzykę jaką był The Black Pearl Scotty'iego :D
Pozytywnie też na pewno ten TAP DJ i ten WFista na rowerze :)
Wojewódzki tak widzę lubi używać słów Moment czy Chwila prawdy  :los:
Co do śpiewania to wybierając między śpiewaniem w JoŚ czy w MT to zdecydowanie wolę to drugie. Ale finalistki jedne już mamy, na bank będą w finale (mowa tu oczywiście o Asi i Kasi) Ten z Filipin to profesjonalista i mam nadzieję że nie pojawi już się w półfinałach.