Jaki reality show chcielibyście oglądać ponownie?

Zaczęty przez alexander, Nd, 07 Sie 2005, 17:12:38

Damian

Fajnie byłoby zobaczyć BB. Coś czwórka się nie kwapi do nowej edycji.  :?!:

Ice

CytatCoś czwórka się nie kwapi do nowej edycji.
Wiadomo dlaczego... :]

brotherfan

A ja dalej wierzę...to musi wrócić do Czwórki! Szkoda, że Czwórka od razu pojechała z BB po całości, mogła dać piątą edycję dopiero na jesień 2008, a przez wiosnę reklamować show i casting (oczywiście nie do przesady).

BB to program którego powrotu najbardziej oczekuję, w nim jest jakaś magia xD.

Damian

Tak. Wielkim błędem czwórki było dawanie powtórek BB4 zaraz przed BBV , przez co widzowie nie czuli atmosfery nowej edycji , zresztą tyle razy to było wałkowane , ale rzeczywiście już tyle czasu niema BB ... coś czuję że nie prędko wróci.

Ice

Jest ''kryzys'', Czwórka zamiast tworzyć kolejne edycje znanych programów usuwa je, bo są dla niej za drogie. Pozostają tylko nieliczne.

Tłumaczyć można sporo, wiele Czwórka straciła na piątej edycji, oglądalność i udziały były mizerne. Poza tym zdaje mi się, że Fajks nie chce już odpieprzać - za przeproszeniem - w swojej ramówce tego cyrku tworzonego przez Endemol i ATM.

Kuba 942

Mi najbardziej szkoda "Kłamczucha" że Czwórka pomimo dobrych wyników oglądalności z powodów finansowych nie będzie zlecać produkcji nowej edycji. Zresztą już teraz jest za późno. Tylko liczyć na to, że jeden z ciekawszych teleturniejów emitowanych ostatnio w Polskiej TV powróci jeszcze ;)
To samo Hole In The Wall powtórki z wiosny będą ale nowych odcinków również nie będzie.

Livia

wydaje mi sie ze teraz w okresie kryzysu nie beda tworzyc spektakularnych
programow, za duzo kosztuje
ciekawe co nam teraz beda wciskac :hmm:

Weteraw

Zdecydowanie "Agent" . Mam jakiś sentyment do tego programu, taki typowy reality.
A oprócz tego? Napewno pierwszego BB, tam były jajca ;d

nathanael

Oczywiście Agent. Ten program to klasyk RS. A oprócz tego BB w wersji tvnowskiej. Nigdy więcej Big Brother w Czwórce, a tym bardziej Kubą Klawiterem. Może fajnie byłoby też zobaczyć Dwa Światy 2 lub The Farm. A i oczywiście Wyprawe Robinson tylko w wersji amerykańskiej nie szwedzkiej. Stanowcze "nie"  Idol, Bar, Debiut.

pawel76

Pamiętacie program odlot? Leciał w tv4 . Chciałbym ,żeby była 2 edycja . Poza tym 4 edycje AGENTA .

Tonev

Cytat: Kuba 942 w So, 05 Wrz 2009, 15:52:56
Mi najbardziej szkoda "Kłamczucha" że Czwórka pomimo dobrych wyników oglądalności z powodów finansowych nie będzie zlecać produkcji nowej edycji.

O tak to był bardzo dobry program i trzeba powiedzieć że Ibisz w swojej roli świetnie się odnajdywał. Oprócz tego oczywiście Big Brother nawet w Tele 5 :ubaw:
Zresztą BB i kilka innych reality show to bym z chęcią obejrzał chociaż stare początkowe edycje które dziś są niedostępne.

Toni

Big Brother w Tele 5? Stacja nie ma jakichś mega środków na takie formaty więc sci-fi by było gdyby w tej stacji się pojawił a jeśli już to sądzę, że jeszcze z gorszym skutkiem niż na Ukrainie czyli bardzo biednie, byle jak.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!