Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:33:02

kamil2505

Napiszę to może inaczej... Zdarzały się "wyjątkowe sytuacje".  :los:

compek

Czy ktoś z forumowiczów posiada może jakieś odcinki BB1 na VHS? Posiadam prawie całość jednak trochę mi brakuje. Szukam osoby do wymiany lub kupna. Jeśli masz coś lub znasz taką osobę to proszę o kontakt, najlepiej na PM. Z Panią z youtuba już jestem w kontakcie.

joker

na peb'ie pojawiły się linki do gazet wydawanych w czasie pierwszej edycji BB :)

Kuba 942

Już zacząłem tą ciekawą lekturę :)
Pamiętam jak kiedyś kolega z klasy pożyczył mi jeden numer tej gazetki bo ja niestety nie miałem jak kupować a rodzice również nie bardzo chcieli mi to kupować.

Showmag

Nieco kiepskiej jakości te pliki.. Ktoś zamiast zrobić skany wolał sfotografować całość.
Ale to i tak dobrze dla tych, ktorzy w ogole nie są w posiadaniu tego tygodnika, ja wolę wydanie papierowe :)

Damian

Mnie bardzo się podoba , wystarczy przybliżyć i już można zanurzyć się w lekturze. Jest ciekawe :) , właśnie ściągam 5 numer. :)

Kuba 942

Bardzo zainteresowała mnie ta opcja na stronie internetowej 1 edycji Big Brothera:
"Zainteresowanych produkcją telewizyjną a szczególnie tym jak powstaje program twórcy strony zapraszają na podstronę zatytułowaną "od kuchni" gdzie będzie można podglądać ekipę telewizyjną podczas pracy"

Faktycznie takie coś było?

Damian

Było było. Istnieje specjalna strona która odczytuje takie strony , które zostały usunięte , i wpisałem tam adres 1 edycji BB , wyskoczyło ale wiadomo że nie w 100% , była właśnie ta opcja , lecz niestety tylko napis " od kuchni " , po za tym wszystko było wyczyszczone - ta strona nie odnalazła plików , bo po prostu zostały raz na zawsze usunięte. Ale na 100% była ta opcja :)

Showmag

Nie było.
Tam były tylko suche informacje o realizacji +kilka zdjęć.

Showmag

Może ktoś z Was jest w temacie, skąd pochodzi sciezka dzwiekowa wykorzystana przy finalowym glosowaniu w BB1?
Do odsluchania tutaj: https://youtube.com/watch?v=FpNUKkVJppE - minuty od 4:14 do 5:17
Brzmi nieco jak Hans Zimmer, choć nie wiem czy nie jest to wzięte z jakiegoś tzw. banku muzyki :hmm:
Pamiętam, że ten sam motyw pojawił się kiedyś w jednej z edycji polskiego "Agenta".

Damian

Ciekawe czy coś stoi w miejscu starego domu BB   ;( Może jakieś muzeum ? hehe

chatiflatt

Chyba przerobiono dom na studio i kręcą w nim Anię Marysię Wesołowską.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Nie... to Studio "RING" przerobili i tam jest kręcona " Sędzia..." pewnie plac po domu stoi pusty :( szkoda mogli go zostawić. W ogóle to dziwnie przeważnie się nie burzy takich budynków. ATM żadnego nie zburzył.

podmark

Cytat: Damian14ch w So, 03 Paź 2009, 22:28:07
pewnie plac po domu stoi pusty :(
Dom nadal stoi. Zdemontowali ringi kamerowe otaczające ogród, ale kontenery stoją.

Damian

Nowe zdjęcie? Kurcze czemu TVN nie zrobi BB6  :bye: