Moment Prawdy

Zaczęty przez Kuba 942, Pt, 24 Paź 2008, 19:04:39

Kuba 942

:szok:
Powiem, że jestem zdziwiony tym, ale wg. mnie bardzo dobry ruch Polsatu. W większości programów jestem za emisją jedna pora na rok. Ciekawe jakie będą to nowe programy  :hmm: mam nadzieję, że na rekordach Guinessa się nie skończy. Aż sobie o Idź na Całośc pomyślałem, Chajzer nie prowadziłby Momentu Prawdy na jesień którego nie będzie a InC :P
Mogliby ruszyć z tym programem, lub znów "sprowadzić" lub stworzyć coś nowego :)

Ice

Naprawdę w to wierzysz?
Poza tym Chajzer w Polsacie ma być kojarzony głównie z teleturniejem ''Moment Prawdy''.

Kuba 942

W Idź na Całość wątpię, choć ujrzałbym sobie bardzo chętnie.

Po za tym co do nowych programów to:

"Te produkcje, które cieszą się największą oglądalnością, które znają widzowie i stanowią o naszej sile, pozostaną. Natomiast oszczędności przejawiają się w tym, że będzie mniej środków
na zupełnie nowe produkcje, choć oczywiście nowości będą - mówi Gazecie Prawnej szef Polsatu."

[media2.pl]

Showmag

"Moment Prawdy" powróci w marcu 2010
W rozmowie z serwisem WirtualneMedia.pl, Nina Terentiew zagwarantowała, iż nowa edycja programu "Moment Prawdy" pojawi się na antenie Polsatu wiosną przyszłego roku.

Więcej: https://showmag.info/2009/09/01/moment-prawdy-powroci-w-marcu-2010/

chatiflatt

Mam nadzieję, że z innym prowadzącym, dotychczasowy niech zajmie się zawodowo tańcem.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ice

Udział Chajzera w tym programie w roli prowadzącego jest niemal pewny. :)

chatiflatt

Urbańska miała śpiewać w JOŚ6, a Górniak była ponoć na treningu do TzG10. Ich udział w tych programach tez był 'niemal' pewien ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Choć niczego nie można być pewnym pod tym względem ale raczej Chajzera nie zmienią w roli prowadzącego. No chyba nie Ibisz  który wiosną JOŚ już nie poprowadzi :ubaw:

Kuba 942

Dziś po raz pierwszy miałem okazję obejrzeć amerykańską wersję Moment Of A Truth na Polsacie Cafe :)
O różnicach nie będę opowiadał bo Polska edycja to jest pikuś naprawdę lekka na dodatek uczestnicy tak odważni nie są już dalej i w miarę szybko kończą grę.
Bardzo fajnie mi się oglądało, dużo ciekawiej niż w Polsce. Nie krytykuje tu naszej edycji bo nasza też nie była zła.
Chajzer a ten facet co prowadzi w Ameryce  :ubaw:

Showmag

"Moment Prawdy 2" bez Zygmunta Chajzera?
Pojawiły się plotki, jakoby telewizja Polsat nie była zainteresowana zatrudnieniem Zygmunta Chajzera przy kolejnej edycji "Momentu Prawdy".

Więcej: https://showmag.info/2009/09/12/moment-prawdy-2-bez-zygmunta-chajzera/

podmark

Chajzer chyba zgłupiał. Chce przedłużenia umowy na "Moment prawdy", a przecież niewiadomo, czy druga seria będzie dobrze oglądana. Nakręcił dwie serie i niech poczeka na emisję tej drugiej. Będzie hit to będzie umowa. W ciemno to tylko idioci inwestują. A Polsat w czasie kryzysu chyba zmądrzał trochę  :los:

ruma1992

Fajnie by było zobaczyć innego prowadzącego ale to tylko moja sugestia xD

Kuba 942

A Polsat Cafe zacznie pokazywać tym razem...Hiszpańską wersję Momentu Prawdy  :los:
Zapewne pora i dzień się nie zmieni czyli w czwartki o 22:00