Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

Balladosis

raczej masz rację, bo w sumie to nic takiego złego nie zrobiła

sloneczko107

tylko wygrała program pokonując wielkiego :P Roba którego nei znosiłam :D
ale to było świetne :)
widze że lista zapowiada się super ale coś mi nie pasują te osoby ocj e Jonny podał bo on do prawdomówinych nei nalezy :P

Rosa

Cytat: wookash94 w Nd, 09 Sie 2009, 16:22:56
Kontynuując:

Prawdopodobnie 20 z tych osób zobaczymy w All-Starsach.
Jerri Manthey (brak aktywności na twitterze; regularny twitter)
Tina Wesson (survivor300)
Tom Buchanan (, survivor300)
Rupert Boneham (Fairplay zaspoilował w audycji radiowej, survivor300, Christa napisała mu na facebooku: goog luck!)
Jenna Lewis
Colby Donaldson
Jon Dalton (audycja radiowa)
Cirie Fields (Fairplay zaspoilował w audycji radiowej)
Parvati Shallow
Ozzy Lusth
James Clement (Fairplay zaspoilował w audycji radiowej)
Amanda Kimmel (Fairplay zaspoilował w audycji radiowej)

Byłbym naprawde zawiedziony gdyby któras z tych osób była w programie
Po pierwsze TRZECIA SZANSA TO DUUUŻA PRZESADA
Jerri -  zawaliła allstars, po co mamy ją wiedziec pio raz 3ci?
Tina - po raz trzecią tą nudna osobe mielibyśmy ogladać?
Tom- on nie potrafi grać
Rupert, dostał już przecież od CBS milionik w PREZENCIE
Jenna, Colby, Jon. OZzy -ciekawe osoby ale co za duzo to niezdrowo
James - no proszę, mamy nagradzać trzecią szansą kogos za to jest idiotą i nie ma POJECIA o grze?
Parvatti, Cirie, Steph - te 3 osoby chcialby zobaczyć po raz trzecie ale nie powinno byc wyjątków więc bye, bye

Jenna Morasca - jedyny wyjątek  :ubaw: bo w allstarsach odpadła po częsci nie ze swojej winy i praktycznie nie mogla tam grać.

wookash94

Cytat: Rosa w Pn, 10 Sie 2009, 17:14:06
TRZECIA SZANSA TO DUUUŻA PRZESADA
Fairplay we wspomnianej audycji powiedział, że w składzie są w większości osoby z trzecią szansą :P . Ja tam się z tego powodu cieszę i nawet ich trochę rozumiem, bo oprócz Courtney, Sugar i Coacha to wrzuciliby nudnych ludzi, którzy niczym się nie wyróżnili. Prawie wszystkie ciekawe charaktery dostały już drugą szansę. Poza tym to ma być tak jakby podsumowanie tych 10 lat.

Cytat: Balladosis w Nd, 09 Sie 2009, 20:14:38
Jenna Morasca (chyba "zła" no nie?)
Stephenie LaGrossa (no tutaj to nie mam pojęcia bo w Palau to na pewno do dobrych, a w Gwatemali to pokazała rogi, więc nie wiem co  z nią zrobią)
Cirie Fields (chyba raczej dobra co nie?)

Moim zdaniem Jenna i Cirie do złych, a Stephanie do dobrych ;) .

sloneczko107

a mi coś się nie chce wierzyć w tą Jennę, Ethan w domu z rakiem a ona jedzie na Samoę (tak się chyab nie odmienia :P) będzie tak jak w 8 będzie się o niego martwiła i zrezygnuje...
a Parvati i Stephanie to moje dwie ulubione wiec niezmiernie siecieszę ze mogąbyć :)

etoos

Na 99% potwierdzone:

Mężczyźni:
Rupert
JT
James
Tom W
Colby
Coach
Tyson
Randy
Boston Rob
Jakiś facet z S19

Kobiety:
Stephenie
Sugar
Amanda
Candice W
Jerri
Courtney Y
Danielle
Parvati
Sandra
I jeszcze 2 niewiadome

Spore zaskoczenie z Candice (pozytywne) i Danielle (nie tak bardzo). Ponoć 1 dzień miał bardzo dramatyczny przebieg :)
Istnieje duża możliwość że będzie wiecej plemion niż 2 (21 lub 24 graczy). To tyle :D

Showmag

Ja sugeruję zaprzestac z wklejaniem co chwilę nowej listy uczestnikow, bo to do niczego nie prowadzi.
Koniec koncow pozniej okaze sie, ze lista uczestnikow wyglada zupelnie inaczej.
Lepiej poczekac na oficjalne informacje.

etoos

Nowa lista spowodowana jest faktem ze wczoraj rozpoczęło sie filmowanie S20, więc teraz jest ogromne prawdopodobienstwo wiarygodnosci tej listy

sloneczko107

Boston Rob zostawił Amber z małym dzieckiem? jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...

Rosa

Od razu piszę że jak ktos mi tu będzie pisał spoilery dotyczące PRZEBIEGU tego sezonu to postaram się zrobic wszystko aby ten ktos pożegnał się z tym forum. Radzę więc uważać  :devil:
Przypominam że ten sezon będzie nadawany od lutego, do tego czasu jeszcze będziemy mieli S19 :)

etoos

Heh, na taki spoiler raczej nie ma co liczyc,
Samoa sie skończyło a nawet nie wiadomo kto grał :P

wookash94

Cytat: etoos w Pn, 10 Sie 2009, 21:56:08
Rupert
JT
James
Tom W
Colby
Coach
Tyson
Randy
Boston Rob
Jakiś facet z S19
Stephenie
Sugar
Amanda
Candice W
Jerri
Courtney Y
Danielle
Parvati
Sandra

BEST. CAST. EVER.
Bardzo się cieszę z Candice i Danielle, naprawdę. Nigdy bym nie przypuszczał, że mogą się tam znaleźć. Bardzo ciekawie by było z trzema ośmioosobowymi szczepami. Jeśli to się potwierdzi, to będę BARDZO szczęśliwy. A te niewiadome u kobiet to pewnie Cirie/Kathy/Tina, bo nie wierzę żeby najstarsza kobieta miała 30 lat.
To lista survivor300, tak? W takim razie wierzę. Tylko że nigdzie nie znalazłem reszty spoilerów. Mogę prosić o linka?

sloneczko107

a moze te dwie niewiadmome to jakieś kobiety z 19???
czy mi się wydaje czy na liście nei ma żadnej kobiety z 18?

Balladosis

Jeżeli nazywać się ten sezon będzie Heroes versus Villains  to wątpię żeby były 3 szczepy po załóżmy 8 osób. Bo jak to się ma do nazwy i założenia sezonu?
Dwa szczepy to będą dobrzy i źli a ten trzeci to co? Ci po środku?
Według mnie podział na 3 plemiona odpada jeżeli ma to być Heroes versus Villains . Chyba, że to narmalny All stars wtedy to miało by sens.

Co do tej listy to wydaje mi się dziwna. I nie podoba mi się to, że w tej edycji niby ma być ktoś z sezonu 19. Bo niby na jakiej podstawie wybrali te osoby? Ludzie jeszcze ich nie znają. Pozostali to są ulubieńcy lub znienawidzeni przez widzów, a tych nawet jeszcze nie znamy. Dla mnie to nie ma sensu. Że niby kto ich wybrał i na jakiej podstawie?
Co do Danielle to mi nie przeszkadza. Zawiedziony jestem, że na tej 99 procentowej liście podanej przez etoosa nie ma Natalie. Oby to nie była prawda.

Showmag

Cytat: Balladosis w Wt, 11 Sie 2009, 12:23:07
Że niby kto ich wybrał i na jakiej podstawie?
A uczestnicy S19 filmowani byli przez duchy i czarownice?
Chyba producenci z prowadzacym na czele swoje mozgi mają i oni jako pierwsi mieli okazje zobaczyc jak potoczyła się gra, poznac uczestnikow i, co za tym idzie, wybor uczestnikow do druzyny herosów czy łotrów to dla nich żaden problem.