Bar 7?

Zaczęty przez Showmag, So, 17 Gru 2005, 02:22:44

Kuba 942

W dobie, gdzie popularne są showy z gwiazdami (TzG, GTnL czy JoŚ) chętnie ujrzałbym Bar 7.
Dobrze, by było gdyby za to nie wziął się ATM, tylko wtedy kto?
ale i tak pewnie w Polskiej TV nie ujrzymy już Baru. Ciekawe czy gdzieś jeszcze jest realizowany ten reality.

Lisq

szczerze mowiac, chcialbym aby Bar wrocil. to byl jeden z moim ulubionych programow. Ibisz fajnie go prowadzil, na luzie. i zawsze lubilem te nominacje i 'gorace krzesla' :) i te 'wejscia' na live z muzyczka. najlepsza edycja to byla edycja 4 all stars (moze wczesniejsze byly fajne, zapewnie 2 byla super, ogladalem pare filmikow swego czasu na ich stronie). reszta byla slaba.

powinni dac Bar w dobrym czasie, np o 20, czy jakos tak. to lubie by ogladali. chcialbym by Bar wrocil. daliby kolejna edycje all stars, przyciagnelaby widzow ;)

nathanael

Polsat rozważa wpuszczenie na antenę kolejnej edycji Baru. I to niestety nie jest żart.

Ice

Nie wiem skąd żeś wytrzasnął tą informacje... Podaj źródło.

kamil2505

Jakoś mi się wierzyć nie chce. Przecież ostatnio Terentiew mówiła w wywiadzie, że epoka reality-show już dawno poszła w zapomnienie i POLSAT nie ma zamiaru wracać do tego. No, ale dobrze.... Podaj w takim razie źródło...

Damian

E tam. Skąd niby takie info?

Pudelek

Ostatnio Polsat na siłę szuka roboty dla Ibisza. Pojawił się pomysł by przywrócić "Czar par", który był chyba jego debiutem. Nie zdziwię się jeśli pojawi się pomysł by znowu dać Ibiszowi pracę w Barze. :D

Powtórzę się i napiszę, że wolę Bar, który nigdy nie był wysokich lotów niż kolejną nieudaną edycję Big Brothera.

podmark

Cytat: Pudelek w Pt, 29 Mar 2010, 21:31:39
Ostatnio Polsat na siłę szuka roboty dla Ibisza. Pojawił się pomysł by przywrócić "Czar par", który był chyba jego debiutem.
Robota dla Ibisza jest ;]. Wiosną, w duecie z Młynarską poprowadzi show "Pan i Pani", które wcale nie będzie odkurzoną wersją "Czaru par" (jak donoszą plotkarskie strony).

Toni

Czy jeszcze chciałby ktoś oglądać BAR? i w dodatku z prowadzącym Krzysztofem Ibiszem?
ABSOLUTNIE NIE!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja to bym zobaczył nową edycję , ładnych kilka lat nie ma już Baru. Teraz byłby taki świeży.  :los:
Ale chyba na ten program nie ma już co liczyć.