Bitwa na głosy

Zaczęty przez podmark, Cz, 22 Maj 2008, 23:02:47

podmark

TVP 2 planuje na jesień program rozrywkowy z elementami reality "Bitwa chórów".
To holenderski format, do którego prawa ma należąca do Rinke Rooyensa firma producencka Rochstar. W programie rywalizują amatorskie chóry. – Rzeczywiście, chcemy umieścić ten program w jesiennej ramówce – przyznaje dyrektor TVP 2 Wojciech Pawlak. TVP nie podpisała jeszcze umowy z Rochstarem na produkcję "Bitwy chórów".
[Press.pl]

O matko  :buzz: Już widzę te tłumy zasiadające przed telewizorem... Propozycja świetna, ale chyba raczej do TVP Kultura...

Na forum Media2 ktoś napisał, że polska wersja FB będzie się nazywać "Klucze Fortu Boyard" (lepiej niż "Gwiazdy w więzieniu"  :devil:)

Showmag

Piotr Rubik w "Walce chórów"?
Zamiast trzeciej edycji show "Gwiazdy Tańczą na Lodzie", w piątkowe wieczory w TVP2 prawdopodobnie obejrzymy "Walkę chórów". Widowisko ma polegać na rywalizacji co najmniej ośmioosobowych chórów z całej Polski. W chwili obecnej producent show prowadzi rozmowy z kandydatami do roli sędziów. To właśnie gwiazdorska obsada jury ma zapewnić dobrą oglądalność programu. Jednym z członków jury ma ponoć być Piotr Rubik.

maniakTV

Kolejny beznadziejny ''program misyjny''... Czy TVP w końcu zrozumie, że nie tędy droga? No i jeszcze Rubik...

Ręce opadają...

Showmag

Powstanie "Bitwa chórów"?
TVP wraca do pomysłu realizacji show "Bitwa chórów". Program, który pierwotnie miał zastąpić "Gwiazdy Tańczą na Lodzie", prawdopodobnie pojawi się jesienią na antenie TVP2 - informuje Press.

Więcej: https://showmag.info/2009/06/25/powstanie-bitwa-chorow/

Kuba 942

Taki program to w TV Trwam może być lub Religia.TV ewentualnie TVP Kultura. Ale w rozrywkowej Dwójce?
Co tu ciekawego?
Wszyscy będą klaskać u Rubika... :hahaha:

Damian

OMG :szok:  nie tylko nie to , ja już wolę te Gwiazdy wyzywające się na lodzie , niż klaskanie u Rubika :ubaw:

Ice

Wszystko byle nie Doda i kicz na lodzie.  Hehe. ;)

Luxis

Jeśli format zostanie zrealizowany, to będzie to najgłupszy i najnudniejszy program. Szkoda kasy...
Co w tym może być ciekawego??

Kuba 942

Ale dla mocherów program może wydawać się ciekawy  :ubaw:

Reality Omega

Chyba macie trochę złe wyobrażenie o chórach. Pooglądajcie na youtube występy z programu Last Choir Standing, jeśli ten program byłby podobnie zrealizowany to nie miał bym nic przeciwko i pewnie bym oglądał, a do mocherów mi daleko.

Showmag

"Bitwa Chórów" wiosną 2010?
Niespodziewanie powrócił temat realizacji widowiska "Bitwa chórów". "Super Express" donosi, iż program pojawi się na antenie wiosną przyszłego roku.

Więcej: https://showmag.info/2009/12/25/bitwa-chorow-wiosna-2010/

kamil2505

Ja jakoś nie widzę w tym programie nic ciekawego, i według mnie, jeśli dojdzie do jego realizacji, długo on nie pożyje na polskim rynku. Już te "Divy" wydawały się bardziej ciekawe. No, ale pożyjemy, zobaczymy...

Pudelek

Ten program można czasem trafić na BBC Entertaiment. Ja również nie widzę w nim nic ciekawego dla siebie ale z odpowiednim rozmachem program może zainteresować całkiem sporą widownię. Niektóre aranże przebojów brzmią nawet interesująco.

chatiflatt

Lista gwiazd: Ola Szwed, Marzena Rogalska, Halinka Mlynkova, Kasia Zielińska, Marcin Mroczek.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston