Bitwa o sławę

Zaczęty przez brotherfan, Śr, 15 Lip 2009, 14:45:13

mseptember

Przygotowali łącze dla pięciu użytkowników, ale przyszło sześciu, więc teraz mogą napisać, że frekwencja przerosła ich oczekiwania i serwer padł..  :yeah:

Damian

Miejmy nadzieję że 6 osobowa ekipa nad tym zapanuje :ubaw: znowu pojawił się obraz , jest gorzej niż na kamerach internetowych z BB4.1  :nie!:

brotherfan

Ludzie docenią BB z TV4...to jest plus. Co na razie wiemy:

bateria w kamerze zużywa się dramatycznie szybko, obraz jest nadawany w 16:9...mają kolorowe światełka w klubie, który bardzo fajnie wygląda (ogladalem galerie), 

Damian

Słychać jakieś dźwięki , które co sekundę się zacinają.

brotherfan

ehh...kicha, dziekujemy za wspolnie spedzone chwile z programem BITWA O SŁAWĘ na żywo....a tak na serio to JA CHCĘ TO ZOBACZYĆ!

mseptember

może udostepnią relację w dziale 'vod'.. za drobną opłatą  :yeah:

brotherfan

Wątpię, zrobią wszystko żeby to pokazać wszystkim widzom, przecież zapłacili kupę kasy Gosi Kosik oraz temu zespołowi...

Tkk_Bolly

Nie będe marnował całego wieczory. Dziś o 22.00 recital Maryli Rodowicz oraz polskie gwiazdy pop śpiewają country na Polsacie. Radzę się przełączyc

Ice

A nie mówiłem?

Kicz, poziom wiejskiej dyskoteki, żałosny spektakl (a raczej jego brak). To tyle co można powiedzieć o całym dzisiejszym wieczorze z tym daremnym programikiem internetowym.

Samo to, że nie wystartowali z tym w necie (Bój raczy wiedzieć czy otwarcie w dyskotece się rozpoczęło) mnie osobiście nie zaskoczyło a tylko potwierdziło moje spekulacje dotyczące całości projektu. Przeraża natomiast jedna rzecz - poziom ekscytacji dwóch forumowiczów tym ''czymś'' na forum (Damian i bigbrotherfan).  :co?: Pytanie tylko: po co? Każdy kto ma internet włączy zobaczy, wypowie się nieco OBSZERNIEJ.

Te kamerki totalnie mnie zabiły... Oni tym chcą kręcić program? :ha-ha: Świetnie.

Tak w ogóle zastanawiam się czy to nie jest jeden wielki KIT - chwyt marketingowy, marna promocja Gorzowa. PR. I nic więcej.
Pozostaje tylko czekać co dalej..., ale nadal będę zerkał na to z podziwem (marna kopia) śmiejąc się jednocześnie z tych bujnych planów (ostatecznie żałosne wykonanie).

BRAWA.  :wisienka:

Damian

A mieszkanie wypożyczyli specjalnie do zdjęć. Ice każdy może się wypowiedzieć ja miałem taką ochotę , więc tak też zrobiłem i się wypowiedziałem. ;)

Ice

No tak, ale czytanie co minutę postów, że kamera się ruszyła, włączyła itd., bez większości konkretów jest trochę ponad moje siły... Nie chcę wyjść znowu na jakiegoś czepialskiego. Przeboleję. ;-)

Nie mniej jednak to nadal śmieszne a zarazem żałosne. Nie rozumiem po co im to, co chcą tym osiągnąć. Szkoda pieniędzy, czasu (zarówno Waszego przede wszystkim), ale i producentów-amatorów. No, ale kasę jakoś trzeba zarabiać. Szkoda, że takim sposobem i w takim stylu.
Fajne głosy można było usłyszeć podczas tych krótkich wejść. Trochę ''potężne''. :] Hahah.

AMATORKA, POZIOM ZERO, ale... nadal mnie to śmieszy. ;)

Kuba 942

No ja dopiero teraz sobie o tym przypomniałem "dzięki forum". zaglądam przed chwilą a tu nic strona nie do wyświetlenia  :los:

Kompromitacja tak samo jak Wisła Kraków w Eliminacjach do Ligi Mistrzów. Więc za dużo na temat tego programu a raczej "ceremonii otwarcia" nie mam do powiedzenia  :ubaw:

A na stronie widziałem jakiś sponsorów typu Cropp Town. Czyli jakiś tam mieli sponsorów ale to pewnie reklama na stronę to tam wiadomo :los:
A może Gosia Kosik nie dojechała?  :hahaha:

mseptember

Dojechała, ale bateria w kamerze się wyczerpała [LOL!] tuż przed pojawieniem się bigstara Nadolskiego, teraz pozostał tylko naprawdę parszywej jakości dźwięk.. chyba właśnie trwa występ muzyczny  :yeah:

brotherfan

Program ruszył, kamery działają, jednak jakość odstaje od internetowych kamerek w BB ;/.

Tkk_Bolly

Ciężko cokolwiek zrozumiec z tych kamer. Ponadto aktualne działają tylko trzy, jedna na balkonie gdzie nikogo nie ma, druga w salonie gdzie faceci grają w grę i trzecia w kuchni gdzie Adrian rozmawiał z jakąś dziewczyną o pracy i o mieszkaniu, ale za wiele z tego nie zrozumiałem, przez szmer. I rozumiem, że nie będą"skręcane" codzienne odcinki.
NA stronie nawet nie ma żadnych przeprosiń za transmisję wczorajszego show, a już zachęcają do oglądania tego za tydzień. Klapa