Bitwa o sławę

Zaczęty przez brotherfan, Śr, 15 Lip 2009, 14:45:13

chatiflatt

CytatW domu ,,Bitwy o Sławę" zostanie zamontowanych 14 kamer (w tym trzy, które mają opcję podglądu nocom oraz w warunkach dużej wilgotności)

Ludzie, wysyłajcie smsy i dajcie zarobić 21-letnim bezrobotnym :devil:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Cytat: brotherfan w Pt, 17 Lip 2009, 13:53:12
Po za tym ta strona wygląda jak z darmowego, bądź płatnego za sms szablonu... .
Mam nadzieję, że wraz ze startem ruszy nowy portal...
Już po stronie można poznać jaki będzie program  :devil:

Damian

A niby mają nie mieć kontaktu ze światem zewnętrznym.. ale przecież tam nie ma żadnego ogrodzonego np. ogrodu wiem że jest taras , widziałem okna , więc nie wiem jak oni będą odcieńci..

Ice

Odcięci.

No, ale przecież to tylko gadanina. Nie trzeba łykać wszystkiego co podadzą nam jacyś producenci-amatorzy.

brotherfan

Niecałe 24 godziny do rozpoczęcia gali otwierającej "Bitwę o Sławę" a na stronie pustki. Żadnych dodatkowych informacji, które miały się pojawić "...Wkrótce więcej informacji." . Jednym słowem klapa. Na gorzowskich portalach też nie zauważyłem newsa, który informuję, że to już jutro. Nie dziwię się, jak przesuną datę premiery xD. Nie no,  raczej tego nie zrobią, ale poinformować by mogli, chociaż przypomnieć że to już jutro, nie mówię tu o szczegółowych informacjach, ale oficjalna strona i strona, która będzie sercem tego rs'a powinna już od dawna tętnić życiem.

Będziecie jutro oglądać? Start o 19.

Showmag

Startuje "Bitwa o sławę". Adrian Nadolski w programie
W dniu dzisiejszym startuje internetowy reality show "Bitwa o sławę". W programie weźmie udział Adrian Nadolski - finalista czwartej edycji programu "Big Brother".

Więcej: https://showmag.info/2009/07/24/startuje-bitwa-o-slawe-adrian-nadolski-w-programie/

brotherfan

Kamery już działają... Co do startu programu to gala ma być o 21, o 19 wpuszczanie gości, o 20 jakaś tam konferencja.

Kamery mi czasem padają, nie wiem czy to efekt testów czy łącza (1mb/s).

No i jedna kamera na pomieszczenie to chyba za mało, na stronie jest dostęp do 9 a ma być 14, wiec nie będę spieszył z oceną.

Sami zobaczcie https://bitwaoslawe.pl/kamery.html

PS po za tym nareszcie coś robią na stronie, bo tytuł zamiast OFICJALANA STRONA jest OFICJALNA STRONA :) xD. To dobry znak.

EDIT// Na stronie głównej znajduje się panel przekazu LIVE z otwarcia, start 21.

Tkk_Bolly

U mnie też kamery działają. Również mam 1mb/s i nie wykorzystują kamerki całego transferu, a około pół.
Wstępnie jestem pozytywnie nastwiony do programu. Ale promocja marna, chyba, że celem było aby program oglądali Gorzowianinie.
To czekam do 21

brotherfan

Skoro masz 1mb to powiedz czy tobie też niektóre kamery (np. pierwsza) ładują się, na około pół sekundy działają i znowu jest ładowanie, bo u mnie tak jest...

Damian

U mnie jest właśnie tak jak opisałeś. Wydaje mi się że jak już wejdą będzie ok , a nie wie ktoś czy te kamery będą przybliżać itd?

brotherfan

No właśnie nie wiem, dla mnie to zwykłe webcamy niewiele lepsze od kamerek z BB (widać twórcy show są zafascynowani czwórkowym Big Brotherem). Okej, czekamy na start. Chciałbym żeby to było coś poważnego, bo szykuje nam się kolejna przerwa od rs'ów, może to COŚ zapełni choć trochę tę lukę.

Damian

Mnie się wydaje  że kamery w BB4 były o wiele lepsze od tych kamer w BoS. Podobały mi się te kamerki w BB , te napewno są gorsze , oby tylko przybliżały.

brotherfan

Ale chodzi o kamery internetowe, które wyróżniały się spośród światowych edycji programu wysokiej jakości dźwiękiem 5.1 HD xD.

Damian

Aha , no to mogę się zgodzić ,  a więc czekamy do 21:00. Już jest jakiś obraz  z  LIVE Z METRONOM CLUB

brotherfan

U mnie też sie pojawił, ale marnie bo sie wiesza co chwile :(.